PICASOO MZ 425 Napisano Januar 17, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravljeno. Uh da se iseces...bravo! Nego... ja bih isekao ove grafite, nekako mi se ne uklapaju ni tematski ni fotografski! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Januar 17, 2009 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravljeno. Uh da se iseces...bravo! Nego... ja bih isekao ove grafite, nekako mi se ne uklapaju ni tematski ni fotografski! Hvala, iskreno, meni taj zuti zidic vise bode oci od tog grafita, ali posto se bandera nalazia tik uz levu ivicu kadra ovo je bilo neko optimalno resenje, a sada je malo nezgodno cropovati ovakav kadar.. :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1890 Napisano Januar 17, 2009 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kropuj i levo i desno, napravi vertikalnu fotografiju, neka ono okolo prozora dodje kao ram za sliku, za 1 CCW popravi vertikale, uklon tul za onaj kabal od telefona, pojacaj malo boje kao da radis HDR ima da ubija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Januar 17, 2009 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Nesto sam nabrzaka uradio, totalno drugacije izgleda u vertikali, sve je apsolutno simetricno sem ovog kabla za koji stvarno sada nemam vremena da ga uklanjam, moje neko misljenje je da u horizontali ovaj objekat izgleda nekako tromije, lenje, ustaljenije, mrtvo, a to mi je bila i neka prva zamisao, prikazati ga u tako nekom svetlu, koliko sam uspeo, ne znam, po meni moglo je bolje :-\ ... U svakom slucaju hvala na savetima, napisite kako vam se ovo sada cini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 954 Napisano Januar 17, 2009 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Malo sam bio na odmoru pa se nisam javljao, Draga i ja se vratismo sa Kopa pa evo jedne njene slikice... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Januar 17, 2009 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Lepa ti je draga, a lepa ti je i slika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnja 32 Napisano Januar 18, 2009 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia leonardo 250 Prijavi odgovor kao problematičan jedna sa sela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zub 7 Napisano Januar 18, 2009 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Januar 18, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Super mi je ovo, bravo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zub 7 Napisano Januar 18, 2009 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Super mi je ovo, bravo Hvala, da znaš da mi znači. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Januar 18, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan ... napisite kako vam se ovo sada cini. Dobra je i prva i ova sada. Meni u oba slucaja paznju privlaci ostrina. . Al` je ova nastancala tekstova za zivota. Bravo ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Januar 19, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan . Probaj ovu poslednju da prebacis u BW bila bi jos zesca (mislim...) Inace sve su do 00 !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zub 7 Napisano Januar 19, 2009 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan . Probaj ovu poslednju da prebacis u BW bila bi jos zesca (mislim...) Inace sve su do 00 !! Evo CB, i još jedna meni interesantna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Januar 19, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Tooo majstore.... Ako se ne ljutis prvu sam ti malo "ukrao" pa nabudzio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zub 7 Napisano Januar 19, 2009 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Tooo majstore.... Ako se ne ljutis prvu sam ti malo "ukrao" pa nabudzio Ma htedoh ja odmah da ti predložim da daš svoju varijantu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Januar 19, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Lepa je fotka, samo sam malo dodao "crnila" i malo izostrio detalje...! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redzone 6 Napisano Januar 19, 2009 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: smederevo Motocikl: Fz1 Prijavi odgovor kao problematičan aha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuratista 4 Napisano Januar 19, 2009 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ipe 0 Napisano Januar 20, 2009 U prolazu, 21 postova Lokacija: Podgorica-Ivanjica Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja da se prikljucim sa jednom fotografijom i ujedno da pozdravim sve na ovim stranama. Ovo je jedna sa puta na Zabljak, mesto se zove Mokro i radjena je za NG. Proboj prvih suncanih zraka kroz jutarnju maglu po kojoj je inace to mesto poznato. Jos jedan pozdrav za sve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Januar 20, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Magicno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Januar 20, 2009 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan ...Ovo je jedna sa puta na Zabljak, mesto se zove Mokro... Ovo nestvarno deluje! Ne mogu da se nagledam...to mesto mora da se poseti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ipe 0 Napisano Januar 20, 2009 U prolazu, 21 postova Lokacija: Podgorica-Ivanjica Prijavi odgovor kao problematičan Kad budes raspolozen i budes hteo javi se.Ocas posla cemo da organizujemo turu na Zabljak. Usput ako neko hoce i na raftin ALI PRAVI RAFTING sa reprezentacijom CG u raftingu neka mi se javi ZA BAJKERE POSEBNI USLOVI!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 20, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Kad budes raspolozen i budes hteo javi se.Ocas posla cemo da organizujemo turu na Zabljak. Usput ako neko hoce i na raftin ALI PRAVI RAFTING sa reprezentacijom CG u raftingu neka mi se javi ZA BAJKERE POSEBNI USLOVI!!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zub 7 Napisano Januar 20, 2009 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Kad budes raspolozen i budes hteo javi se.Ocas posla cemo da organizujemo turu na Zabljak. Usput ako neko hoce i na raftin ALI PRAVI RAFTING sa reprezentacijom CG u raftingu neka mi se javi ZA BAJKERE POSEBNI USLOVI!!! ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1584 Napisano Januar 20, 2009 Drug član, 803 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan moja zena i moj autic stariji od nas, a dole roditelji moji i njihov auto stariji od njih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...