MadManHassan 0 Napisano Mart 19, 2015 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha MT-03 Prijavi odgovor kao problematičan Potrebna mi je informacija da li neko radi sa Vemarom u Srbiji? Tacnije, potreban mi je vizir za Vemar VTXE , pa ako neko ima neku informaciju, bio bi od velike pomoci. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Mart 19, 2015 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan uu Vemar mislim da je prekinuo proizvodnju. U jubiznis centru je bila prodavnica, dal' je moto Davor (nije trion), mislim da je drugar kupio kod njh zatamljeni vizir za Vemar kacigu..pre 2 godine otprilike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MadManHassan 0 Napisano Mart 23, 2015 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha MT-03 Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da dobijem nikoga, nepostojeci broj . Ali hvala u svakom slucaju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano Mart 23, 2015 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan ovako nesto http://www.ebay.it/itm/MP090226-Visiera-Ricambio-VEMAR-VXP-VTX-Fume-50-AG-AF-/281623914407?pt=LH_DefaultDomain_101&hash=item419217e7a7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Mart 24, 2015 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da dobijem nikoga, nepostojeci broj . Ali hvala u svakom slucaju... Da, radnja je bila nešto pred zatvaranje, on je kupio crni vizir...a pošto je ostao od motora reče mi da bi prodao kacigu i oba vizira u kompletu. Viziri se neoštećeni, ali je kacigu on farbao i po meni uništio (pokušao da je farba, pošto je ispala odvratno...). pitaću ga da pošalje slike ako ti je to zanimljivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MadManHassan 0 Napisano Mart 27, 2015 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha MT-03 Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da dobijem nikoga, nepostojeci broj . Ali hvala u svakom slucaju... Da, radnja je bila nešto pred zatvaranje, on je kupio crni vizir...a pošto je ostao od motora reče mi da bi prodao kacigu i oba vizira u kompletu. Viziri se neoštećeni, ali je kacigu on farbao i po meni uništio (pokušao da je farba, pošto je ispala odvratno...). pitaću ga da pošalje slike ako ti je to zanimljivo Kaciga je nošena dva puta, tako da je kao nova. Odgovaralo bi mi ako bi prodavao samo vizire. Ti pitaj, pa javi . Hvala puno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Mart 27, 2015 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan nazovi ga na 062-370020..pa se dogovorite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...