Mimi Vinča 2864 Napisano Jul 31, 2015 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Posle malo duze analize izbor je pao na KLE 500.Ako neko ima neki dobar primerak,posle 2007-me(noviji tip)pa jos hoce Varadera 125 uz doplatu... Drugare, koliko sam ja upoznat, poslednji je 2007-me, a krece od 2005. godine. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Jul 31, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan o boze moj lapsus,mislio sam posle 2005-te...ups... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Decembar 22, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NEBOJSAA3 1 Napisano Mart 13, 2016 U prolazu, 30 postova Lokacija: sirig Prijavi odgovor kao problematičan stara tema.jel jos aktuelan varadero za prodaju.klinac stasao a svidja mu se varadero pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chilodoh 0 Napisano Maj 21, 2018 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, imam pitanje za sad vozim Yamaski sky 49cc, a hteo bih da kupim Varadera od 125cc ili Yamahu ybr 125cc, na sta treba da pazim prilikom kupovine, i da li ima rezervnih delova za njega i gde, mislim na prodavnice u okolini NS,Sombor,Backa Palanka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...