MarkoNbgd 1 Napisano Mart 26, 2015 U prolazu, 3 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav,ljudi verovatno sam najmladji ovde koji je na forumu,ali eto hteo sam da vas pita za neko vase iskreno misljenje. Imam 15 godina i sledece trebam da polazem psp ili ako vec,pa sam hteo da vas pitam gde bih mogao da nadjem neki enduro ili dobar skuter od 50cc,gledao sam neko motore npr:Derbi Senada 50cc,Yamaha Aerox i tako neko motore,ali sad ne znam koje je nekako najbolji budzet mi je od 500-700e a mozda i nesto malo vise.Nadam se da ce neko procitati ovaj post i pomoci mi da nesto izaberem! Hvala unapred! -Marko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stile 499 Napisano Mart 26, 2015 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzana je stroj ... Prijavi odgovor kao problematičan Ajde kreni prvo od zastitne opreme :kaciga , jakna i rukavice, pa polaganje ,pa cemo onda gledati sta i kako za motor ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoNbgd 1 Napisano Mart 26, 2015 U prolazu, 3 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa imam sve to od kacige do jakne sve imam od starijeg brata,posto on sad sve ima novo,a oko polaganja lako,ocu sad da kupim motor da bih nesto naucio,ja bih vozio od brata ali on ima ttr 250.Pa ne mogu da ga vozim i da se ucim polako 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljadza 331 Napisano Mart 26, 2015 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Najbolji Prijavi odgovor kao problematičan Ako ces da me poslusas, ne kupuj nista sad. Ako te nahvataju bez dozvole kazne su velike, sto sam osetio na svojoj kozi. Iskreno, bolje se strpi ovu godinu, neće motori nigde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savic019 14 Napisano Mart 26, 2015 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Suzuki gs 500 Prijavi odgovor kao problematičan Sve zavisi sta covek voli. Ja iskreno nikad nebi kupio skuter,mali tockovi,automatik je,dosadan,nije to to. Dok vidim da si napisao da razmisljas o Enduru e to je prava stvar. Da sam na tvom mestu kupio bi Enduro-cross motor,ja sam imao Apriliju rx 50cc i fino sam se navozio i po asvaltu a najvise po terenu,motor za uzivanciju,za zezanje. Do 700e imas razne modele a ja bih ti preporucio ili yamahu dt ili apriliju rx-mx po meni su oni najbolji,fino ces da se navozis,vezbaces taman da vozis motor na brzine. U sustini moj glas ide Enduro-cross motoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan88 855 Napisano Mart 26, 2015 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Dodaš na tih 700 jos 300 pa pazaris Yamahu Tzr 50, nije enduro vec sportak, ne moze u njivu ali dobro da vacaris maloletnice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoNbgd 1 Napisano Mart 29, 2015 U prolazu, 3 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam ljudi inace,poslusacu vase savete,i tek cu sledece godine kupiti motor.Hvala svima!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...