grof3 31 Napisano Januar 24, 2015 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Budva Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan e ovako: Ja sam inace iz Pb 1983 sam god, vec duze vreme zivim i radim u Budvi. Zbog opste poznate guzve pre 2god resio sam da uzmem skuter cisto do na posao na plazu i sl. I tako pazarih ja moj prvi skuter i na cinih prve moto korake. U pitanju je bio kinez Spayder new 9 50cc. Ali benzin mi brzo .udje u krv i ja totalno zavoleh voznju na 2 tocka. Proslu zimu sam vec planirao da uzmem nesto bolje ali . mi je smrtni slucaj u porodici poremetio planove. Tako da sam ove zime nestrpljiv da pazarim novog ljubimca. Oprema je kupljena:kaciga Shark RSI i jakna sa sve protektorima. Znaci jos samo da mi pomognete novog ljubimca da nadjem i mojoj sreci nema kraja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefanTzr 17 Napisano Januar 24, 2015 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha tzr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Sve zavisi koliko para mozes da odvojis za nov motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Januar 24, 2015 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Pozzzzzz i tebi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof3 31 Napisano Januar 24, 2015 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Budva Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan TrazimXciting250 ili 500cc,2007 god i mladje i ispod 25000km a budzet 2000€. Posteno da vam kazem samo se uzdam u preporuke forumasa posto i nisam neki strucnjak. pa drugari ne stidite se,pisite,saljite pa da se druzimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...