aca-pn 6429 Napisano Mart 8, 2015 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Bio je na autu par meseci, kad je crkla jedna sijalica skinuo sam ga. Znaci sve je ispravno sem jedne sijalice. 6000k Cena 10e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Mart 8, 2015 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako meze na punta hocu ja, mislim ne znam koje sijalice punto nosi, izaci cu malo kasnije da proverim. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1483 Napisano Mart 8, 2015 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Ako Biker Q odustane šalji meni. Kod mene na školskom Puntu idu H7, e sad ne znam koje generacije je njegov Punto. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano Mart 8, 2015 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan prodato Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...