joso 0 Napisano Maj 11, 2015 U prolazu, 35 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jakne su proizvedene u engleskoj imaju sve protektore skidajucu postavu 3 ventilaciona otvora a kakve su po kvalitetu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Maj 11, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Ja uzeo pre 2 meseca...vrh.Oxford je najstariji brend u Engleskoj za moto opremu,vrhunski kvalitet,a nisu namunjene nenormalne cene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joso 0 Napisano Maj 11, 2015 U prolazu, 35 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam danas pazario jednu 14700 meni se jako svidja oxford melbourn Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Maj 16, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Ne stoji ni alpinstar,ni dainese...vec oxford... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 616 Napisano Maj 16, 2015 drkadzija, 1226 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Gde si pazario? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Maj 16, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Imas u Yamaha Barelu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joso 0 Napisano Maj 16, 2015 U prolazu, 35 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam u novom sadu moto shop na temerinskoj ulici broj 81 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Septembar 7, 2015 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan @Joso - Da li si jaknu kupio u Markosu posto bi on trebalo da bude na toj adresi i da li mozda znas da li ima i ostalih modela? Ako si je platio 14700 dobro si prosao posto je u Yamaha Barel-u koji je uvoznik 15600. Nego pitanje za sve vlasnike - kako se zadovoljni sa jaknama do sada? Da li imaju nekih mana, naznaka razasicanja i sl, kao i kako se ponasaju na vrucinama? Mene generalno zanima model Melbourne ali pretpostavljam da je u pitanju isti materijal i kvalitet izrade. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SSRETENOVIC 71 Napisano Septembar 10, 2015 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Evo moje skromno iskustvo sa Jaknom Oxford MONTREAL jakna je 19800 u Yamaha Barelu kupio sam je pre 10ak dana i isti dan je testirao na nekih 35c . Skinuo sam zimski ulozak otvorio sve luftere i presao sa njom 140km , dok se vozi jakna je bila skroz ok . Juce je temperatura vec lepo pala i ja sam i juce presao sa njom nekih 120 km naravno isto bez zimske postave i takodje mi je bilo ekstra prijatno . E sad voznju po kisi nisam probao a i ne zelim , ja sam prezadovoljan i razmisljam da uzmem njihove pantalone "Oxford Wildfire" 12600 din , sto se tice izgleda jos nisam video neke modele koje mi se vise svidjaju od OXFORDA . Naravno pricam o ovom cenovnom rangu a mogu slobodno reci rangu sa cenama duplo skupljim od OXFORDA . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Septembar 11, 2015 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan @ Sasa S Permutovao sam u prethodnom postu. Ljudi su uglavnom kupovali Melbourne a mene zanima bas model Montreal. Hvala na utiscima. Ako je istestiras na kisi javi kako se pokazala. Inace takodje planiram da je uparim sa pantalonama, ali se nadam da ce dobiti jos jedan model - Ranger, koji trenutno nemaju na stanju(bar po njihovom sajtu) koji je malo skuplji a ima luftere. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SSRETENOVIC 71 Napisano Septembar 25, 2015 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan @ Sasa S Permutovao sam u prethodnom postu. Ljudi su uglavnom kupovali Melbourne a mene zanima bas model Montreal. Hvala na utiscima. Ako je istestiras na kisi javi kako se pokazala. Inace takodje planiram da je uparim sa pantalonama, ali se nadam da ce dobiti jos jedan model - Ranger, koji trenutno nemaju na stanju(bar po njihovom sajtu) koji je malo skuplji a ima luftere. Kupio sam pre neki dan "Oxford Wildfire" pantalone ali cena im nije 12600 kako pise na sajtu Yamaha Barela vec 13900 sto se tice pantalona msm neznam sta bih rekao izgledaju i lepo i kvalitetno , vidim da u njima nema zime cak i bez zimskog uloska ali se plasim vrucine . Toliko za sad . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanni 68 Napisano Novembar 27, 2015 Svrati ponekad, 136 postova Prijavi odgovor kao problematičan http://shop.yamaha-barel.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=819&category_id=19&option=com_virtuemart&Itemid=71 A ima li neko iskustvo sa ovim pantalonama razmisljam da ih uzmem nisu skupe pa me zanjima kvalitet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10551 Napisano Mart 3, 2016 Hronični Motociklopata, 7343 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Razmisljam da narucim Oxford Melbourne, pa bi mi pomoglo da cujem iskustva sa velicinama, posto je ovo Engleski brend, a njihove velicine nisu bas skroz iste kao evropske, ili jesu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SSRETENOVIC 71 Napisano Jun 26, 2016 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Razmisljam da narucim Oxford Melbourne, pa bi mi pomoglo da cujem iskustva sa velicinama, posto je ovo Engleski brend, a njihove velicine nisu bas skroz iste kao evropske, ili jesuJa kasnim sa odgovorom jedno 4 meseca: ) . Imas ih u BG u Sava centru odeš vidiš probas koja ti odgovara veličina pa ne moras kod njih da uzmeš. Mada ja sam platio jefrinije OXFORD jaknu kod njih nego u Canadi sto sam je našao. Mislim da su i kod nas cene dosle na realan nivo sa EU i ostatkom sveta. Sent from my LG-D852 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Jun 27, 2016 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan @Sasa S Eto ako te ne mrzi mozes da izneses utiske i o jakni i pantalonama buduci da si imao vremena da ih istestiras. Pre svega da li su pretopli na ovim vrucinama i kako se ponasaju na kisi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10551 Napisano Jun 27, 2016 Hronični Motociklopata, 7343 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam u medjuvremenu odustao od Oxforda i uzeo sam Hein Gericke za malo manje para, jakna je odlicna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SSRETENOVIC 71 Napisano Jun 27, 2016 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan @Sasa S Eto ako te ne mrzi mozes da izneses utiske i o jakni i pantalonama buduci da si imao vremena da ih istestiras. Pre svega da li su pretopli na ovim vrucinama i kako se ponasaju na kisi. Znas kako sto se tiče kvaliteta jekne OXFORD MONTREAL stvarno je ekstra, ima dosta luftera, za leto moze ali ne po gradu gde se vise stoji. Dok vozis OK kad staneš onda vruće. Sto se tiče zime, zime nema, cak i bez uloška sam je vozio na 7c i bilo mi je sve samo ne hladno . Vozio po slabijoj kisi tako da ne znam sta bi bilo da me je uhvatio pljusak, nemam ideju deluje da bi izdrzala dosta. E sto se tiče pantalona one već nemaju neku veliku ventilaciju i ne pada mi na pamet da ih nosim ako je napolju preko 25 stepeni a i to je previše, znaci nisu za leto nikako, pretople predebele možda imaju tanjih meni se ove bile svidele na slici a i bilo je hladno kad sam ih uzimao: ) . Mislim da zimski uložak nije ni potreban iznad nule . Tako da od mene imaju preporuke uzeo bih ponovo, mislim da nemaju konkurenciju u tom cenovnom rangu. Pozz. Sent from my LG-D852 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Jun 27, 2016 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 733 Napisano Novembar 4, 2016 Zainteresovan, 340 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ko jos u Srbiji prodaje oxford osim barela? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SSRETENOVIC 71 Napisano Novembar 4, 2016 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ko jos u Srbiji prodaje oxford osim barela?Mislim da niko ali ne garantujem 100% . Sent from my LG-D852 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 733 Napisano Novembar 4, 2016 Zainteresovan, 340 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan E jbg dopada mi se oxford melbourne air Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 733 Napisano Novembar 7, 2016 Zainteresovan, 340 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan https://m.kupujemprodajem.com/Moto-jakna-TAICHI-model-RSJJ12-39127931-oglas.htm#mhs0-1478540984238 Drugari ovo deluje ok,zna li neko jel ovo kopija? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fanđo 78 Napisano Decembar 24, 2016 Svrati ponekad, 336 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan Imam Melbourne jaknu, zamerka jedina je što budem mokar kao pokisao miš ako je napolju više od 20 stepeni. Odlična jakna za hladnije vreme. U isto vreme žena ima jaknu Modeka koja ima rupičastu postavu, uvek suva i na 30 stepeni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Decembar 24, 2016 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan To sto ti je zena uvek suva vec moze biti problem, Oprosti, morao sam 1 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fanđo 78 Napisano Decembar 26, 2016 Svrati ponekad, 336 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan Nije valjda da i tvoja ima isti probem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...