icatenej 2436 Napisano April 13, 2015 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Juče je u Stepojevcu bio priličan karambol (negde u predvečernjim satima sam naišao). Barem dva motockla su slupana, a supruga tvrdi da je videla i treći. Udes je bio odmah posle semafora u pravcu ka Beogradu (na onoj deonici pravoj kao strela ali sa punom linijom celom dužinom). Bila su dvoja policijska kola i čunjevima su zatvorili kompletnu jednu traku puta... Delova motora na sve strane. Ja sam bio sa autom i policija nije dozvolila nikakvo zadržavanje niti raspitivanje, tako da ne znam šta je bio uzrok niti kako su prošli motoristi koji su imali udes. Ako neko ima informaciju ne bi bilo loše da podeli sa nama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola95 1 Napisano April 13, 2015 U prolazu, 1 post Lokacija: Stepojevac Motocikl: Kavasaki Prijavi odgovor kao problematičan Moj drugar je imao udes..Bila su dva motora, ne tri..Njima je ok, zivi su i zdravi...Pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...