hellena 60 Napisano Maj 25, 2008 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Ovde možete da kačite sve vaše um. fotografije, za koje nemate pitanja, nego samo želite da ih podelite sa drugima i prihvatite prijateljske komentare. Hvala lepo, Ajd sad raspalite...Možda neko ima neotkriveni talenat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Maj 25, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan `ajde ti otvori izlozbu nekom svojom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 943 Napisano Maj 25, 2008 Drug član, 1574 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan `ajde ti otvori izlozbu nekom svojom AAAA...jok, pocecemo sa tobom;))) Drugarice i drugovi, CRNAMRLJA! PS Check out the glasses and the sky;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 943 Napisano Maj 25, 2008 Drug član, 1574 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Hellena, Hellena, Ceh,... a onda se Hellena docepala mog aparata pa posle par minuta vezbanja napravila fenomenalnu fotku Mladena i Kaline. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Maj 25, 2008 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan A a a a, da mi narezes!!!Odma! I posvetli nas malo, mene i Nikolu ;D Javi se ovih dana da preuzmem fotke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Maj 25, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Sjajna tema, idem da kopam po arhivi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Maj 25, 2008 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan `ajde ti otvori izlozbu nekom svojom Panorama i pogled sa nje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Maj 25, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan hellena sjajna ideja! Evo moje najdraže od danas: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Maj 25, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Uh, mnogo me mrzi da trazim sada stare ;D Al' zato evo par svjezih na temu neba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Maj 25, 2008 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Lazo, druga ti je spržena, al su četvrta i peta jako zanimljive. Markone, ovo je za desktop, jako umirujuće deluje fotka Bravo, bravo, bravo ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Maj 25, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Lazo, druga ti je spržena... Znam, ali mi se svidja kakav je efekat postiglo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Maj 25, 2008 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hellena, Hellena, Ceh,... a onda se Hellena docepala mog aparata pa posle par minuta vezbanja napravila fenomenalnu fotku Mladena i Kaline. A neeee... ta je moja Moram da se oglasim, baš sam se trudio, primetićeš još jedno 5-6 u nizu Evo par veselih: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1834 Napisano Maj 25, 2008 Skuteras, 3687 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2024 Napisano Maj 26, 2008 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Hellena, Hellena, Ceh,... a onda se Hellena docepala mog aparata pa posle par minuta vezbanja napravila fenomenalnu fotku Mladena i Kaline. A neeee... ta je moja Moram da se oglasim, baš sam se trudio, primetićeš još jedno 5-6 u nizu Evo par veselih: Ova iznad oblaka ti je zmajska, a i Mladena si potrevio bas ! Hellena svaka cast za temu ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 943 Napisano Maj 26, 2008 Drug član, 1574 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan A neeee... ta je moja Намигивање Moram da se oglasim, baš sam se trudio, primetićeš još jedno 5-6 u nizu Језик Ijao jes, vid malu sto se pravi luda i cuti hahaha Alal vera Cehe;0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Maj 26, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan 1-Oj Moravo 'ladna reko... 2-Pseci zivot Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Maj 26, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Lazo, druga ti je spržena, al su četvrta i peta jako zanimljive. Markone, ovo je za desktop, jako umirujuće deluje fotka Bravo, bravo, bravo ;D ;D ;D Fala, fala, fala... ;D Inače, ne stižem da čitam ta uputstva "kako napraviti dobru fotku". Ovo me je ukakilo jer nam je sunce izgleda bilo iza leđa, a ubo sam onaj folijaž pa je baš, baš ispalo ok Kada bih imao malo više vremena za proučavanje, a i za samo fotkanje... jbg više volim vozanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Maj 26, 2008 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan 1.posle kise 2.buba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Maj 26, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan Sony F717, davno bese.... a kad mi ovako grozno forum uradi resize slike dodje mi da sutnem ekran 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Maj 26, 2008 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan A neeee... ta je moja Намигивање Moram da se oglasim, baš sam se trudio, primetićeš još jedno 5-6 u nizu Језик Ijao jes, vid malu sto se pravi luda i cuti hahaha Alal vera Cehe;0 Ne pravim se luda, ispucala sam puno fotki pa se ne sećam šta je moje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Maj 26, 2008 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Hellena, Hellena, Ceh,... a onda se Hellena docepala mog aparata pa posle par minuta vezbanja napravila fenomenalnu fotku Mladena i Kaline. A neeee... ta je moja Moram da se oglasim, baš sam se trudio, primetićeš još jedno 5-6 u nizu Evo par veselih: A zašto ja ovo nisam videla? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Maj 26, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Da ne stavljam ovdje opet, ima vamo svjeze: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=15637.40 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Maj 26, 2008 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan E mrziiiim vas! Svi ste opremljeni nekim dobrim fotoaparatima ;D Evo jedna skenirana Balatonsko jezero, lagano se klate jedrenjaci u osvit dana... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Maj 26, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Jedna stara slikana sa "idiotom" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Maj 26, 2008 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan E evo i jednog primerka današnje omladine Slikano telefonom Nokia N73 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...