forzap 0 Napisano Maj 18, 2015 U prolazu, 0 postova Lokacija: Шумадија Motocikl: Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Велики поздрав за све колеге љубитеље двоточкаша! Укратко ћу вам се представити. Зовем се Петар, имам 19 година и живим у једном селу у Шумадији. Нови сам члан, форум пратим већ око две, две и по године али сам се тек сад регистровао. Може се рећи да сам претражио добар део форума, поготово кинеску империју и путописе. Возим Keeway Speed 125, пре њега сам возио Tomos BT50s, а пре њега такође Tomos али T14, познатију као "Четрнаестица". Keeway је мотор који ме ниједног тренутка није изневерио(изузетно издржљив и поуздан мотор), што се за " Бетејца" није могло рећи Мирис бензина нам је породично у крви. Отац, који је такође велики љубитељ двоточкаша још од ране младости, вози још један мотор кинеске производње а у питању је Sprint Apollo 250. Дакле, припадници смо косооке дружине Он ће вам се представити ако успем да га наговорим да се региструје То би било укратко представљање. Желим свима безбедне километре и надам се доброј комуникацији са вама, како на форуму тако и на друму! Поздрав! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Maj 19, 2015 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Поздрав, и добродошао. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Maj 19, 2015 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Maj 19, 2015 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao Inače, tvoj otac je napravio odličan izbor po pitanju motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...