DirtyPiston 8 Napisano Maj 19, 2015 U prolazu, 37 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Rog Pony Express 2 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav svima i veliko postovanje svim ljubiteljima ekplozije, buke, tockova, mirisa benzina i naravno hard rocka, itd.. nov sam clan i ovde se predstavljam... Bavim se fotografijom i obradom videa a u poslednje vreme me sve vise interesuju motori i masinerija... Nisam "bajker" u smislu da nemam iskustva nikakvog, nemam cak ni masinu neku prejaku, ali imam Puch Pony Express 2 iz 1973 koji sam prekjuce izvadio iz supe i krenuo da restauriram. Samo da napomenem da mi je ovo prvi kontakt u zivotu sa motorom, nemam cak ni polozeno !!! (ne zezam se ni malo).. i tako sam krenuo da odsrafljujem sve i rastavljam pa cu nauciti sve usput...valjda... Zelim svima dobar dan i nadam se da cu nauciti dosta na forumu o motorima. i da.. bio bih jako zahvalan ako bi me neko uputio gde da otvorim temu o restauraciji mog motorica gde bih mogao da postavim sva pitanja i dileme, da davim ljude o osnovama koje trebaju da se znaju a ja ih ne znam... inace zovem se Mladen imam 20 godina i vozim bicikl od 6 godine..eto 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nataly 18 Napisano Maj 19, 2015 U prolazu, 3 postova Lokacija: sombor Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao... :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKI 255 Napisano Maj 19, 2015 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: pored ZR Motocikl: cbr 500 f Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao zemljace Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 19, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! Lepo predstavljanje,zelim ti uspeh u restauraciji i musice na zubima nakon restauracije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DirtyPiston 8 Napisano Maj 19, 2015 U prolazu, 37 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Rog Pony Express 2 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! Lepo predstavljanje,zelim ti uspeh u restauraciji i musice na zubima nakon restauracije hehe bice svakako musice jer kaciga je otvorenog tipa (zut siroki selotejp na celavu glavu ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Digifotko 51 Napisano Maj 19, 2015 U prolazu, 43 postova Lokacija: SLO Motocikl: BMW R850R Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam ponyexpressa šest ili sedam godina i imam lepe uspomene na njega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DirtyPiston 8 Napisano Maj 19, 2015 U prolazu, 37 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Rog Pony Express 2 Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam ponyexpressa šest ili sedam godina i imam lepe uspomene na njega. Drago mi je da je bio dobar . Imam cak i potvrdu o registraciji iz 1978 god gde pise da je motor 1973. godiste (od platna izradjena potvrda ). Planiram da ga sredim do kraja ali sto autenticnije moguce. Gde bih mogao da pokrenem temu i stavim par slika mopeda? Imam vec par pitanja ali pretpostavljam da ovde nije mesto za popravke i savete tog tipa.... http://i516.photobucket.com/albums/u326/GoxiNoviSad/PUCH/nekadisad.jpg---ovu temu sam procitao i svidja mi se ali ne bih ga tako uglancao, nisam ljubitelj visokog sjaja. Vise volim da ostane malo retro i "prljav" (u smislu da se vidi da je koristen i da nije napravljen za izlog) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 20, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Otvori temu u rubrici Motocikli/Custom,Classic,Oldtimer/ (ovde otvoris pod svojim nazivom temu) verujem da Pony spada u Oldtimere i da mu je tu mesto,ipak ima pedale i polugu za magnet paljenja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DirtyPiston 8 Napisano Maj 20, 2015 U prolazu, 37 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Rog Pony Express 2 Prijavi odgovor kao problematičan Otvorio sam temu u Motocikli/Custom,Classic,Oldtimer, okacio sam par slika pa ako nekog zanima moze da pogleda tamo sve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...