Marko A. 9 Napisano April 3, 2015 U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd Motocikl: VFR 1200 F Prijavi odgovor kao problematičan Naime problem je sledeci a u pitanju je srad 600 99',motor pali savrseno radi super na leru ali kad dodje do 7-8-9 hiljada obrtaja guta knedlu i po neki put opali na auspuh, obzirom da sam ga kupio od decka koji je sa njim presao 1000km i ne zna nista stupio sam u kontakt sa predhodnim vlasnikom,on mi rece da je se istrosilo nesto posto je decko madjar pa te prica srpski te madjarski nisam ga dobro razumeo. U svakom slucaju ako se usteluje da radi na leru lepo onda ima ovaj problem,a ako se usteluje da ne puca onda se gasi na leru i trosi jace od 10l po njegovim recima. E sad dali da kupim nove karburatore ili moze neko da mi kaze na osnovu navedenog sta bi mogao biti tu problem i cenu ? U slucaju da mi trebaju novi koliko se krecu cene ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano April 3, 2015 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Javis se majstoru Bokilicu sa foruma i resis to,em ti je tu blizu...mislim da ne moraju novi karburatori.. http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/66166-bokilic-servis-prodaja-delova/#entry1085864 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano April 4, 2015 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Problem koji sam ja imao sa pucanjem na 7k sam resio zamenom svecica. Druga mogucnost je i neispravan CDI. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko A. 9 Napisano April 4, 2015 U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd Motocikl: VFR 1200 F Prijavi odgovor kao problematičan Cuo sam se sa Bokilicem malocas zakazan pregled u ponedeljak,hvala na informacijama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Steffan 95 Napisano April 4, 2015 U prolazu, 92 postova Lokacija: Sr Mitrovica Motocikl: Funduro Prijavi odgovor kao problematičan Nista cudno, njemu je u krvi da puca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...