Joe750 35 Napisano Maj 13, 2015 U prolazu, 34 postova Lokacija: Tu odmah iza coska Motocikl: Kobilica Blue Trabant,suzy srad750 Prijavi odgovor kao problematičan Ta prva bila je tu negde oko 70+,imao sam osecaj da vozim na zadnjem tocku.Druga je bila oko 65,e sad uglavnom vozim do 55 kg aj moze i 56,sve preko toga je osecaj tockarenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Maj 13, 2015 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Kako napreduje situacija? Zabranjen mu ulazak na forum 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale11351 131 Napisano Maj 14, 2015 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Crveni...opet!!! Prijavi odgovor kao problematičan "Od inata nema goreg zanata" "Klin se klinom izbija (ali ostaje rupa)" "Tiha voda breg roni" ( ti budi voda u ovom slucaju) Pazi, druze, ovde prisutni ozbiljni ljudi su sigurni u to da ne zelis da udjes u problem sa suprugom koja ti je rodila dete - zbog motora! Jedino ako ces da rasturis brak zbog jedne duze voznje (10-15 dana), par vikend voznji i dnevnog svrckanja tamo-vamo tokom par meseci u toku godine!!! I to ako ti se sklopi zilion kockica. Definitivno, ti licno, moras da nadjes nacin kako da je privolis da prihvati tvoju odluku. Na forumu imas fantasticne putopise koje su pisali porodicni ljudi, koji su putovali i sa suprugama i bez njih, koje su kod kuce cekala sitna ili krupnija deca. Ako ona ne zeli da cita, citaj ti u njenom prisustvu pa joj kao pokazuj fotografije predela, gradova, puteva, prirode... Imas putopise koji ce te nasmejati do suza, njoj izmamiti smesak... Priblizi joj voznju motora na nacin koji je interesantan. Shvatice i sama posle odredjenog vremena da voznja motora ( predpostavljam vecini ovde prisutnih) nije 300 na sat na zadnji, vec uzivanje u voznji, upoznavanje novih ljudi, predela... Shvatice da je voznja motora nova dimenzija zivota. Pitanje je koliko ce ti vremena trebati, ali veruj da moras i ti da budes strpljiv da bi dosao do zeljenog ishoda. Ako ne uspes u tome, sacekaj da prodje jos koja godina u braku - bice joj sve jedno i ako dodjes sa istetoviranim tribalima preko pola lica! Ne bih da budem pogresno shvacen ali izbegavaj moto skupove jer tamo se njoj, predpostavljam, nista nece svideti. "Moto crash compilation Nr.XX" na Youtube-u -NIKAKO!!! I ako se na kraju slozite, kupi putni enduro ili putni motor na kome ona moze komforno da sedi a ne da se grci na nekom motoru koji su pravili maleni Japanci za isto tako malene Japance ili Italijane... Nadam se da cemo se sresti uskoro na putu u dobrom zdravlju i raspolozenju! 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joksa 69 44 Napisano Maj 15, 2015 U prolazu, 18 postova Lokacija: Srednji Banat -Čenta Motocikl: 1995 Yamaha Diversion 900S Prijavi odgovor kao problematičan Не знам да ли ће ико да ми верује, али овако је било. Други брак, исто смо годиште, 1969. Возимо се колима, којекуда, и приметим да гледа моторе, да коментарише, и види се да воли. Онда једаред, к'о гром из ведра неба, питање:" Шта мислиш, да полажеш А па да купимо неки мотор?" ?!?!?!?!?! Ја у чуду... Добра идеја. Никада нисам о томе размишљао, а ево, после две и по године сам почетник на старој Хонди, и УЖИВАМ НЕИЗМЕРНО!!!! Стрпљива је што се тиче вожње у двоје, јер још учим да возим себе... Ето, желим свима једну овакву, само не ову моју. Њу не дам!!! 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rale-Ča 526 Napisano Maj 24, 2015 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: CACAK Motocikl: Suzuki GSXR Prijavi odgovor kao problematičan Zajebana situacija brate. Ukoliko ti sam ne znas kako da joj objasnis onda ti ni od nas nema pomoci. Ako stvarno toliko volis motor onda ces znati da joj objasnis na ovaj ili onaj nacin, a ukoliko ti se samo ucinilo da ga volis onda ti motor nije ni potreban. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 787 Napisano Maj 24, 2015 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan kupi i njoj nesto lepo i prolazis sigurno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 846 Napisano Maj 24, 2015 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan Ili ga je supruga preduhitrila. pa mu kupila bukagije? Izgubi se čovek bre, nema ga ovde već odavno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2608 Napisano Maj 24, 2015 ODUSTO OD DIJETE, 2653 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da ga je žena uz ostatak familije ubedila da on zapravo nije mislio na motor već je hteo bicikl da vozi. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Maj 24, 2015 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Све су то материјалне и пролазне ствари, данас имаш мотор, сутра га немаш, прекосутра је опет ту, а неко са ким делиш живот ипак је твоје друго ја. Мада и жене су данас пролазна ствар, на жалост. Елем, оно што сам до сад схватио из овог мог "богатог" животног искутва је да је заједнички живот пун компромиса, тако да реченице типа ја или он (мотор) нису баш најнорамалније резоновање (по мом мишљењу). Данас док се возим често се запита шта би мали ждребац (син) ако остане сам, погледам 3 пута, гас пажљивије заврћем....али и даље се возимо.... Сад кад ја узмем кључеве, она је са кацигом већ поред мотора Ево ти једна слика нас, "нормалних" од пре пар година... П.С. Хвала ти Оља!!! 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8314 Napisano Maj 24, 2015 Solo Rider, 3190 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Све су то материјалне и пролазне ствари, данас имаш мотор, сутра га немаш, прекосутра је опет ту, а неко са ким делиш живот ипак је твоје друго ја. Мада и жене су данас пролазна ствар, на жалост. Елем, оно што сам до сад схватио из овог мог "богатог" животног искутва је да је заједнички живот пун компромиса, тако да реченице типа ја или он (мотор) нису баш најнорамалније резоновање (по мом мишљењу). Данас док се возим често се запита шта би мали ждребац (син) ако остане сам, погледам 3 пута, гас пажљивије заврћем....али и даље се возимо.... Сад кад ја узмем кључеве, она је са кацигом већ поред мотора Ево ти једна слика нас, "нормалних" од пре пар година... П.С. Хвала ти Оља!!! :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strider 333 Napisano Maj 24, 2015 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: NBGD Motocikl: BMW F800ST Honda NX 250 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam TA žena koja neće motor u kući. pod A.) kad nam je motor u garaži, frižider nam je prazan Prateći pomalo onu temu http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/23050-hrana/ stekao sam utisak da je frižider u kući gde je taj R sve, samo ne prazan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Maj 25, 2015 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan to je bilo u pauzama između dva eRa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2685 Napisano Maj 25, 2015 Drug član, 1225 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan negde sam procitao u ovoj temi,( ja sam TA zena koja nece motor u kuci ) a nisi ni svesna da ce te uskoro muz promenuti. ne bojis se ti praznog frizidera, vec da ce mu neka mladja sedeti iza ledja. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Maj 25, 2015 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan da mu neka mlađa sedne iza leđa moji bi problemi bili rešeni. brige oko pogibije i povrede bile bi njene, a u moju kuću bi se uselio mlađi ( i potentniji), koji voli da sadi trešnje i pravi košnice, a ne da vozi eRa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2685 Napisano Maj 25, 2015 Drug član, 1225 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan joj, ovo je bilo surovo Nije to surovo (to je normalno) surovija je sama tema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Maj 25, 2015 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Џоксе, пре пре пре пре пре пребрутална слика. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bug1 235 Napisano Maj 25, 2015 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Osim sto mi tema izgleda prilicno glupavo , da forum resava bracna pitanja , sad ispade jos gluplja kad su krenula prepucavanja po sistemu sta bi bilo kad bi bilo , Sto bi rekli ameri - get a room , nemojte preko nas . A i ta fora kao imam kuci malo dete necu vozim motor jer cu izginem 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Maj 25, 2015 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Џоксе, пре пре пре пре пре пребрутална слика. To je Oljina slika, mi smo samo modeli... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Maj 25, 2015 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan da mu neka mlađa sedne iza leđa moji bi problemi bili rešeni. brige oko pogibije i povrede bile bi njene, a u moju kuću bi se uselio mlađi ( i potentniji), koji voli da sadi trešnje i pravi košnice, a ne da vozi eRa. Posle ove (cele) rečenice, stvari su mi mnogo jasnije! Nisam želeo da boldujem neke delove ove rečenice, iz poštovanja prema njenom suprugu. Zaista mi je žao što je ovakva osoba urednik mog omiljenog foruma. I potpuno se slažem sa svim što su napisali sashac, bocca_bastard (samo bez smajlija) i druge kolege sličnog mišljenja, u ovoj temi. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2685 Napisano Maj 25, 2015 Drug član, 1225 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Све су то материјалне и пролазне ствари, данас имаш мотор, сутра га немаш, прекосутра је опет ту, а неко са ким делиш живот ипак је твоје друго ја. Мада и жене су данас пролазна ствар, на жалост. Елем, оно што сам до сад схватио из овог мог "богатог" животног искутва је да је заједнички живот пун компромиса, тако да реченице типа ја или он (мотор) нису баш најнорамалније резоновање (по мом мишљењу). Данас док се возим често се запита шта би мали ждребац (син) ако остане сам, погледам 3 пута, гас пажљивије заврћем....али и даље се возимо.... Сад кад ја узмем кључеве, она је са кацигом већ поред мотора Ево ти једна слика нас, "нормалних" од пре пар година... П.С. Хвала ти Оља!!! Najlepsa fotka na BJB, priznaj Mirko da je Vijoleta zatrudnela na motoru. Slatki mali Dzoksic, uh baku mu onu iz Temerina. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rott 67 Napisano Maj 25, 2015 U prolazu, 32 postova Prijavi odgovor kao problematičan da mu neka mlađa sedne iza leđa moji bi problemi bili rešeni. brige oko pogibije i povrede bile bi njene, a u moju kuću bi se uselio mlađi ( i potentniji), koji voli da sadi trešnje i pravi košnice, a ne da vozi eRa. Posle ove (cele) rečenice, stvari su mi mnogo jasnije! Nisam želeo da boldujem neke delove ove rečenice, iz poštovanja prema njenom suprugu. Zaista mi je žao što je ovakva osoba urednik mog omiljenog foruma. I potpuno se slažem sa svim što su napisali sashac, bocca_bastard (samo bez smajlija) i druge kolege sličnog mišljenja, u ovoj temi. Ja mislim da se ovde ipak radi o ironicnom komentaru drage nam urednice...u pocetku su i mene nervirali njeni komentari gledano sa strane ...ali mislim da se ona ipak samo zeza....doduse jeste malo surovo za klasicnog maco mena balksanskog bajkera ali to je sto je. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Maj 25, 2015 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan zog, car! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2608 Napisano Maj 25, 2015 ODUSTO OD DIJETE, 2653 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da je pokretaču teme familija banovala i komp dok se malo ne opameti i grešne mu misli ne izađu iz glave. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Maj 25, 2015 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Olja, ajde lepo priznaj da ti nije u stvari krivo sto je Sonesi kupio "R"-a, nego sto ti ne da da provozas jedan krug ! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Maj 25, 2015 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan pa zamisli da se napržim na to! ode kuća na doboš iz momenta! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...