Djole Rs 291 Napisano April 3, 2015 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo sam skoro ovu kacigu,pa me interesuje gde mogu da nadjem crn vizir za nju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funky 150 Napisano April 3, 2015 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hondaaaa :) Prijavi odgovor kao problematičan Nisam siguran ali mozes da pogledas mass company.... Oni koliko znam drze AGV pa mozda imaju i vizire... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1006 Napisano April 3, 2015 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan http://www.markos.rs/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 121 Napisano April 3, 2015 Svrati ponekad, 352 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan Imas u Mass-u ja uzeo skoro... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AdrenalinSpeed 112 Napisano April 4, 2015 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Herceg Novi Motocikl: Yamaha R6 007 & Yamaha XTX660 007 & BMW F800S Prijavi odgovor kao problematičan Zasto svi jos uvijek drze visoke cijene za K-3 modele,to meni nije jasno,izlaze svako malo neki novi i bolji modeli,a cijene na stare modele ne mijenjaju... ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole Rs 291 Napisano April 6, 2015 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan Imas u Mass-u ja uzeo skoro... Ja sam video da za k-3 u Mass-u imaju samo providne..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 121 Napisano April 7, 2015 Svrati ponekad, 352 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan Imas u Mass-u ja uzeo skoro... Ja sam video da za k-3 u Mass-u imaju samo providne..... Cena prava sitnica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano April 8, 2015 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Izašao je i noviji model K3 SV. rešio sam da je kupim. U mass-u je 250evra SV, a obična K3 je jeftinija za oko 100evra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole Rs 291 Napisano April 8, 2015 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi vizir mi trebaaaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 121 Napisano April 8, 2015 Svrati ponekad, 352 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan A nije video da ti treba vizir Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pingvin 8 Napisano April 8, 2015 U prolazu, 75 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vizir imas na KupujemProdajem donosi lik iz Jagodine pa mozes njega da potrazis. Ako ne vidi u Louise.de tamo ima sigurno,pa ima par ljudi koji donose po ceni,samo platis postarinu od Sapca do tvog mesta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole Rs 291 Napisano April 9, 2015 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan U louisu nema Agv kaciga niti vizira... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 121 Napisano April 9, 2015 Svrati ponekad, 352 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan http://e-mass.rs/proizvod.php?idA=12927&LID=qiwth48vz9zcb21 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole Rs 291 Napisano April 22, 2015 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan @Djomla Jel to sigurno moze ovaj vizir sto si poslao za moju kacigu...jel da porucim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matketo92 6 Napisano Octobar 5, 2015 U prolazu, 10 postova Lokacija: pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekome treba vizir za agv K3 neka se javi na mail aleksandar.m.matic92@gmail.com! U mass-u je zatamnjeni vizir oko 5000din cini mi se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare_FZ 61 Napisano Novembar 18, 2015 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Planiram i ja da umem AGV al vidim da nemaju unutrasnji vizir, odnosno "naorace", pa me zanima da li zatamnjeni vizir u potpunosti zamenjuje "naocare"?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorišaMotoriša 154 Napisano Novembar 18, 2015 Svrati ponekad, 293 postova Prijavi odgovor kao problematičan ne, jer sa tamnim vizirom je veoma zajebano voziti uvece... ovako ako imas naocare na dugme ih spustas i podizes Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaLeYzF 8 Napisano Jul 25, 2016 U prolazu, 11 postova Lokacija: Italia(FC) Motocikl: R1 Big Bang YZF R6 Prijavi odgovor kao problematičan Planiram i ja da umem AGV al vidim da nemaju unutrasnji vizir, odnosno "naorace", pa me zanima da li zatamnjeni vizir u potpunosti zamenjuje "naocare"?? k5 model ima naocare koje su mnogo kvalitetnije od Airoha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...