Night Riderr 91 Napisano Januar 24, 2015 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Banja Vrujci Motocikl: Yamaha Radian 600, Beta Xtrainer 300 Prijavi odgovor kao problematičan Mitsubishi Pajero 1993. godište 290.000 km Kubikaža (cm3): 2500 Snaga (kW / KS): 74 / 101 Emisiona klasa motora: Euro 2 Pogon: 4x4 reduktor Menjač: Manuelni 5 brzina Broj vrata: 4/5 vrata Broj sedišta: 5 sedišta Strana volana: Levi volan Boja: Siva Materijal enterijera: Velur Boja enterijera: Siva Registrovan do: Nije registrovan Poreklo vozila: Strane tablice Sigurnost Child lock ABS Centralno zaključavanje Oprema Metalik boja Branici u boji auta Servo volan Šiber Panorama krov Električni podizači Električni retrovizori Grejači retrovizora Sedišta podesiva po visini Grejanje sedišta Webasto Kuka za vuču Radio/Kasetofon Opis Menjac je super selekt sa blokadom zadnjeg diferencijala! Gume su skoro nove zimske!! Motor je dobar i odlicno vuce. Sasija je limariski odlicna ali je kucica korodirala na lukovima oko tockova.Nije nista strasno moze i ovako dugo da se vozi. Patos je odlican i spolja sem malo na petim vratima nije nigde truo. Mehanicki je utegnut dobar na trapu elektronika sva radi. Od opreme ima :Webasto, panorama krov, grejace sedista, elektricne retrovizore i podizace napred i nazad ,stelovanje amortizera po tvrdoci, prohromske pragove sa strane itd Cena 1550eur Za ovu lovu je vise nego odlican !!! Tel: 064/144-00-55 Zamena je moguca za cross motor ili hard enduro 4T 250-450cm3 moze i moja doplata. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Night Riderr 91 Napisano Januar 29, 2015 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Banja Vrujci Motocikl: Yamaha Radian 600, Beta Xtrainer 300 Prijavi odgovor kao problematičan Prodati pragovi sa njega moguca korekcija cene Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biza 829 Napisano Januar 29, 2015 Svrati ponekad, 344 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan sto ne rece da moze u delovima,,,meni bas trebali pragovi,za koliko su otisli? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Night Riderr 91 Napisano Januar 30, 2015 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Banja Vrujci Motocikl: Yamaha Radian 600, Beta Xtrainer 300 Prijavi odgovor kao problematičan Za 170eur imam jos jedan par ako nekom trebaju jos lepsi model aluminijumski oni su 200eur a imam i dosta drugih delova za Pajera 1 i 2. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Night Riderr 91 Napisano Februar 17, 2015 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Banja Vrujci Motocikl: Yamaha Radian 600, Beta Xtrainer 300 Prijavi odgovor kao problematičan Prodat... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...