Boki-KG 92 Napisano Mart 2, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan drugari, imam problem... migavci uopshte ne rade... ja ih sve poskidam, naprskam wd, ochistim one pipke, proverim koliko vati su sijalice i uporedim na automatu koliko pishe, sve ok... elem, skinem ja automat (relej) za migavce i otvorim ga da vidim u chemu je problem... ona dva 'pipka' u releju kada se spoje migavci rade (svetle non stop) shto me dovodi do zakljuchka da u namotajima nema prekida, ali problem je shto oni non stop stoje razdvojeni i kao da ih neka opruga (koje nema) vuche da tako stoje i nemaju snage da kad ukljuchim migavce da se spajaju tj. da oni rade... kao da se neshto okrenulo i vuche pipke na suprotnu stranu... uzmem ja parche drveta i potkochim ih da neprestano svetle kad ih ukljuchim da me neko ne ubije dok vozim... na releju pishe 12.8V i 2x10W da li ovo nekako mozhe da se sredi ili moram novi relej da kupim? hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Mart 2, 2008 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan druze najlakse uzmi drugi automat...uzmi recimo od zastave on je par stotina din,ako su ti sijalice od 21w znaci uzmes zastava stari tip sa tri izvoda i koristis samo dva naspramna i radice treci kontakt ostaje slobodan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Mart 2, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan druze najlakse uzmi drugi automat...uzmi recimo od zastave on je par stotina din,ako su ti sijalice od 21w znaci uzmes zastava stari tip sa tri izvoda i koristis samo dva naspramna i radice treci kontakt ostaje slobodan jedva da neshto znam oko sutruje ali pazi ovako... na ovom automatu pishe 12.8V i 2 x 10w sijalica od migavca mi je 10W da li to i dalje znachi da mozhe taj od zastave? u ovaj idu dva prikljuchka, spojena i normalna jedan na drugi... probao sam od juga onaj u koji mogu 4 prikljuchka i ubacio ova moja dva i to tako nije radilo... hvala na pomoci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Mart 2, 2008 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan ovako najlakse ti je da uzmes od zastave stari tip automat on je u aluminijumskom kucistu i ima 3 izvoda ali mozda ce malo brze blinkati posto su sijalice od 10w a ne 21w ili ti je jos jednostavnije uzeti zutomat oda lade od lampice za rucnu kocnicu on ima 2 izvoda kod mene sam njega stavio na mz i radi...mislim da je oko 100 -150 din a ovaj od juga je oko 200 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Mart 2, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan hvala druzhe! kupicu sutra ovaj od juga poshto mi je lakshe da ga nadjem od ovog ladinog... javicu shta sam uradio... mene je bilo strah da isprobavam druge automate zbog jachine sijalica da ne zeznem neshto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Mart 2, 2008 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan neces zeznuti nista ali ako imas mesta u migavcima ubaci sijalice 21w i ovaj automat i vozi...ali uzmi automat od keca stari tip sa 3 izvoda on je okrugli (nemoj cetvrtasti on je od novog tipa,neznam dali ce da radi nisam probao) i probaj na koje kontakte ce da radi,mislim da se spajaju 2 naspramna a treci ostaje slobodan....jedino sto ti moze praviti problem sa ovim sijalicama od 10w je da ce brze zmigati...mada nije problem naci ni ovaj od lampice od rucne od lade,ima to u svakoj radnji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Mart 2, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan neces zeznuti nista ali ako imas mesta u migavcima ubaci sijalice 21w i ovaj automat i vozi...ali uzmi automat od keca stari tip sa 3 izvoda on je okrugli (nemoj cetvrtasti on je od novog tipa,neznam dali ce da radi nisam probao) i probaj na koje kontakte ce da radi,mislim da se spajaju 2 naspramna a treci ostaje slobodan....jedino sto ti moze praviti problem sa ovim sijalicama od 10w je da ce brze zmigati...mada nije problem naci ni ovaj od lampice od rucne od lade,ima to u svakoj radnji taj chetvrtasti od novog tipa sam probao i nije radilo, chak nisu ni svetleli... ova dva prikljuchka su spojena bash ovako l_ i ne mogu da se razdvoje pa mislim da necu moci da probam naspramno? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Mart 2, 2008 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan za probu izmi dva komada kabla sa buksnama,i skini izolaciju sa kabla buksne nabodi na automat a ove ogoljene strane ubodi kod tebe u dzek za probu,pa ako bude radilo zameni taj tvoj dzek sa obicnim buksnama... i probaj ponovo taj tvoj automat sto imas .mozda i radi ali spajaju se dva naspramna kontakta dok na autu onaj treci sto stoji drugacije od ova va sluzi za signalnu lampicu u instrument tabli dok je na motoru signalna lampica resena drugacije tako da ovaj kontakt nije potreban Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Mart 3, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan wice, hvala!! :) problem reshen! isekao sam plastike na pola i samim tim razdvojio zhice, bez cimanja sa buksnama i skidanjem izolacije... u garazhi sam imao 3 zastavina, stari tip, jedan crni i dva siva... jedan sivi preterano brzo svicka, drugi sivi onako, a crni skoro normalno pa sam njega ostavio... inache mi sad svicka lampica na tabli a pre je samo svetlela i dok je stari automat radio tako da je sad josh bolje... jedino sam ga malo tezhe spakovao pod sedishte jer su mnogo kratke zhice i malo prostora... hvala josh jednom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Mart 3, 2008 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan nista drago mi je da sam pomogao....mozes da uzmes miske i zenske buksne pa da na taj nacin produzis kabl pa automat stavis tamo gde ima vise mesta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...