Urban 0 Napisano Februar 19, 2015 U prolazu, 4 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim bajkerima i ljubiteljima dvotockasa. Ja sam Dimitrije iz Zajecara i planiram da ovde godine predjem na nesto malo ozbiljnije tj. na neki maxi scooter. Do prosle godine sam bio vlasnik Sprint Eagla. Prezadovoljan sam bio sa njim ali 50cm sam prerastao pa bih sada nesto malo vece i jace. Dvoumim se izmenju Piaggio x9 180cm - x9 200 evolution i Malagutija Madison. Sve u svemu javicu sta sam pazario nadam se da ce mi stariji clanovi koji poseduju postojece skutere pomoci ili odmoci u odabiru izmedju ova dva modela. Veliki pozdrav i verar u kosi. (Kaciga glavu cuva) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1250 Napisano Februar 19, 2015 BJB Maxi scooter club, 1676 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro dosao na ove strane i vode! Poslao sam ti PP, pa se kuckamo za dalje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...