muljaz 1890 Napisano Decembar 3, 2008 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam hteo da odgovorim na temu, ali medjutim.... Udjem ja u stalu, kad tele lezi i nece da ustane. Nije imalo sanse da se podigne Salim se. Ja nisam znao za to do juce i kada sam izasao da slikam nigde nije imalo meseca ni u tragu, a ni te dve "zvezde" sto jako sijaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa22 6 Napisano Decembar 3, 2008 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Arilje Prijavi odgovor kao problematičan )) Da, posle mozda jedno sat-dva od mog posta su otisli iza horizonta, prvo planete, posle i Mesec... (i nisam mislio na to "tele", skroz si me pogresno razumeo...) ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa22 6 Napisano Decembar 3, 2008 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Arilje Prijavi odgovor kao problematičan Na onoj tvojoj si trebao staviti -1/-2 EV ili jos bolje uskoristiti spot mjerenje na mjesecu i time bi dobio crno nebo kao na Danetovoj slici i jasan mjesec. Tele bi ovdje sigurno bio dobra stvar (i jos ako ima stabilizaciju pa da mozes i iz ruke...) Mislis nesto ovako? Obratite paznju kako je sa smanjenjem ekspozicije Jupiter (skroz desno) izgubio sjaj, i sad se vidi da je u pitanju planeta, a ne zvezda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Decembar 3, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan To Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1890 Napisano Decembar 3, 2008 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Da sam znao koje tele treba da jurim mozda ne bih zakasnio da uslikam ovo sa planetama. Imam ja telca 28-300, slika mesec vrhunski. Ova je slikana iz ruke sa maximalnim zumom, a na originalnoj rezoluciji se bas lepo i jasno vide krateri na mesecu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Decembar 4, 2008 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Steta sto niko osim daneta ne odgovori na onu moju temu iznad. Uz neki tele i stativ moglo je jako dobro da se iskoristi za neku panoramu, pejzaz ili slicno... Pogotovo sto su to dugo bila jedina tri svetleca objekta na nebu i mogli su se jako dobro videti jos od kasnog popodneva-sumraka... Ja videh tvoju fotku oko 21h, izadjih da ufotkam, kad ono oblacno. Bas mi je bilo zao. Sta je tu je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Decembar 4, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Da sam znao koje tele treba da jurim mozda ne bih zakasnio da uslikam ovo sa planetama. Imam ja telca 28-300, slika mesec vrhunski. Ova je slikana iz ruke sa maximalnim zumom, a na originalnoj rezoluciji se bas lepo i jasno vide krateri na mesecu Ova ti je do OO...Bravo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Decembar 4, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Mala igra tamnog neba, gradske rasvete, kisnog automobilskog stakla i nocnog zivota Svilajnca... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1890 Napisano Decembar 4, 2008 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan E volis it ovo kroz mokar prozor.... Ovo lose vreme ima i neku dobru stranu. Spremnje za hladnu zimu je u toku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa22 6 Napisano Decembar 4, 2008 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Arilje Prijavi odgovor kao problematičan Picasoo, ne znam koju masinu koristis, ali ako imas manuelni fokus, bolje bi ispalo da si fokusirao na kapljice i staklo... Cudno zvuci, ali pozadina bi se vise videla sa ostrijim kapljicama. Blur oko njih bi bio manji, pa bi bile dosta uze. Uzgred, evo da vidite kako su veliki slikari realisti 18. i 19. veka radili portrete: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veve 180 Napisano Decembar 4, 2008 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Afrika Prijavi odgovor kao problematičan Prvo da pozdravim sve u ovom delu foruma.... Fotoaparat kojim slikam je Canon 40D + Battery Grip. Koristim 3 objektiva, Canon 70-200 Ultrasonic IS, Canon 100mm Ultrasoniic Makro i nazalos jos uvek kit objektiv za manju milinetrazu.. (skupljam pare za neki kvalitetniji) Evo tri fotografije od pre par dana : pozdrav svima veve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Decembar 4, 2008 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Al` ste Vi ozbiljni, evo jedne i od mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Decembar 4, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan @ mixa: Kralju! Prvo da pozdravim sve u ovom delu foruma.... Fotoaparat kojim slikam je Canon 40D + Battery Grip. Koristim 3 objektiva, Canon 70-200 Ultrasonic IS, Canon 100mm Ultrasoniic Makro i nazalos jos uvek kit objektiv za manju milinetrazu.. (skupljam pare za neki kvalitetniji) Pozdrav i tebi Kazi mi koji kit objektiv koristis? Stari 18-55 kit, ili novi 18-55 IS ili pak ovaj sto se moze uzeti uz 40D tj. 17-85 IS? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veve 180 Napisano Decembar 4, 2008 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Afrika Prijavi odgovor kao problematičan Ma onaj stari 18-55... on mi je isao uz Canon 350D, kad sam prodao aparat ostao mi je kit objektiv.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Decembar 4, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Nije to ni toliko los objektiv, vidi se po slikama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa22 6 Napisano Decembar 4, 2008 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Arilje Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao, veve... jeste obican 18--55, al zato ovaj 70-200! :'( Ih da mi je taj... :o A za ovu stotku USM macro da ne pricam.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Decembar 4, 2008 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao, slobodno se uključi u foto nadmetanje Svaka fotografija je dobrodošla, kao i komentari na fotografije drugih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veve 180 Napisano Decembar 4, 2008 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Afrika Prijavi odgovor kao problematičan Bolje vas nasao ma moze i 18-55 da slika... ali nije to to.... ali sam zato jako zadovoljan sa ova dva druga... i ponosan sam na njih... :) @helena hvala na dobrodoslici....a ukljucujem se obavezno.... i fotografijam i komentarima.... veve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veve 180 Napisano Decembar 4, 2008 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Afrika Prijavi odgovor kao problematičan Izvinite ako smaram ali nisam mogao da izdrzim.... Evo ih objektivi na delu: Canon 100mm Ultrasonic Macro: a ovo je Canon 70-200 Ultrasonic IS: veve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Decembar 4, 2008 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Samo strikaj. Bo`me ova stotka radi posao odlicno,a ni ovome drugom nije mane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Decembar 4, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Uh, 100-tka je ludilo :o Nego, nisi nam rekao koji 70-200 USM IS, F4 ili F2.8? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veve 180 Napisano Decembar 4, 2008 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Afrika Prijavi odgovor kao problematičan F4... onaj sa slabijim otvorom blende ali jacom ostrinom fotorgrafije..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa22 6 Napisano Decembar 4, 2008 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Arilje Prijavi odgovor kao problematičan Uf, Boga ti veve, nisi trebao ove zadnje kaciti... :o Gde sad da nadjem 1.700 evra? Stvarno ludilo od objektiva! Od ove stotke odavno nesto ostrije nisam video... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Decembar 4, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Sto 1700 eura, stotka je nesto vise od 500 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veve 180 Napisano Decembar 4, 2008 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Afrika Prijavi odgovor kao problematičan pa da 100mm Makro je 500 evrica, a 70-200 nekih 1100.... a mozda si mislio i na fotoaparat... 40D je sada vec pao na 500-600 cini mi se.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...