obrad- 0 Napisano April 25, 2015 U prolazu, 1 post Lokacija: novi sad Motocikl: gillera runner 200 vxr Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze mala pomoc, gledam vec neko vreme ovu kacigu pa jel moze neko nesto vise da mi kaze o njoj sto ne pise na sajtovima... Zanima me kako se ponasa na brzinama do 120 a kako preko toga recimo do 150, jel se rasklima posle nekog vremena zbog toliko delova i jel vredi te pare 280e. Hvala unaped Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan NS 71 Napisano Maj 13, 2015 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Gilera Nexus 500 Prijavi odgovor kao problematičan Vredi svakog dinara! Posedujem kacigu od prosle sezone i jako sam zadovoljan, ponasa se skoro kao full face kaciga do nekih 130-140 kmh, jedina mana joj je sustanje pri vecim brzinama. O rasklimavanju ni price, usavrsili su je u odnosu na predhodni model N43, imao sam je par godina i glavni problem je bilo krckanje dok na novoj nema tih problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...