boldor 64 Napisano Mart 4, 2015 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: temerin Motocikl: honda CBX 550,Yamaha RD 350 ypvs,MZ TS 250-1,Danuvia 125. Prijavi odgovor kao problematičan Imam jedno pitanje,pa ako neko zna da odgovori,bio bi zahvalan.Nasao sam na netu, jednu novu zadnju gumu za moj motor,ali nesto mi nije jasno.DOT je 510.Samo tri broja a trebalo bi da bude cetiri.Prva dva broja je koja je nedelja u pitanju.Zadnja dva broja je koja godina je u pitanju.To znam.Ali kad je samo tri broja,onda ne znam koji broj sta znaci.Hvala na odgovorima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Mart 4, 2015 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno 5 nedelja ili mesec 2010, svejedno je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Mart 4, 2015 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Nije. Sa tri broja je pre 2001. to jest trebalo bi da je 51. nedelja 2000. godine. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladabajker 75 Napisano Mart 4, 2015 Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan Kolega Robin Hood je u pravu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Mart 4, 2015 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ja tako otišao da zamenim prednju, koju sam vozio na odmoru prošle godine i to onako lepo obarao, terao po makadamu i kako sve ne... u uverenju da je 2009 i da je konačno odradila svoje. Kad mi vulkanizer reče da je 1999 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boldor 64 Napisano Mart 5, 2015 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: temerin Motocikl: honda CBX 550,Yamaha RD 350 ypvs,MZ TS 250-1,Danuvia 125. Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovorima.Onda ispada da je ta guma 15 godina stara.Sto je mnogo,mnogo je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...