srdjan11 0 Napisano April 12, 2015 U prolazu, 0 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha XTZ660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Kako pravila nalazu, moras se predstaviti... ja nikada nisam bio dobar u tome ali ajde da pokusam. Ime mi je Srdjan, imam 21godinu rodjen u Banja Luci a sticajem nekih ruznih okolnosti zivim u Novom Sadu, clan MK HORDA i student grafickog inzenjesrtva. Prvi motor sam, za razliku od mnogih starijih kolega koji su poceli sa tomosima, imao kineske proizvodnje. Prvo 49ccm a godinu dana posle sam presao isto na kineza od 125ccm (sprint prince). Tu je zaparavo nastala prava ljubav za voznjom i putovanjem. Sa njim sam isao u prvu do tada veliku voznju od 400km u jednom danu. Ubrzo posle princa prelazim na njeno Velicanstvo koje trenutno vozim YAMAHA XTZ 660 tenere 1991. Motor sa kojim sam prosle godine imao turu po BiH i Hrvatskoj od skoro 3000km i mesec dana. Eto toliko od mene za pocetak... Vidimo se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefanTzr 17 Napisano April 12, 2015 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha tzr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano April 12, 2015 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao, mada mislim da predstavljanje nije obavezno već 2-3 godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lipfi 8 Napisano Maj 5, 2015 U prolazu, 53 postova Motocikl: Yamaha Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...