Dane Deda 2639 Napisano April 5, 2015 Drug član, 1223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan ugledajuci se na mladjeg kolegu sa foruma, poklanjam koznu jaknu u ispravnom stanju za momke oko 175-180cm visine, i oko 8okg tezine. bilo bi dobro, da ako neko nekog zainteresovanog poznaje a nije sa foruma (kao sto sam i ja uradio) da ga preporuci za poklon. 14 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano April 5, 2015 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na ovakvim gestovima! Nego nista da naleti za nas gabaritnije Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano April 5, 2015 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan I od mene tapšoram za dedu ! Jes' da je model malo , al' sad je i to (valjda) OK Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2639 Napisano April 5, 2015 Drug član, 1223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan RaS druze, da si pogledao moj profil, video bi da imam 200godina, pa je i normalno da imam opreme iz proslog veka, ali mi se ovo jos ne dasava Salim se malo,javilo se nekoliko ljudi. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2639 Napisano April 6, 2015 Drug član, 1223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Jakna putuje u okolinu Zrenjanina kolegi sa foruma, (zidar ) srecno je nosio. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2639 Napisano April 7, 2015 Drug član, 1223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Temu sam ponovo otvorio, jer je Zoran iz Sr.Itebeja (kome je bila namenjena) sinoc vracajuci se sa posla nagrabusio i zavrsio u bolnici. Tako me je obavestio, i da zivi sam pa nema ko da istu preuzme, i da je nekom drugom dam. Jakna nije fensi, ali je u ok stanju, sve je na njoj ispravno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...