Kicoo 73 Napisano Mart 1, 2015 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Чачак Motocikl: CBF600N ABS & Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Kupih je skoro, ali mi je velika, preterao sam, treba mi M ili L Kao nova, nema ogrebotinu, vizir providan sa pinlockom, lepa sara... Cena 160e ili zamena za Shoei M ili L velicine Borko 069 28 09 996 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Mart 2, 2015 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga se nikada ne kupuje bez probanja. Izmeri obim glave pa ces znati koja ti velicina odgovara M ili L. Sem toga nije svaka glava zbog oblika za svaku kacigu. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kicoo 73 Napisano Mart 2, 2015 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Чачак Motocikl: CBF600N ABS & Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Po obimu mi je L taman ali i M koji se razgazio malo je super.. Posle idem da probam shoei M velicinu pa cu videti nesto Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kicoo 73 Napisano Mart 3, 2015 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Чачак Motocikl: CBF600N ABS & Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan 130e hitno mi je aaaa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter 38 Napisano Mart 3, 2015 West Balkan Rider's, 303 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan koja je god proizvodnje? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kicoo 73 Napisano Mart 4, 2015 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Чачак Motocikl: CBF600N ABS & Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan hmmm nemam pojma iskreno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter 38 Napisano Mart 4, 2015 West Balkan Rider's, 303 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Zavrni postavu i ispod iznutra ima negde nalepnica. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kicoo 73 Napisano Mart 4, 2015 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Чачак Motocikl: CBF600N ABS & Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan ne mogu da nadjem, imam samo etiketu sa standardom E8... pored pise 011 ako je to godina onda je 2011to godiste... svakako vracam cenu na 160e i nije mi cilj da je prodam, posto sa potkapom nije toliko strasno sto je velika, i necu da zurim... pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Mart 4, 2015 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Pa zar stvarno mislis da ces je prodati za 160 kad si vec spustio na 130 ? 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kicoo 73 Napisano Mart 4, 2015 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Чачак Motocikl: CBF600N ABS & Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan nije mi ni u interesu da je prodam, ja sam je platio 150+dostava i necu da je poklanjam nikom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Mart 4, 2015 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Pa onda kazes necu da prodajem,pa kad resis da prodas stavis cenu za koju ce se prodati. ovako ispada kao da je sprdnja . 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Mart 4, 2015 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan A jel si ti Boriko ili Kico? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kicoo 73 Napisano Mart 4, 2015 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Чачак Motocikl: CBF600N ABS & Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan pa ako izleti neko da mu treba XL on nece cepidlaciti u par hiljada dinara, kao sto ni ja nisam pa sam pogresio velicinu.... borko sam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusankobgd 39 Napisano Mart 5, 2015 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: BGD Motocikl: CBR 600 F4i Sport Prijavi odgovor kao problematičan mali off Pa zar stvarno mislis da ces je prodati za 160 kad si vec spustio na 130 ? Pa zasto da je ne proda, bila na popustu niko nije kupio pa vratio cenu. Ja prodavao jaknu zimus 150 eura niko nije kupio, nece ljudi da se trose zimi, sad kako dolazi lepo vreme podigao na 170. I necu da spustim cenu jer ko je bio zainteresovan mogao je da je kupi za manje novce. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Mart 5, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan mali off Pa zar stvarno mislis da ces je prodati za 160 kad si vec spustio na 130 ? Pa zasto da je ne proda, bila na popustu niko nije kupio pa vratio cenu. Ja prodavao jaknu zimus 150 eura niko nije kupio, nece ljudi da se trose zimi, sad kako dolazi lepo vreme podigao na 170. I necu da spustim cenu jer ko je bio zainteresovan mogao je da je kupi za manje novce. I na kraju ces da je prodas za 100 evra... 10 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Mart 5, 2015 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Dusanko , nikad od tebe trgovac nece biti 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kicoo 73 Napisano Mart 5, 2015 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Чачак Motocikl: CBF600N ABS & Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan za 100e cu da izvrsim nuzdu u njoj i da bacim u moravu, davao sam je jeftinije dok mi je u opticaju bila druga - sad vise nije i necu da je dajem manje nego sto je mene izasla... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Mart 5, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Ma 100 evrica je 100 evrica... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kicoo 73 Napisano Mart 6, 2015 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Чачак Motocikl: CBF600N ABS & Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan za 100e moze neko da kupi zeusa kao ja sto imam novog, to je to... mislim da nema potrebe porediti neke kineske i Š kacige sa shoeijem... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusankobgd 39 Napisano Mart 6, 2015 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: BGD Motocikl: CBR 600 F4i Sport Prijavi odgovor kao problematičan Dusanko , nikad od tebe trgovac nece biti Dusanko se naprodavao stvari i stvari i zna da je narod stoka sto se tice kupovine. Ceka zadnji momenat da kupi to sto kupuje i misli da ce ga dobiti upola cene koja je. Takvim ljudima i ne prodajem. U ostalom da ne offujem temu. Lepa kaciga i vredi te novce. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Mart 6, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Salimo se mi malko,ovde komentarisemo to cuveno spustanje pa dizanje cena,a ne preveliku cenu.A posto ce da je proda...saznace u momentu prodaje.Uvek je tako.Sa srecom. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kicoo 73 Napisano Mart 6, 2015 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Чачак Motocikl: CBF600N ABS & Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan meni nije problem ni za mali dogovor, kaciga mi je velika i izasla me je 150e plus postarina, ja je ispod toga necu dati naravno, ako ne zaradim na njoj necu ni da izgubim... zarada mi nije cilj, cilj mi je da izvucem novac koji sam dao jer sam pogresio velicinu... tako da moze zamena za shoei L velicinu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kicoo 73 Napisano Mart 8, 2015 (promenjeno) Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Чачак Motocikl: CBF600N ABS & Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan 150e aaaaaaaaa :D :D moze zamena za note 3 samsung uz doplatu moju naravno... Promenio Mart 8, 2015 član Borko&Kico Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kicoo 73 Napisano Mart 11, 2015 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Чачак Motocikl: CBF600N ABS & Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan 140 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Mart 11, 2015 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Eto..Ide cena dole... Srecna prodaja.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...