Bishke 263 Napisano Januar 21, 2015 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Trazim posao u struci, imam zavrsen Cisco CCNA kurs, ostao mi je jedan ispit na faksu (Visoka eletrotehnicka skola), tj polovina posto polazem jos samo usmeni i na kraju naravno diplomski. Od radnog iskustva imam znam da radim u Win Xp i Win7, podizanje sistema, testiranje hardova...Jednom recju odrzavanje. Do sada nisam bio u radnom odnosu, nisam osudjivan itd. Dozvola A i B kategorije. Trazim za pocetak neki posao u struci, koliko je to moguce, znam da je svuda kriza i da se svuda traze ljudi sa radnim iskustvom, ali ja nudim ovo sto imam Ovo je ukratko nesto o meni 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8643 Napisano Januar 22, 2015 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan imaš pp 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1214 Napisano Januar 23, 2015 Zainteresovan, 922 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Imas i od mene pp 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8643 Napisano Februar 4, 2015 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Da li si uradio nešto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...