Valjevac 4 Napisano Februar 19, 2015 U prolazu, 24 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha XJ 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pomoc ko zna! Totalno mi nestala struja, ne reaguje ni kontakt, nista. Zamenjen regler, nov akumulator, proverio zice da nije neka u prekidu i opet nista. Pre 2 dana kad sam palio slaba struja bila nesto i naravno izmerio ekumulator odmah, 12.36 pokazao, i da ne bi njega zezao stavio stari i prespojio test akumulator za kola, upalio laganica, raskacio taj test i ostavio ga da radi malo. Ugasio ga, opet prespojio, upalio, raskacio taj drugi...upalio svetla i u tom trenutku se odjednom samo sva struja izgubila...ako ima neko neku ideju sta bi moglo da bude molim vas nek kaze, vise nemam predstavu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konstruktor 253 Napisano Februar 19, 2015 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: etz 150 ,Yamaha xs 250 Prijavi odgovor kao problematičan Valljevac ako si iz Valjeva,javni se pa cemo resimo problem sa strujom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Valjevac 4 Napisano Februar 19, 2015 U prolazu, 24 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha XJ 600 Prijavi odgovor kao problematičan Iz VA, najgore sto nemam kako da ga prevezem bilo gde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konstruktor 253 Napisano Februar 19, 2015 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: etz 150 ,Yamaha xs 250 Prijavi odgovor kao problematičan Resicemo mozda i na licu mesta a nije problem ni prevoz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<Vuk> 751 Napisano Februar 19, 2015 ★★★★★, 654 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan Провери осигурач, оће он да цркне па нема струје уопште на мотору... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Valjevac 4 Napisano Februar 19, 2015 U prolazu, 24 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha XJ 600 Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravio da napisem, proverio i osigurac, dobar je, za svaki slucaj ga i menjao da vidim, ista stvar... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coko 573 Napisano Februar 19, 2015 ..., 299 postova Lokacija: Nju nau Motocikl: XF 650 freewind Prijavi odgovor kao problematičan Osigurac 100%,dve godine mi je pio krv premosti bez njega,hoce da rikne gnezdo.Ja sam stavio viljuskasti osigurac,komplet sa nosacem od TNG uredjaja .inace znao je da se ugasi u voznji,sacekam malo,desetak minuta,upalim i ide dalje .dok konacno nije riknuo skroz,naravno bio sam par km od kuce...dobro sam zapamtio osigurac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Valjevac 4 Napisano Februar 19, 2015 U prolazu, 24 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha XJ 600 Prijavi odgovor kao problematičan e to nisam proba, probacu sutra taman, ako uspe pisacu samo koliko ampera da nakacim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<Vuk> 751 Napisano Februar 19, 2015 ★★★★★, 654 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan 15A је фабрички, најбоље је да замениш цело то кућиште од осигурача... Тако сам ја урадио, ставио неку кутијицу од скутера то је јефтино око 100-150дин. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Valjevac 4 Napisano Februar 19, 2015 U prolazu, 24 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha XJ 600 Prijavi odgovor kao problematičan imam neko kuciste u rezervi pa cu nakaciti njega, nije mi palo na pamet da menjam komplet to sve... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Valjevac 4 Napisano Februar 20, 2015 U prolazu, 24 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha XJ 600 Prijavi odgovor kao problematičan Izmenjao kablove od + kleme i ka osiguracu, nakacio viljuskasti osigurac i prelemio + na bravi...radi kako treba sad, hvala svima na odgovorima...! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coko 573 Napisano Februar 20, 2015 ..., 299 postova Lokacija: Nju nau Motocikl: XF 650 freewind Prijavi odgovor kao problematičan Tu smo da pomognemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deha 0 Napisano Jun 23, 2015 U prolazu, 4 postova Lokacija: lucani Prijavi odgovor kao problematičan menjac u 4kaf udje kao da je u neutralu a 5 radi na vrh gasa... sta da radim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...