dvlns 14908 Napisano Mart 16, 2015 Ne silazi, 6142 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li moze neko da mi kaze nesto vise o nivoima sigurnosti (level 1 ili level 2) koji je "bolji" i sta treba jos da se gleda kod kornjace ili ledjnih protektora? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Mart 16, 2015 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Level 1 je za ramena i laktove i slabiji je. Level 2 je za leđa i rigorozniji je. Tu nije u pitanju tvrdoća nego prenos energije po površini. Level 2 sme da prenese manje energije po jedinici površine i zato je jaci/bolji/bezbedniji. Level 1 prenosi max 50KN dok je Level 2 ograničen na 18 KN 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokichica 200 Napisano Mart 16, 2015 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Beograd - London Motocikl: Honda CBR 600FS, KTM Adventure 990, Suzuki GSX-R 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto rece Robin to su samo dve oznake kvaliteta tj standarda koji moraju da ispune protektori da bi upali u neku od tih kategorija. Level 2 postoji i za ramena i laktove ali to vec ide u zonu da nije prakticno. i grudni su dve kategorije. Koju kod kategoriju nadjes i stavis sigurno je 100% bolje od kupovnih plasticnih ili od vec ugradenih u jaknu. Osim jakni koje su deklarisane sa level1 protektorima. (to su obicno one preko 400) Ono sto ja gledam je da imaju sto vise rupica tj luftera inace leti zavrsis mokar posle i krace voznje. Ti prozracniji su obicno level 1. Moja preporuka: Forcefield i Knox Pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14908 Napisano Mart 16, 2015 Ne silazi, 6142 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala sad su stvari mnogo jasnije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...