bracabgd 896 Napisano Mart 4, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Пратим и срећан пут Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasqez 254 Napisano Mart 4, 2015 Svratio...., 343 postova Lokacija: Beograd-Dorcol Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Pratim i pripreme i ceo poduhvat. Neka je sa srecom i pamet u glavu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6651 Napisano Mart 5, 2015 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Pratim i pripreme i ceo poduhvat. Neka je sa srecom i pamet u glavu Hvala druže! Žao mi je što se nismo uklopili da idemo zajedno. Biće dana i putovanja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ujkaalbert 28 Napisano Mart 5, 2015 U prolazu, 77 postova Prijavi odgovor kao problematičan Srecno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slavisa978 104 Napisano Mart 5, 2015 дипл.инж.саобраћаја, 157 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: R 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan bravo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radeyamaha 148 Napisano Mart 5, 2015 Svrati ponekad, 353 postova Lokacija: skupljen Motocikl: Honda cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Srećno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6651 Napisano Mart 5, 2015 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Dobio vizu i želje za srećan put ambasade Kraljevine Maroko u Beogradu. 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemo 3154 Napisano Mart 5, 2015 Drug član, 1063 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW GS 1200 LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Dobio vizu i želje za srećan put ambasade Kraljevine Maroko u Beogradu. Jao Sale, nemoj da ti netko ukrade identitet..., traži od admina da briše post... nije šala! Nego, nemoj da projuriš pored Ljubljane, a da se ne vidimo. Čujemo se i dogovorimo Pozdrav !! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6651 Napisano Mart 5, 2015 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Svašta su mi ukrali u životu. Šta će im moj identitet? A i na ovome ne piše ništa bitno. Tj.nesto iskoristivo. Moje prvo nocenje je 22.3. U Grosuplju. Tako da rado možemo da organizujemo neko vidjenje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6651 Napisano Mart 5, 2015 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan I još nešto vezano za tu i te kradje. Shvatio sam da nikada stranac ne može toliko da te uništi koliko može neko tebi blizak. Neko kome si dao sebe i vise od toga. To je veća opasnost. Uspeh i lepota se ne prastaju. P.S. Siguran sam da nisam lep. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Junge 34 Napisano Mart 5, 2015 U prolazu, 18 postova Lokacija: Nemacka Motocikl: -BMW R1200GS LC -BMW F800 S Prijavi odgovor kao problematičan Srecan put,i sve najbolje Sasa 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17204 Napisano Mart 6, 2015 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3649 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Kazablanka! Sale, ukrao si mi san iz detinjstva. Decenijama priželjkujem takvo putovanje i uvek se nešto ispreči. Planirao sam da septembra ove godine definitivno krenem, međutim tragičan događaj u porodici (pre par dana sahranio sam mlađeg brata) ponovo odlaže put. U svakom slučaju tvoj putopis i iskustvo će da mi budu dragocena pomoć za sledeću godinu. Dok budeš krstario po pustinskom pesku računaj da sam (bar duhovno) tu negde pored tebe. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Usamljeni jahač 1089 Napisano Mart 6, 2015 REW/Hit The Road, 502 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Dragi Sale, znaš da te Anđeo čuvar nadgleda gde god da si ! Uživaj u nepoznatom, uživaj u mogućnosti da i razmišljaš o ovakvom putu. Najviše se radujem tvom povratku i pričama iz nepričave, uz obilnu trpezu sa drugarima. Neka ti pesak pokaže pravi put i prolaz kroz lepote čudesne zemlje. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6651 Napisano Mart 6, 2015 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Kazablanka! Sale, ukrao si mi san iz detinjstva. Decenijama priželjkujem takvo putovanje i uvek se nešto ispreči. Planirao sam da septembra ove godine definitivno krenem, međutim tragičan događaj u porodici (pre par dana sahranio sam mlađeg brata) ponovo odlaže put. U svakom slučaju tvoj putopis i iskustvo će da mi budu dragocena pomoć za sledeću godinu. Dok budeš krstario po pustinskom pesku računaj da sam (bar duhovno) tu negde pored tebe. I Zapadna Sahara! @Usamljeni Jahač Da li postoji mogućnost da mi pozajmiš nick na neko vreme? Vraćam po povratku. Hteo sam da pitam Mimija za njegov,ali se nešto ne palim na Vinču! A što se tiče obilne trpeze...javlja mi se jedna i pre puta. Čisto da ne izgubimo ritam. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojovic 14 Napisano Mart 6, 2015 U prolazu, 28 postova Lokacija: Čačak Motocikl: imam Prijavi odgovor kao problematičan Jao Sale, nemoj da ti netko ukrade identitet..., traži od admina da briše post... nije šala! Nego, nemoj da projuriš pored Ljubljane, a da se ne vidimo. Čujemo se i dogovorimo Pozdrav !! Identitet sa ovakvom slikom se ne uzima ni besplatno . Srecan put. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Usamljeni jahač 1089 Napisano Mart 6, 2015 REW/Hit The Road, 502 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Može Sale, uzmi moj nic na tih dvadesetak dana. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radeyamaha 148 Napisano Mart 6, 2015 Svrati ponekad, 353 postova Lokacija: skupljen Motocikl: Honda cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan srećno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Mart 6, 2015 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan Samo napred Sale, ispuni svoj san, ako si vec u mogucnosti!!! Predlazem za privremeni, a moze i da ostane..."Desert Rider"... Izgleda da jos nema takvog clana foruma Apropo... dok se mi spremamo da te ispratimo, u Maroku spalir za docek ima prve probe: http://youtu.be/73JiBjc5RdI 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6651 Napisano Mart 7, 2015 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Nema potrebe za menjanjem nick-a. Imam ime,kako su mama i tata zeleli. Vidim ja da će VIS Sahara imati pune ruke posla. P.S. Unas,težak ovaj francuski! Nemacki sam mnogo lakse savladao. A na arapskom i psovke idu teško. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6651 Napisano Mart 7, 2015 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Druženje sa sponzorom putovanja. Sa leva na desno(stoje): Chica,Željko(Usamljeni jahač),Bg Boki,Sale od Vinče,Vasquez,Pustolov,Unas (sede) Жарић, Sasha i Mimi Moram da kažem da je novi komplet majica rađen od materijala koji veoma popularan za bilo koji vid sporta. Razni proizvođači ga nazivaju svojim imenima: Super Dry, Terma fit.... Odlično! i već isprobano više puta u prethodnoj godini. 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasqez 254 Napisano Mart 12, 2015 Svratio...., 343 postova Lokacija: Beograd-Dorcol Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Al su ti ruzni ovi JD manekeni 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan KG 34 Napisano Mart 12, 2015 U prolazu, 84 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Preskaces najlepsi deo puta a to je od Djenove do Marseja. "Ja bih ipak proterao Autobus ovuda" Sala na stranu ali stvarno vredi proci tim putem. Pozdrav i srecno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6651 Napisano Mart 13, 2015 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Preskaces najlepsi deo puta a to je od Djenove do Marseja. "Ja bih ipak proterao Autobus ovuda" Sala na stranu ali stvarno vredi proci tim putem. Pozdrav i srecno Relativna je stvar šta je "najlepsi deo puta". Prvobitna ideja je bila da se vratimo preko Španije i Azurne obale,ali vracanjem tim putem bi samo preleteli lepe lokacije, velike gradove i savršene predele. (Pišem u mnozini posto je u planu bio i Vasquez). To je plan za sledeću godinu. Polako,proteracu autobus i tuda. Hvala za predlog! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan KG 34 Napisano Mart 13, 2015 U prolazu, 84 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ok jeste relativna. Lose sam se izrazio. Hteo sam samo da predlozim da obidjete i Azurnu obalu jer je blizu puta koji si oznacio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6651 Napisano Mart 14, 2015 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Danas brendiranje i provera pred sutrašnje detaljno sređivanje. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...