gixxer750/94 735 Napisano April 30, 2015 Zainteresovan, 340 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.ishop.rs/artikal-muska-tasnica-24142 prodajem ovakvu istu torbicu -samo crne boje,potpuno nova,moze zamena za neku jaknu(novu,polovnu)ili gume za skuter Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1568 Napisano Maj 1, 2015 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan izvini ali moram 280 eu za torbicu 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 735 Napisano Maj 1, 2015 Zainteresovan, 340 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Dobio sam je na poklon,naravno da ne trazim punu cenu,ponudite nesto u zamenu,jakna,telefon...br-0655108874 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Maj 1, 2015 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Da se ne lazemo ja ne bih pristao ovo da nosim jedan dan da mi plate 280e 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 735 Napisano Maj 1, 2015 Zainteresovan, 340 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pa jbg ja ne bih nosio martinke ili kanadjanke pa sve i da moram bos da idem a idu ko alva 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Maj 2, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam torbicu iste marke,placena je 46000,tako da ovo i nije skupo(samo moja je lepsa)... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rale-Ča 526 Napisano Maj 2, 2015 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: CACAK Motocikl: Suzuki GSXR Prijavi odgovor kao problematičan Ja nemam ovakvu torbicu i srecan sam zbog toga. 11 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Maj 2, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Torbica ne cini nikog srecnim.ako cini jadna mu je majka.Ali ima trenutaka kad ide kao moranje uz- dressing code moments-(bisnis meeting). 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Maj 2, 2015 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Значи на bussines meeting-у се одма скенирате ко колико кошта? 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Maj 2, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan U tom svetu to je najnormalnija stvar,tako da ne se uzbudjavas... Privatno je nisam nikad poneo(pretendujem rock&roll stil) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 735 Napisano Maj 2, 2015 Zainteresovan, 340 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja furam trenerka stajl,ali kad idem na neki sastanak nosi se drugi sat,ide odelo,torbica itd Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1747 Napisano Maj 2, 2015 Drug član, 756 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Šta se iščuđavate koju pčku mtrnu......pun je svet precenjenih vrednosti,a vaš okidač ispada asesoar koji i jeste izmišljen za snobove. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Maj 2, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Šta se iščuđavate koju pčku mtrnu......pun je svet precenjenih vrednosti,a vaš okidač ispada asesoar koji i jeste izmišljen za snobove. kakav ti je vokabular takvo ti je i razmisljanje.Ali to je vec tvoj problem. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Maj 2, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Covek prodaje odlicnu torbicu,pustimo ga.Ima kome je potrebna...nekom snobu recimo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Maj 2, 2015 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Kako bih ja jednu ovakbu unovčio.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 735 Napisano Maj 2, 2015 Zainteresovan, 340 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Šta se iščuđavate koju pčku mtrnu......pun je svet precenjenih vrednosti,a vaš okidač ispada asesoar koji i jeste izmišljen za snobove. Veruj mi da nije precenjena za onog ko zna sta je piquadro,imam novcanik i torbicu ove marke pa mi je ova visak,sem toga ne trazim cenu kao u prodavnici,a rekao sam da moze zamena(sam saberi koliko kostaju 2 gume za burgmana ili jakna),znaci ako ima kolege kome ovakva torbica treba a ima nesto opreme viska lako mozemo da se dogovormo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1568 Napisano Maj 3, 2015 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan Šta se iščuđavate koju pčku mtrnu......pun je svet precenjenih vrednosti,a vaš okidač ispada asesoar koji i jeste izmišljen za snobove.Veruj mi da nije precenjena za onog ko zna sta je piquadro,imam novcanik i torbicu ove marke pa mi je ova visak,sem toga ne trazim cenu kao u prodavnici,a rekao sam da moze zamena(sam saberi koliko kostaju 2 gume za burgmana ili jakna),znaci ako ima kolege kome ovakva torbica treba a ima nesto opreme viska lako mozemo da se dogovormo ja sam se izvinuo u prvom postu i verujem da ima likova kojima ovo treba i po ovoj ceni samo mislim da kupce tražiš na pogrešnom mestu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 735 Napisano Maj 13, 2015 Zainteresovan, 340 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Prodato,moze lock Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...