Djaps27 20 Napisano April 28, 2015 U prolazu, 96 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Yamaha FZ6N S2 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi,potreban mi je savet,kada dam kontakt na mom kinezu(Baotian YB50QT-3) ne upali se nijedno svetlo,tek pritiskom kocnice upali se stop.E sada,ja bih da to prespojim,da kada dam kontakt upali se i far i zadnje svetlo,pa kako to da uradim? Pozdrav i unapred hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15886 Napisano April 28, 2015 Integrisan, 9304 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan To i treba tako da radi, nemoj nista prespajati jer ces samo stetu da napravis! Na kontaktu imas stop svetlo i migavce, ostatak dobijas kad upalis motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djaps27 20 Napisano April 29, 2015 U prolazu, 96 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Yamaha FZ6N S2 Prijavi odgovor kao problematičan Ok,a da li mozes da mi objasnis zasto ne?Odustacu zaista,ali treba mi samo objasnjenje zasto ne?Je li preslab akumulator,ili koja je problematika? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15886 Napisano April 29, 2015 Integrisan, 9304 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Preslab akumulator je jedan od razloga, jedino ako ne planiras jos neki dodatni ispod sedista da stavis, drugo... svetla dobijaju napajanje preko namotaja sto znaci da instalacija ide na prepravku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djaps27 20 Napisano April 29, 2015 U prolazu, 96 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Yamaha FZ6N S2 Prijavi odgovor kao problematičan Aha ok,to je vec nesto,hvala puno,odustajem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15886 Napisano April 29, 2015 Integrisan, 9304 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Nema na cemu....pametan izbor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan1995 3 Napisano Maj 2, 2015 U prolazu, 6 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: BMW 800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ako hoces, mozes dodati LED diode unutar farova. Na svom skuteru sam bio sproveo instalaciju od dve trake od 4 diode unutar prednjeg fara i dve trake od 8 diode u zadnji far i jedna traka od 2 diode u zadnji katadiopter. Spojio sam sve to na napajanje preko kontakta i jos jednog dodatnog prekidaca. sve u svemu me to iskostalo oko 1000 dinara. Prekidaci sam ugradio tako da bih mogao da iskljucim LED diode kada upalim motor ili kad ne zelim da mi trose akumulator. Evo sa prednje strane Od pozadi bez i sa upaljenim LED I na kraj prekidaci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...