StefanTzr 17 Napisano April 21, 2015 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha tzr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Pa , Yamaha je Yamaha, ali opet 82 je godiste, staro 33 godina jbt.... Bolje gledaj Sachs Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
EnduroMan:) 1 Napisano April 21, 2015 U prolazu, 66 postova Lokacija: Zupa-Donji Vratari Motocikl: Tomos BT e90 :3 Prijavi odgovor kao problematičan Ne mislim da kupujem, moj drug ima, nije los, dobar je, pa se mislim koji je bolji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
EnduroMan:) 1 Napisano April 21, 2015 U prolazu, 66 postova Lokacija: Zupa-Donji Vratari Motocikl: Tomos BT e90 :3 Prijavi odgovor kao problematičan Mada, sve vise mi se svidja apolo rx 250, ali on nema ispod nekih 750e. Na prvom mestu potraznje je Apollo Rx 250, na drugom Sachs x Road, a na trecem je Dt i Crm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano April 23, 2015 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Obrni redosled pa ces se navozati ko covek Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuLe-Speed 29 Napisano April 23, 2015 U prolazu, 93 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF600n Prijavi odgovor kao problematičan Obrni redosled pa ces se navozati ko covek Slazem se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
EnduroMan:) 1 Napisano April 23, 2015 U prolazu, 66 postova Lokacija: Zupa-Donji Vratari Motocikl: Tomos BT e90 :3 Prijavi odgovor kao problematičan Znsm, i vise volim da vozim 2t, ali mnogo trose, 8l Uff kad bi trosili malo manje xd Nije mi potrosnja toliko bitna, ali ipak da trosi sto manje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefanTzr 17 Napisano April 23, 2015 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha tzr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Ti ni sam ne znas sta ces Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
EnduroMan:) 1 Napisano April 23, 2015 U prolazu, 66 postova Lokacija: Zupa-Donji Vratari Motocikl: Tomos BT e90 :3 Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha, u dilemi sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuLe-Speed 29 Napisano April 24, 2015 U prolazu, 93 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF600n Prijavi odgovor kao problematičan Ti ni sam ne znas sta ces To sam i ja rekao, kao da ce se vencati sa motorom, a sto vise bude birao gore ce mu ispasti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
EnduroMan:) 1 Napisano April 24, 2015 U prolazu, 66 postova Lokacija: Zupa-Donji Vratari Motocikl: Tomos BT e90 :3 Prijavi odgovor kao problematičan Ako se ne proda, onaj Crm, a ako se proda onda Dt, resio sam Necu da vas smaram vise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shuster 151 Napisano Jun 16, 2015 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Opet Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Imas jadno Dobro resenje Dominator Nx 125 I 250 4t moze se uklopiti u tvoj budzet,ja sam vozio 125 I znam dosta o njemu a penjali smo se u dvojke na vrh Cemernika sa njim bez problema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan pastrana 199 16 Napisano Jun 21, 2015 U prolazu, 60 postova Lokacija: Zagubica Motocikl: Yamaha TTR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Druze ja prodajem moju Suzanu TS125 , odličan motor, javi se na pp ako si jos zainteresovan oko kupovine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...