RSVMillenian 228 Napisano Mart 2, 2008 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Za cetvrtak je Bane spremio veliko iznenadjenje, naime uspeo je da zavrsi sve poslove sto znaci da cemo se zajedno provozati jednim od najlepsih puteva Kalifornije, cuvenom 33-jkom. Krenuli smo odmah posle dorucka jer je Motoholic isplanirao da me isproba u preko 300 milja krivina. GPS tj Bane je odredio kuda i mi smo vrlo brzo izasli iz LA i uputili se ka Moorparku, Santa Pauli i Ojai-u. Prvih 20-tak milja je prslo brzo jer smo vozili auto putem, ali cim smo sisli s auto puta poceo sam da uzivam u pejsazima. Prvi gradic je bio Moorpark, za koga je vreme ocigledno stalo sve izgleda kao pre 50 godina. Tu smo se prikljucili na put broj 23 koji je nagovestio sta je pred nama. Nakon 23-ke smo vrlo brzo stigli u Santa Paulu. Tu je Bane spazio lep spomenik dvojici policajaca koji su 13 Marta 1928 nakon sto je brana Svetog Frensisa popustila uspela da ludackom voznjom obaveste stanovnistvo o nadolazecoj stihiji. Dok ja pricam telefonom tj radim, Bane slika; Interesantan mural, napravljen u čast arhitekti i umetnika ovog gradića: Ovde opovrgavam Darvinovu teoriju: nisu bre svi Majmuni sisli s drveta! Neki se ocajnicki trude da i dalje ostanu majmuni. Molim bez komentara na moje gabarite! Nakon Santa Paule napokon smo naisli na Highway 33. Bane Legendo! Ludnica: Neki delovi su pod izgradnjom pa smo morali da vozimo pod pratnjom: Pa onda opet: Stali smo da predahnemo na jednoj nadasve bezazlenoj raskrsnici. Naime tu je poginuo cuveni Jamezdin poznatiji kao James Dean. Kao sto rekoh bezazlena raskrsnica. A kako taj prevoj izgleda evo pogledajte. Tu smo odlucili da skreemo s 33-jke i nastavimo na Lockwood Valley Road-om sto se pokazalo kao super odluka. Naime vec nakom milje imali smo pravu avanturu, zbog velikih kisa put je poplavljen. Nikakav problem za Banetove GS-ove. Malo Ja: Malo Bane: Opet Ja: Opet Bane: Mokrih cizama i pantalona nastavljamo dalje. Motoholic jedino motor voli vise od aparata i slikanja. Non-stop samo nesto slika, cak nosi i velike tronozac sa sobom. Evo par radova velikog jednorukog umetnika: Ajmo malo desno: Ajmo malo levo: Pozdrav za kameru: Pa opet desno: Opet poplava: Pa levo: Pa jos jedna vodena stihija: Autoportret umetnika: Atomski Mrav u Akciju!!! Stadosmo da rucamo negde u podnozju Pine Planine, za divno cudo pica je bila odlicna. Za drugare Lalajka, Sstruju i Dextera: Nakon rucka nastavili smo Mt. Potrero Hwy-om. Ovaj put je takodje bio fenomenalan sa fenomenalnim prevojima od preko 7000 fita. U jednom trenutku smo se s vrha planine spustali u dolinu i usli u gustu maglu, koja u stvari nije bila magla vec suto bili oblaci. Neverovatno! Evo kako to na karti izgleda, to je loop od 100+ milja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Mart 2, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan jebeno savrseno!!! Deki, Baneta da slikas i da ga drzis pored sv. Georgija iznad kreveta!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Mart 2, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Put je fantastican, ali ja ne mogu da vidim sve slike. Poslednja koja se ucita je ona ispred prodavnice... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Mart 2, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Put je fantastican, ali ja ne mogu da vidim sve slike. Poslednja koja se ucita je ona ispred prodavnice... i meni isto, ali mi ne smeta. Muka mi je i od ovoga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Mart 2, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kako je vama tesko u toj Americi :o :o :o Bas vas izrabljuju ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Mart 2, 2008 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Predveče smo stigli u Ojai. Ovaj mali gradic je poznat po rekordnim temperaturama, naime ovo je najtopliji gradic u Kaliforniji. Tu smo napravili malu pauzu za kafu gde sam ja ponovo pricao telefonom dok je Bane slikao. Iz Ojai smo krenuli kuci za Los Andjeles auto putem da bi sto pre stigli jer je noc vec uveliko pocela da pada. I na kraju vecera: Sve ukupno 340 milja i uspomene za ceo zivot. Vec sam par puta rekao da je Bane jedan genijalac i da mi je cast tj CAST sto ga poznajem i sto ga mogu nazvati prijateljem. Hvala Bane jos jednom, Veliko Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Mart 2, 2008 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan jebeno savrseno!!! Deki, Baneta da slikas i da ga drzis pored sv. Georgija iznad kreveta!! Pocinjem da slavim Svetog Motoholika umesto Nikole! Bane je genije! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Mart 2, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan jebeno savrseno!!! Deki, Baneta da slikas i da ga drzis pored sv. Georgija iznad kreveta!! Pocinjem da slavim Svetog Motoholika umesto Nikole! Bane je genije! Motoholića Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Mart 2, 2008 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan jebeno savrseno!!! Deki, Baneta da slikas i da ga drzis pored sv. Georgija iznad kreveta!! Pocinjem da slavim Svetog Motoholika umesto Nikole! Bane je genije! Motoholića Svetog Motoholića ili Svetog Bana, neka sam odabere! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Mart 2, 2008 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Popravio sam slike, sada bi trebalo da se sve vide OK. Dejane, k'o što rekoh, kod mene si uvek dobrodošao! Drago mi je da si klijenta oborio na testu pa ćeš silom prilika morati uskoro opet nazad u Kaliforniju. Onda idemo na neku malo dužu vožnju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bosi72 4 Napisano Mart 2, 2008 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Melburn, Australija Motocikl: Honda Hornet CB900F 2006 Prijavi odgovor kao problematičan >Molim bez komentara na moje gabarite! Ja za sebe obično kažem da mi žena mnogo dobro kuva:) Lalajko, veruj mi nema razloga da uopšte budeš ljubomoran na pizze ili one vegetarijanske ražnjiće sa rižom... NIŠTA ali stvarno ništa ne može da zameni običan domaći tek ispečeni hleb. O vojničkom pasulju, ribljoj čorbi, karađorđevoj šnicli, pršutu, kajmaku, zlatiborskom prijetopu, bureku, ćevapima... da ne govorim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Mart 3, 2008 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Sveti Dejan, Sveti Bane, Sveti GS-ovi.... Svete Krivine, Svete Poplave, Sveti Oblaci, Sveti Stalak i Fotoaparat... Sve Vam se Posvetilo DaBogDa !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Mart 3, 2008 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan >Molim bez komentara na moje gabarite! Ja za sebe obično kažem da mi žena mnogo dobro kuva:) Lalajko, veruj mi nema razloga da uopšte budeš ljubomoran na pizze ili one vegetarijanske ražnjiće sa rižom... Ko je bre rek'o da je ono vegetarijansko? Cista jagnjetina! ;D A sto se tice ostalih djindjuva koje si spomenuo tu si 1000000% u pravu, kad god me mama pita sta sine da vam spremim, ja uvek kazem, Pasulj, Grasak, Boraniju/Mahune, kiselo mleko s pitom od krompira itd. Sveti Dejan' date=' Sveti Bane, Sveti GS-ovi.... Svete Krivine, Svete Poplave, Sveti Oblaci, Sveti Stalak i Fotoaparat...[/quote'] Zaboravio si Sveta Crvena Zvezda iz ulice Svetog Ljutice Bogdana! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Mart 3, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Uhhhh ! neka, neka !!! samo vi vozajte i skljocajte ! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Mart 3, 2008 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Uhhhh ! neka, neka !!! samo vi vozajte i skljocajte ! ;D Neznam da li je to zato sto vozi GSA ali Motoholic je lud za slikanjem. Samo skljoca, bacio me u bedak posto se nimalo nerazumem u tu umetnost pa cu morati da odem na neki kurs, toga ovde ima po manjim koledzima koliko hoces, bar da nesto malo naucim pa da kad kupim GS-a nestrcim od Vas dvojice! ;D Evo ga link: http://www.cod.edu/Catalog/detail.asp?url=PHOTOGRAPHY Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Mart 3, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan xe xe ! pa strcacesu dresu !!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Mart 3, 2008 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan xe xe ! pa strcacesu dresu !!! ;D Znao sam ja da si i ti "grobar" cim jases BMW i skljocas! ??? Jel znas zasto su svi profi skljocarosi "grobari"........Pa da mogu i oni da udju besplatno na Zvezdine utakmice i vide kako se daju evro golovi! ;D 4:1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Mart 3, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan a ne ! gresis, ne pratim sport !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Mart 3, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Kakve ceste covjece :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makedonac 1 Napisano Mart 3, 2008 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Veles, Makedonija Prijavi odgovor kao problematičan Prekrasno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Mart 4, 2008 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan >Molim bez komentara na moje gabarite! Ja za sebe obično kažem da mi žena mnogo dobro kuva:) Lalajko, veruj mi nema razloga da uopšte budeš ljubomoran na pizze ili one vegetarijanske ražnjiće sa rižom... Ko je bre rek'o da je ono vegetarijansko? Cista jagnjetina! ;D A sto se tice ostalih djindjuva koje si spomenuo tu si 1000000% u pravu, kad god me mama pita sta sine da vam spremim, ja uvek kazem, Pasulj, Grasak, Boraniju/Mahune, kiselo mleko s pitom od krompira itd. Uuuuuuuuuuuuu.... nasli se istomisljenici pase tese, samo sto Bosi vesto krije izraslinu ispod jakne ! ;D ;D Jel` postoji Vasa kategorija na forumu ??? ;D Sveti Dejan' date=' Sveti Bane, Sveti GS-ovi.... Svete Krivine, Svete Poplave, Sveti Oblaci, Sveti Stalak i Fotoaparat...[/quote'] Zaboravio si Sveta Crvena Zvezda iz ulice Svetog Ljutice Bogdana! Nemoj SAD !! Nije trenutak !!! :-X ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bosi72 4 Napisano Mart 4, 2008 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Melburn, Australija Motocikl: Honda Hornet CB900F 2006 Prijavi odgovor kao problematičan >Jel` postoji Vasa kategorija na forumu sve preko 900ccm Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sprocketeer 4 Napisano Mart 5, 2008 U prolazu, 15 postova Lokacija: Pasadena, California Prijavi odgovor kao problematičan Great photos! Hope to meet you next time you're in town. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Mart 5, 2008 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Great photos! Hope to meet you next time you're in town. It might be sooner then you think, , I could possible be in LA again next month. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Mart 6, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Auuu ! Bane, pa neces moci uskoro da ga se otreses ! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...