djemo 5 Napisano Januar 26, 2015 U prolazu, 0 postova Lokacija: Međimurje Motocikl: razni 1 i 2 cilindrični drlozi Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi dobre volje, ko što naslov kaže, dolazim iz Međimurja, za one koji neznaju, to je sami sjevero-zapad Hrvatske. Godina imam 37. Vozim motor od 14-te godine, ko većina počeo na Tomos Automatiku, pa preko 3-4 Tomosa (APN, BT, 15 SLC), pa preko MZ-a, pa 3 komada Honde, jedne Suze, jednog BMW došao na Triumph.... Moj tip motora su motori starije tehnike, bez ABS-a, trekšn kontrole, obavezno fergazeri umjesto einšprica, po mogućnosti zrakom hlađeni 1 ili 2 cilindra. Špicane felge su pod obavezno. U zadnje vrijeme me opet pali neka motivacija za enduro vožnje ili putovanja, pa sam tako i naletio na ovaj forum, preko putopisa vašeg kolege Kawazoki, koji se spustio čak do Tokia. Imao sam jedan mali enduro motorić, Honda 250 NX, neznam ni sam zašto sam ga prodao.... Sad bi ga opet kupio, ali ga je teško naći. Evo toliko od mene za početak. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
triton 234 Napisano Januar 26, 2015 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Triumph sprint 900 Kawasaki Z500, Triton 650 Gilera 500 LTE 1938g. Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao na forum kolega! Uglavnom se slažem sa tvojim kriterijumima za izbor motora! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2477 Napisano Januar 26, 2015 Andragog, 5061 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Januar 26, 2015 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao Možda poznaješ jednog mog kolegu - tvog komšiju Stjepan Novak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2455 Napisano Januar 26, 2015 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djemo 5 Napisano Januar 27, 2015 U prolazu, 0 postova Lokacija: Međimurje Motocikl: razni 1 i 2 cilindrični drlozi Prijavi odgovor kao problematičan Možda poznaješ jednog mog kolegu - tvog komšiju Stjepan Novak phu... to je najčešće ime + prezime u Međimurju.. Poznam barem 20 Stjepana, i 20 Novak, ali baš ni jednog u toj kombinaciji. Ako mi kažeš (na PM) odkud točno i otprilike koliko godina, možda ga mogu nekud svrstat 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloboleo 211 Napisano Januar 27, 2015 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: indjija Motocikl: honda cb 500,puch 250sg,MAS175 1930, kawasaki klr 650,tomos tori, tomos mc 50,bmw r 1150 gs Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Januar 31, 2015 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10730 Napisano Februar 1, 2015 Hronični Motociklopata, 7426 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao komsija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_99 1 Napisano Februar 1, 2015 U prolazu, 0 postova Lokacija: Smederevo Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAPETAN KOCA 38 Napisano Februar 2, 2015 Svrati ponekad, 137 postova Lokacija: smederevo Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za Međimurje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...