Zmajcic 11 Napisano Mart 3, 2008 U prolazu, 64 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda VT 600 Shadow Kymco People S 200i Prijavi odgovor kao problematičan Imam opciju nabavke "UNIBAT" akumulatora za moj motor. Posto nemam nikakva iskustva sa tom markom ,bilo bi mi od koristi ako neko moze da mi kaze kako su se pokazali u eksploataciji. Akumulatori su zesce skupi (u poredjenju sa akumulatorima za automobile) ,oko 45-50 Evra, tako da oprez nije na odmet Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Mart 4, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Ja kupih svoj u Gevari prošle godine u ovo vreme, formirao ga u servisu i od tada radi bez ikakvih problema. Nivo kiseline ostao posle godinu dana u granicama min./max. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bata gpz 5 Napisano Mart 4, 2008 Svrati ponekad, 264 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam prosle sezone (sa gelom tj. zelatinski).Nema nikakve promene.Radi. Pu-pu-pu da ga ne ureknem. ;D Sa formiranjem me kostao 50 evra. ...ma nije to mnogo para,za jedan mali slatki akumulatorcic... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Mart 4, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan ja sa unibat-om imam loshe iskustvo... meni je crkao posle 2 meseca, tako da se na tu firmu vishe ne vracam... exide mi se odlichno pokazao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Mart 4, 2008 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Meni sjajne informacije jer sam planirao da kupim Unibat. Imaju suve i sa tecnoscu. Boki, koji je bio kod tebe? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Mart 4, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Meni sjajne informacije jer sam planirao da kupim Unibat. Imaju suve i sa tecnoscu. Boki, koji je bio kod tebe? sa technoshcu je bio kod mene... moja preporuka zhelatinski exide i nema da te boli glava ja promenio 2-3 i super su... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bata gpz 5 Napisano Mart 5, 2008 Svrati ponekad, 264 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan link=topic=15775.msg213045#msg213045 date=1204638999] ja sa unibat-om imam loshe iskustvo... meni je crkao posle 2 meseca, tako da se na tu firmu vishe ne vracam... exide mi se odlichno pokazao... To je moglo da ti se desi s bilo kojom drugom markom akumulatora. Meni se to desilo s Vartom.Za koju kazu da je dobra marka akumulatora.Sve je to isto sranj....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Mart 5, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan link=topic=15775.msg213094#msg213094 date=1204644625] Meni sjajne informacije jer sam planirao da kupim Unibat. Imaju suve i sa tecnoscu. Boki, koji je bio kod tebe? sa technoshcu je bio kod mene... moja preporuka zhelatinski exide i nema da te boli glava ja promenio 2-3 i super su... Pa da su super ne bi morao da menjaš 2-3 komada, jedan bi ti bio dovoljan... ;D ;D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Mart 5, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan link=topic=15775.msg213094#msg213094 date=1204644625] Meni sjajne informacije jer sam planirao da kupim Unibat. Imaju suve i sa tecnoscu. Boki, koji je bio kod tebe? sa technoshcu je bio kod mene... moja preporuka zhelatinski exide i nema da te boli glava ja promenio 2-3 i super su... Pa da su super ne bi morao da menjaš 2-3 komada, jedan bi ti bio dovoljan... ;D ;D hehe, trebao sam jedan da shetam iz motora u motor ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Mart 5, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kupio proshli petak u Guevari, formirao sam, ali je josh rano za ocenu kvaliteta, pogotovo sto stalno pada kisha pa se i ne vozim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
woolfika 2 Napisano Mart 7, 2008 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan link=topic=15775.msg213045#msg213045 date=1204638999] ja sa unibat-om imam loshe iskustvo... meni je crkao posle 2 meseca, tako da se na tu firmu vishe ne vracam... exide mi se odlichno pokazao... ja ga imam samo godinu dana i ako ne upalim motor par dana isprazni se, veoma lose iskustvo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Mart 8, 2008 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Woolfika, da li se to iskustvo odnosi na Unibat ili Exide? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bata gpz 5 Napisano Mart 8, 2008 Svrati ponekad, 264 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan Meni je motor,bukvalno stajao dva meseca (mozda i malo vise).Palio sam ga mozda tri puta,za svo to vreme(rad u mestu 5-10 min.).Kada sam ga isterao na ulicu,upalio je kao da sam ga ostavio pre 15 min. Imam Unibat 12v 10 Ah "zelatinski".Prezadovoljan sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
woolfika 2 Napisano Mart 9, 2008 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Woolfika, da li se to iskustvo odnosi na Unibat ili Exide? odnosi se na unibat zelatinski Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemkec 3 Napisano Februar 28, 2009 U prolazu, 88 postova Lokacija: NS Motocikl: GSXR K5 Prijavi odgovor kao problematičan NEMOJ kupovati unibatov sa gelom nist nevalja ja kupio koristio preko leta 2-3 meseca dosla zima i posle 2 meseca nije okreno alnaser ni 2 kruga osvetljenje na tabli se utajilo. napunim ga za sat vremena bude "pun" sutradan ujtru opet ista prica nemoze ni da okrene alnaser 12v 9ili 10A bio oko 3200din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Februar 28, 2009 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan Ja koristim unibatov vec 2 godine (gel 12v 10ah) i nikakvih problema ali moram reci da na svom motoru NEMAM PUNJENJE tj. NEMAM ALTERNATOR.Posle trke ili neke voznje samo ga dopunim punjacem i bez problema izdrzi trening i trku. Sem toga glavni uvoznik za EXITE akumulatore vam je kod nas u temerinu a od 10 kupljenih akumulatora oko 7 crknu posle kraceg vremena a od garancije nista posto im je glavni izgovor da po njihovim "instrumentima" je akumulator ispravan i verovatno motor "prepunjava" ili slabo puni.Mi NE preporucujemo nasim musterijama EXITE akumulatore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Februar 28, 2009 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Unibat gel CBTX 14-BS na Africi vec 2 godine bez greske ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Februar 28, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Procitaj i ovo, mozda ti pomogne . http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=24375.0 A evo ti i konkretnog iskustva. Imam Unibatov akumulator sa gelom, evo ima vec cetiri godine kako sam ga uzeo ( i malo vise ) , doduse na MZ-u je - nemam anlaser, al imam neke druge potrosace ( dvoglasne sirene, pistalicu - biper za zmigavce ), radi perfektno. Zadnja cetiri meseca nisam vozio MZ-a, akumulator nisam ni skidao, ni otkacinjao sa instalacije, i tek pre neki dan ( kad sam otero Suzukija na farbanje) isteram MZ-a , dam kontakt, sijalice svetle ko lude, sirena svira , upalim i vozim. Moja ocena 5+ ! Evo i slicice : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
garabin 6 Napisano April 5, 2009 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM450EXC Prijavi odgovor kao problematičan Meni sa unibatom ocajno iskustvo! Kupio ga i formirao sa profesionalnim ktm-ovim punjacem ubacio u motori ni da pokrene anlaser, ma nista. Mrtav skroz. Idem sutra da ga menjam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano April 5, 2009 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupio Unibat obicni 12/12 sa kiselinom prije godinu dana. Odlagao sam da ga stavim jer je stari jos davao znake zivota i tako malo po malo prodje godinu dana. Juce ga stavim na punjenje, stajao citavu noc, jutros u motor i cini mi se da je sve ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano April 5, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Imam u motoru i skuteru, oba preziveli zimu i palili bez dopunjavanja. Formirao sam ih tako sto sam sipao kiselinu sacekao pola sata i palio na kurbu/guranje pre prve voznje sa njima. Jedan je 4A, drugi 7A imam ih nesto manje od godinu dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
garabin 6 Napisano April 6, 2009 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM450EXC Prijavi odgovor kao problematičan Jebga, ja ne znam sta je ovo sa mojim. Nisam jedini koji ovih dana (zadnjih 2 meseca kupovine) ima problem sa unibatom. Izgleda da je cela serija losha! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano April 6, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj moj i dalje radi odlicno ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6071 Napisano April 6, 2009 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6799 Napisano April 7, 2009 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Unibat-u apsolutno nista ne fali.Svima onima koji su imali problema,preporucio bi da prekontrolisu regler.Ako su dodavani potrosaci ili je nesto radjeno "po srpski" eto problema.Kad se stavi na originalnu instalaciju sa fabricki propisanim brojem Ah,nema zasto da ne radi.i Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...