Jump to content

Moto Zajednica

Ralica za fz6 fazer

Recommended Posts

• U prolazu, 67 postova

original (yamaha)je druze bio nov kada sam ja vozio fazera 310 eura u boji sa nosacima. vidjao sam one sto pravi firma iz mladenovca od poliestera,deluju skroz korektno,pa mislim da ne treba da bezis i od njih

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 237 postova
  • Motocikl: Kawa z750s

ja imam one bocne plastike koje imaju svoje nosace e sad sam skinuo plastike pa ocu da ih prodam il menjam za auspuhe...sad je pitanje jer pase ralica na te nosace....neznam jel ima neko ralicu da mi premeri raspon rupa da vidim jel pase...

uzeo sam ja od njih zadnji blatobran za cbr f4 i za drugara full oklope za zx9 i iskreno to je meni jako tanko,jedan sloj smole...al koliko para toliko muzike...

hvala ti druze video sam taj al nekako na toj trecoj slici nikako ne stoji na motoru,video sam lepsi tu na oglasima i sad ne mogu da ga nadjem.Neki Pikec-tuning se zvao prodavac iz sombora,imao svasta i sad ga nema na oglasima...on je imao bas lep kalup za ralicu...

• Zainteresovan, 837 postova
  • Motocikl: Trenutno bez :/

Pikec je iz Subotice, bar mislim. Ja sam kupio od Brke iz Mladenovca i zadovoljan sam. Sam sam napravio nosace.

Pikec je iz Subotice, bar mislim. Ja sam kupio od Brke iz Mladenovca i zadovoljan sam. Sam sam napravio nosace.

da u pravu si iz subotice vec sam se zeznuo...kazi mi jel problem da ga uslikas da vidim i ako ti nije problem samo da izmeris koliko ima od rupe do rupe jer kao sto sam gore napisao ja imam one bocne plastike koje sam skinuo pa da vidim jel pase ralica na te nosace sto su vec tamo il da se zezam oko pravljenja drugih... ;-)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja