bikerboyz 56 Napisano April 20, 2015 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Titel Motocikl: Kawa z750s Prijavi odgovor kao problematičan kupio bi ralicu za fz6 ako neko ima a ne treba mu....prednost original(puig) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strugo 236 Napisano April 20, 2015 U prolazu, 67 postova Prijavi odgovor kao problematičan original (yamaha)je druze bio nov kada sam ja vozio fazera 310 eura u boji sa nosacima. vidjao sam one sto pravi firma iz mladenovca od poliestera,deluju skroz korektno,pa mislim da ne treba da bezis i od njih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
illuminated 153 Napisano April 20, 2015 μαλάκα, 120 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6 Prijavi odgovor kao problematičan S'tim sto su ti iz Mladenovca bez nosaca a napraviti iste bez uzorka je prilicno tesko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikerboyz 56 Napisano April 20, 2015 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Titel Motocikl: Kawa z750s Prijavi odgovor kao problematičan ja imam one bocne plastike koje imaju svoje nosace e sad sam skinuo plastike pa ocu da ih prodam il menjam za auspuhe...sad je pitanje jer pase ralica na te nosace....neznam jel ima neko ralicu da mi premeri raspon rupa da vidim jel pase... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikerboyz 56 Napisano April 20, 2015 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Titel Motocikl: Kawa z750s Prijavi odgovor kao problematičan uzeo sam ja od njih zadnji blatobran za cbr f4 i za drugara full oklope za zx9 i iskreno to je meni jako tanko,jedan sloj smole...al koliko para toliko muzike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 243 Napisano April 21, 2015 Zainteresovan, 502 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan http://www.kupujemprodajem.com/Ralica-rog-za-Fazer-FZ6-19118812-oglas.htm?filter_id=34035194 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikerboyz 56 Napisano April 21, 2015 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Titel Motocikl: Kawa z750s Prijavi odgovor kao problematičan http://www.kupujemprodajem.com/Ralica-rog-za-Fazer-FZ6-19118812-oglas.htm?filter_id=34035194hvala ti druze video sam taj al nekako na toj trecoj slici nikako ne stoji na motoru,video sam lepsi tu na oglasima i sad ne mogu da ga nadjem.Neki Pikec-tuning se zvao prodavac iz sombora,imao svasta i sad ga nema na oglasima...on je imao bas lep kalup za ralicu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano April 21, 2015 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan Pikec je iz Subotice, bar mislim. Ja sam kupio od Brke iz Mladenovca i zadovoljan sam. Sam sam napravio nosace. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikerboyz 56 Napisano April 21, 2015 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Titel Motocikl: Kawa z750s Prijavi odgovor kao problematičan Pikec je iz Subotice, bar mislim. Ja sam kupio od Brke iz Mladenovca i zadovoljan sam. Sam sam napravio nosace. da u pravu si iz subotice vec sam se zeznuo...kazi mi jel problem da ga uslikas da vidim i ako ti nije problem samo da izmeris koliko ima od rupe do rupe jer kao sto sam gore napisao ja imam one bocne plastike koje sam skinuo pa da vidim jel pase ralica na te nosace sto su vec tamo il da se zezam oko pravljenja drugih... ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...