TomoB 1618 Napisano Decembar 24, 2008 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Toranj i Diana... Spaček, bre... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Decembar 24, 2008 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan šta se smeješ, pa ozbiljno ti zborim ... nije to za zezanje ... vidi ... evo nacrtao sam ti ... ovo plavo je vertikalna linija u odnosu na donju ivicu fotografije koja je opet sasvim lepo poravnata sa postoljem makete ... dalje ovo crveno je linija makete ... dalje ... prostim zaključivanjem jer plava i crvena linija nisu paralelne već zaklapaju ugao (i to oštar mogu primetiti do jedno 10 stepeni) ... dako da ... nakrivo :-\ kapiraš sad ? vidiš nije stvar za zezanje uopšte :-\ Vidi, vidi... ja tek sad pomocu ovih linija uocavam tu zakrivljenost. Nisam znao ranije. Moracu da odem do Pize i sa sestog sprata tornja slobodnim padom uputim jednu jabuku ka zemlji, u cilju samoubedjivanja. Prosto ne verujem ! :-X Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Decembar 24, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan šta se smeješ, pa ozbiljno ti zborim ... nije to za zezanje ... vidi ... evo nacrtao sam ti ... ovo plavo je vertikalna linija u odnosu na donju ivicu fotografije koja je opet sasvim lepo poravnata sa postoljem makete ... dalje ovo crveno je linija makete ... dalje ... prostim zaključivanjem jer plava i crvena linija nisu paralelne već zaklapaju ugao (i to oštar mogu primetiti do jedno 10 stepeni) ... dako da ... nakrivo :-\ kapiraš sad ? vidiš nije stvar za zezanje uopšte :-\ Vidi, vidi... ja tek sad pomocu ovih linija uocavam tu zakrivljenost. Nisam znao ranije. Moracu da odem do Pize i sa sestog sprata tornja slobodnim padom uputim jednu jabuku ka zemlji, u cilju samoubedjivanja. Prosto ne verujem ! :-X eto ... znaci ipak nisam lud i drugi to vide ... samo laza ne vidi ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2024 Napisano Decembar 24, 2008 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan A ja, opet, mislim da vi ovde onako malo ironicno podjebavate mene, zato sto sam ispao glup i nisam znao da je ovo taj cuveni, krivi, toranj tamo negde u Kini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Decembar 24, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan A ja, opet, mislim da vi ovde onako malo ironicno podjebavate mene, zato sto sam ispao glup i nisam znao da je ovo taj cuveni, krivi, toranj tamo negde u Kini zapravo, ja se skoro potpuno slazem sa tobom, da to mora da je do poklopca, ali ipak, mislim da ima malo i u lazinom kadru, ipak ga je iskrivio šta jes jes ... :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2024 Napisano Decembar 24, 2008 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kanta, kanta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Decembar 25, 2008 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Jutros na prozoru sneg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1035 Napisano Decembar 27, 2008 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Super je knjiga, ali sam je krenuo da obradjujem lagaaano...Extra je. Ti kad zatreba samo reci;) Diiivno, ti je izgustiraj tamo do sredine januara, a onda ces to lijepo da mi pojasnis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladica 35 Napisano Decembar 28, 2008 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Niš, SRBIJA Motocikl: DR 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jana ponovo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Decembar 30, 2008 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Vladice svaka cast, izuzetne fotke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Januar 4, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Koja sa Zlatibora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Januar 8, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Januar 10, 2009 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Pauza. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veve 180 Napisano Januar 10, 2009 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Afrika Prijavi odgovor kao problematičan /\ svidja mi se fotografija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Januar 10, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Januar 12, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Pauza. Fino je ispao ovaj efekat u gornjem-desnom uglu...krenuo sam da obrisem monitor ;D ;D Extra fotka ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Januar 12, 2009 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Pauza. Fino je ispao ovaj efekat u gornjem-desnom uglu...krenuo sam da obrisem monitor ;D ;D Extra fotka ! Hehe, ;D drago mi je da vam se svidja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KNELE 14 Napisano Januar 12, 2009 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Kula Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Evo nesto i od mene... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano Januar 12, 2009 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan Valjalo bi podmazati lanac. Salim se, naravno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Januar 13, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Posluzite se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano Januar 13, 2009 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos par fotkica,ovoga puta uslikanih "allmighty" Nikon-om D40 (Konacno!),umesto N95-icom ;D: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Januar 13, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Na ovoj poslednjoj mi nekako ova klima kvari "dojam"... :-\ inace je dobra! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano Januar 13, 2009 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano Januar 13, 2009 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Januar 16, 2009 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravljeno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...