vlilis 72 Napisano Decembar 11, 2008 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Soba se ljuljala, ali izborio sam se nekako sa gravitacijom.. ;D Je l' u onoj maloj kristalnoj bila tekila? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2024 Napisano Decembar 11, 2008 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih pre rekao da je viski. Malo mi zbrkan kadar, ne znam sta da gledam, ali svetlo mi se svidja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Decembar 12, 2008 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih pre rekao da je viski. Malo mi zbrkan kadar, ne znam sta da gledam, ali svetlo mi se svidja Nemoj da gledas, nego nazdravi coveku !! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1035 Napisano Decembar 12, 2008 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi najprije rekao da onaj sto tuce pivce zabusava, ostalo i pola case i flase, krajnje neozbiljno. I slazem se sa kolegom Muljazem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Decembar 12, 2008 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Nit je viski nit tekila, vec jabuka ljuta. Ovde se beton vec uveliko sluzio tako da se o kadru i ostalim finesama nije mnogo marilo, al' na kraju po koja je i licila na nesto... hihi.. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zub 7 Napisano Decembar 12, 2008 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Nadmorska visina je cudo, 4335 metara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuratista 4 Napisano Decembar 13, 2008 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuratista 4 Napisano Decembar 14, 2008 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Durmitor;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Decembar 14, 2008 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Kuratista koji ti je to aparat , ili objektiv...Lepi predeli a malo muti nessto?//.... ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuratista 4 Napisano Decembar 14, 2008 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Aparat je neki Fyji koji mi se nasao pri ruci Mislim da muje oznaka E510. Ove morske i iz Zoo su sa mojim SONY H5. mada ja o fotografiji ne znam mnogo ali sam se zainteresovao pa se trudim da naucim!!! Evo jos par kojesu mi se ucinile interesantnim!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2024 Napisano Decembar 15, 2008 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za momenat na prve dve. Medved je crnogorac, a ovaj keric je nastran 100% Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Decembar 16, 2008 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Hahah E obojica ste ludi, "crnogorac" .... Odlicne su fotke bez obzira na krs bojev..e to je fotka za mene , uhvacen momenat. prebaci sad to u crno belo, dodaj malo kontrasta ,. , pa da vidite fotke... Evo neke ruske salate u kolacu od dimljenog lososa od pre par dana u kuhinji Inter Kontija..extra je , posle sam ga pojeo u slas`! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sailor 6 Napisano Decembar 16, 2008 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Mačvanska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Decembar 16, 2008 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Evo neke ruske salate u kolacu od dimljenog lososa od pre par dana u kuhinji Inter Kontija..extra je , posle sam ga pojeo u slas`! Kakav aranzman :o nije ni cudo da si ga u slas` ! Ti da otvoris temu djakonije, pa da se nasladjujemo ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Decembar 17, 2008 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi kuvaju za medalju, ja samo slikam ;D .. i jedem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1035 Napisano Decembar 17, 2008 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi kuvaju za medalju, ja samo slikam ;D .. i jedem Fotosopujes li? Ima li kakve vajde od onog masnog Amera? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Decembar 17, 2008 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Super je knjiga, ali sam je krenuo da obradjujem lagaaano...Extra je. Ti kad zatreba samo reci;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuratista 4 Napisano Decembar 17, 2008 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Decembar 24, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Toranj i Diana... znam da ne idu bas zajedno al' eto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2024 Napisano Decembar 24, 2008 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj toranj ti stoji malo nakrivo, a Dejana je odlicno ispala. Evo sta se dobilo od one moje, sa predhodnih par strana, sa malim igranjem u PS-u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Decembar 24, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj toranj ti stoji malo nakrivo... :D Pa naravno da je nakrivo, to je maketa cuvenog Krivog tornja u Pizi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2024 Napisano Decembar 24, 2008 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ipak mislim da je to do onog 18-55 is, on stalno nesto mora da iskrivi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Decembar 24, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj toranj ti stoji malo nakrivo... :D Pa naravno da je nakrivo, to je maketa cuvenog Krivog tornja u Pizi. da da stvarno, evo i ja nešto gledam, već pola sata ... **** majku, nakrivo ... zaista ... mislim ... bas ... i to baš nakrivo ... kako bre lazo nisi video to ... jeee Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Decembar 24, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Decembar 24, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan šta se smeješ, pa ozbiljno ti zborim ... nije to za zezanje ... vidi ... evo nacrtao sam ti ... ovo plavo je vertikalna linija u odnosu na donju ivicu fotografije koja je opet sasvim lepo poravnata sa postoljem makete ... dalje ovo crveno je linija makete ... dalje ... prostim zaključivanjem jer plava i crvena linija nisu paralelne već zaklapaju ugao (i to oštar mogu primetiti do jedno 10 stepeni) ... dako da ... nakrivo :-\ kapiraš sad ? vidiš nije stvar za zezanje uopšte :-\ nikako to nije dobro ... pašće ... :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...