Jump to content

Moto Zajednica

Yamaha Tracer MT 09

Recommended Posts

• Drug član, 1067 postova
  • Motocikl: Tracer MT09

Ovo je danas bio prvi mini, nezvanični skup Tracer-aša, sa tendecijom da se broj proširi. Doduše imali smo i jednog gosta, čisto da nam bude kao obezbeđanje, jer je  za to najprikladniji GS. Planiranu trasu nismo uspeli da ostvarimo jer je put od Barajeva ka Guberevcu zatvoren, pa smo skoknuli do Kosmaja, a to nam nije teško palo. Posle kratke pauze i komentara na račun vođe puta (mene), da nisam dobro razumeo uputstvo za pravilno razrađivanje motora, tj. da ne treba prvi mesec razrađivanja da vozim samo prvom brzinom, a drugi mesec drugom i tako redom., pravdao sam se da sam ipak morao da usporim kako bi kolona sustigla vođu ;)

Bobanov Tracer je napucan opremom i dodatni farovi su efikasni u sred belog dana, a kako je tek noću? Morao sam retrovizor da pomeram koliko bole oči.  Wiggin-ov je najbrži, stalno je pokušavao da me prestigne, ali ja sam naravno razrađivao motor ;).

Aca sa GS-om je odradio posao, tako što je kod Ralje nestao nebi li raskrčio put do Avale, pa je posle bio prinuđen da nas u podnožju čeka.

U restoranu na Avali razmenjena su iskustva (isto kao lovačke priče), i odatle razlaz svako na svoju stranu, pa do sledećeg skupa. :)

post-27043-0-63669400-1463861149.jpg

post-27043-0-52026600-1463861171.jpg

post-27043-0-04446900-1463861209.jpg

• Podržavam 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 314 postova
  • Motocikl: Yamaha Tracer 900, FJR 1300

Jbg, ne dozvoljava mi da postavim video. Postavljam ga na fb grupi. Sreli smo belog Versysa vidi se na snimku.

• Podržavam 1

• U prolazu, 35 postova
  • Motocikl: bmw s1000xr (2017), Versys 1000 (2015), Yamaha x-city 250

Dajte neki link za taj video. Usput mocno izgledate na ta tri Trejsera. Lepo da u Srbiji covek moze da vidi grupu na novim motorima.

• Podržavam 1

• Svrati ponekad, 340 postova
  • Motocikl: BMW 1150 GS

Ja sledece nedelje na drugi servis naterao sam 11000.Wiggin,jesi menjao zadnju gumu?Ja cu odraditi jos Trebinje sledeci vikend i moram menjati zadnju...

• Podržavam 1

• U prolazu, 3 postova

Pozdrav svima,

zainteresovan sam za kupovinu tracera ali ga nisam video uzivo u race blue boji. Da li je siva (srebrna) metalik ili mat ?

Gde je trenutno najpovoljnije pazariti?

Hvala.

Ja upravo stigoh sa servisa od Plattnera.Ostavio sam gumu  da odradi jos Trebinje pa cu je onda menjati.Koliko videh u salonu Race Blue sa bocnim tvrdim torbama kao moje je 10.290 eu.

Pozdrav svima,

zainteresovan sam za kupovinu tracera ali ga nisam video uzivo u race blue boji. Da li je siva (srebrna) metalik ili mat ?

Gde je trenutno najpovoljnije pazariti?

Hvala.

Kolega imaš poslatu PP (prvatnu poruku)

• U prolazu, 3 postova

Zamolio bih vlasnike modela za mat bojom da prenesu svoja iskustva u vezi održavanja iste. Da li je problematično čišćenje-pranje? Da li se lakse ostećuje od metalik boje?

Hvala

Sada sam to pregledao i koliko vidim to ne moze ko je stavio  Givi kresh bar.Ali vidim da H & B ima bas tako nesto...Koliko vidim nije ni nesto preterano skupo.

Ovaj skid plate H&B mi lepo izgleda, pogotovo što je  iz dva dela, kako bi se samo prednji deo skidao pri zameni filtera ulja. Ozbiljno razmišljam da napravim kopiju, u toku narednog meseca, pa ako uspe biće informacija. ;)

Danas smo se malo častili po pitanju ulepšavanja, a i funkcionalnosti, zamenjen je vizir, postavljen je Kappa i pridodat deflektor (ako se tako zove) Puig. Za sada sam zadovoljan, jer mi je ovako lepši, a i bolja je zaštita od vetra. Puig ima mogućnost podešavanja različitih položaja u toku vožnje, pa ću se narednih dana stime igrati. :)

post-27043-0-46934000-1466799125.jpg

post-27043-0-47646500-1466799137.jpg

• Podržavam 1

• Zainteresovan, 595 postova
  • Motocikl: Stokke

Lepo izgleda, baš napiši utiske o deflektoru. Ja sam razmišljao da stavim isti, ali nikako da nadjem vremena da isprobam...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja