markoizkule 883 Napisano April 15, 2015 Zlo i naopako, 545 postova Lokacija: Kula Motocikl: Kao da nema Prijavi odgovor kao problematičan Vizir mi je 4-5 cm kratak i potreban mi je onaj dodatak (delfektor ako nisam pogresio) koji se kaci na sam vizir. nov ili polovan svejedno. motor je honda deauville 650 sa hondinim vizirom ako ima neke veze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6718 Napisano April 15, 2015 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Pretpostavljam da ti treba i nosač? Ako ti nije daleko da predješ 120km do naše radionice, javni se pa da napravimo. Dz, naravno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1041 Napisano April 15, 2015 Drug član, 1074 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan imam ja neki od Honde transalp, nesto sam eksperimentisao pa ostao. Pleksi nije ona bezbojni nego nesto vuce na braon, malo zatamnjen. ako ti nesto tako odgovara mogu da ga slikam I izmerim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markoizkule 883 Napisano April 15, 2015 Zlo i naopako, 545 postova Lokacija: Kula Motocikl: Kao da nema Prijavi odgovor kao problematičan da naravno treba mi nesto i sa cime cu taj delektor zakaciti na postojeci vizir...bilo koji nacin kacenja mi odgovara, sa busenjem ili bez busenja lemy slikaj pa salji na marko.iz.kule@gmail.com @nimmin...ako zatreba imam te u vidu jer i za tih 260+ km treba cimanje ceo dan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 242 Napisano April 16, 2015 Zainteresovan, 500 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Na ovom oglasu se vidi taj deflektor pozovi pa pitaj ako ti odgovara: http://www.kupujemprodajem.com/Suzuki-V-Strom-Dl-650-DELOVI-20719430-oglas.htm?filter_id=20604742 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1041 Napisano April 16, 2015 Drug član, 1074 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Poslao sam ti slike na mejl Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano April 16, 2015 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Mucim muku sa vetrom u celo, tako da sam isto u potrazi za ovako nekom dzidzom. Pratim temu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
speed 6 Napisano April 18, 2015 U prolazu, 4 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Kawasaki 600 zzr , Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja jedan 063/8329-236 pozdrav ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...