Paunovic 0 Napisano Februar 29, 2008 U prolazu, 38 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Isao sam danas da pravim boju za Yamahu,medjutim nista ne moze bez sifre. Kako mogu naci sifru boje za yamahu R6 2006/07 crveno-bela? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedriic 1 Napisano Februar 29, 2008 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene na Vozdovcu, u jednoj farbari, sam video da po katalogu nalaze boju za neki Kawasaki po godistu. I nadjose i ako je motor mladji od godinu dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bludni_sin 2 Napisano Februar 29, 2008 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo. Prijavi odgovor kao problematičan Isao sam danas da pravim boju za Yamahu,medjutim nista ne moze bez sifre. Kako mogu naci sifru boje za yamahu R6 2006/07 crveno-bela? Skines sa neta "Paintcode Yamaha YZF-R6 2007", i tu bi trebalo sve fino da ti pise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlad 5 Napisano Februar 29, 2008 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja koliko sam upucen svaka ozbiljna prodavnica boja, ima kataloge sa bojama auto i moto.Verujem da kad bi dosao sa motorom do prodavnice, da bi sistemom uporedjivanja mogao da nadjes boje koje ti trebaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Februar 29, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene na Vozdovcu, u jednoj farbari, sam video da po katalogu nalaze boju za neki Kawasaki po godistu. I nadjose i ako je motor mladji od godinu dana. Jel mislis na onu farbaru u Vojvode Stepe,kad krenes da se penjes od autokomande pa gore sa desne strane? Ja sam tamo uzimao farbu za blatobran za mog Keeway-a.Znam da imaju za Kawasaki ceo katalog, jer je boja Keeway-a u stvari Kawasaki plava.U svakom slucaju preporucujem ti da odes do te farbare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paunovic 0 Napisano Mart 1, 2008 U prolazu, 38 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Isao sam vec u Spice hacker,tako nekako ,kod arene.Medjutim imaju stare kartice,nemaju za nove modele.Poneo sam bio i delove da uporedjujem boju medjutim nista nisam uspeo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 10342 Napisano Mart 1, 2008 Drug član, 4560 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Mozda to ovo pomogne http://www.cyclecolor.com/id33.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale z900 328 Napisano Mart 1, 2008 Svrati ponekad, 339 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CB 750 K, CB 750 C, CB 750 F, VF 750 S, VF 750 C Prijavi odgovor kao problematičan Idi u Spice Hacker, trazi da ti odrede boju sa dijagnostickim aparatom ili kako se vec zove i to te nista nece kostati. Set baze sa brilijant lakom ce te kostati oko 9-10000 din, mada ne verujem da ce ti toliko trebati. Ako oni ne budu uspeli idi kod Dimitrijevica u Brace Jerkovic, jer i oni extra ubadaju boje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale z900 328 Napisano Mart 1, 2008 Svrati ponekad, 339 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CB 750 K, CB 750 C, CB 750 F, VF 750 S, VF 750 C Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih da ti kazem da na kolima obico ima neka nalepnica koja stoji na stubu, vratima, gepeku, haubi, itd. ili je na nekoj plocici koja je zanitovana. Mozda i na novijim motorima ima nesto slicno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paunovic 0 Napisano Mart 1, 2008 U prolazu, 38 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Idi u Spice Hacker, trazi da ti odrede boju sa dijagnostickim aparatom ili kako se vec zove i to te nista nece kostati. Set baze sa brilijant lakom ce te kostati oko 9-10000 din, mada ne verujem da ce ti toliko trebati. Ako oni ne budu uspeli idi kod Dimitrijevica u Brace Jerkovic, jer i oni extra ubadaju boje. Bio sam vec u Spice Hackeru,nisu mogli da mi pogode.Kazu nemaju nove kartice.Ima na nekim motorima sifra ispod sedista ali na Yamahi ne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mata16v 15 Napisano Mart 1, 2008 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Mladenovac N44.26.967 E020.42.012 Prijavi odgovor kao problematičan idi do Shoceta, ima neki lik u ar, pogadja boje bruka, i ima sve zivo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale z900 328 Napisano Mart 1, 2008 Svrati ponekad, 339 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CB 750 K, CB 750 C, CB 750 F, VF 750 S, VF 750 C Prijavi odgovor kao problematičan Ako znas gde je Dimitrijevic idi kod njega i trazi da ti odredi boju njegova zena koja inace radi tamo. Raskrsnica kod crvenog solitera u Brace Jerkovic, krenes ka Marinkovoj bari ulicom Brace Jerkovic i prva ulica sa leve strane. Koliko se secam da je uska ulica i da se prolazi izmedju dve povece kuce, radnja im je sa desne strane posle 50m. Nemam broj tel. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 227 Napisano Mart 2, 2008 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan idi do Shoceta, ima neki lik u ar, pogadja boje bruka, i ima sve zivo... Taj lik se zove Boske, znam ga vrlo dobro, ali on od boja ima isto sto i Prca zato sto na istom mestu uzimaju boje tako da ni on nece moci da mu nadje. Isao sam vec u Spice hacker,tako nekako ,kod arene.Medjutim imaju stare kartice,nemaju za nove modele.Poneo sam bio i delove da uporedjujem boju medjutim nista nisam uspeo... Uglavnom sam kod njhi uzimao boje kad sam farbao motore u moto program mada skoro nisu mogli da mi nadju boju za jednu Yamahu, znas vec o cemu pricam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Mart 3, 2008 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Ja farbam motore i imam cesto takav problem. Imam dosta kodove od dosta yamaha ,ali tu nemam.Najopsirniji moto katalog imaju Standox boje, ako ima negdje u blizini potrazi kod njih. Kod boje mozes da nadjes kod ovlastenog prodavca Yamahe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Mart 3, 2008 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da sam nasao ! Yamaha white pearl code 390 (bwc1) i vivid cocktail red ,code 121. Javi ako bude O.K. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paunovic 0 Napisano Mart 3, 2008 U prolazu, 38 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Druze ,hvala ti sto si se potrudio da mi pomognes. Danas sam isaou spice hacker i napravio boje.Imam i sifru na motoru ali nsu mogli da je pronadju.Ofarbacu ovako pa cu videti kako ce ispasti.Tog proizvodjaca ne znam gde ima u srbiji da bi potrazio po tim siframa. Hvala jos jednom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 948 Napisano Mart 3, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan okaci posle slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 227 Napisano Mart 3, 2008 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Ako sve prodje kako treba Yamahi se vraca stari izgled. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Mart 4, 2008 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Druze ,hvala ti sto si se potrudio da mi pomognes. Danas sam isaou spice hacker i napravio boje.Imam i sifru na motoru ali nsu mogli da je pronadju.Ofarbacu ovako pa cu videti kako ce ispasti.Tog proizvodjaca ne znam gde ima u srbiji da bi potrazio po tim siframa. Hvala jos jednom To su Yamahini kodovi boje za bilo kog proizvodaca boje! Nadam se da ces uspjeti da to uradis kako treba ! Ne zelim da te plasim ,ali je uvijek problem sa perl bijelim bojama da se pogodi prava nijansa jer zavsni ton boje zavisi i od podloge i od zavrsnog sloja boje i najbolje bi bilo da je boja napravljena po orginal recepturi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...