IvanNBGD 782 Napisano Januar 20, 2015 Tvrdo kuvan, 472 postova Lokacija: Blokovi Motocikl: mi je mnogo glasan. Prijavi odgovor kao problematičan Imam neku akciju da dobijem stranca za jako male pare, nego me muci sto ne znam apsolutno nista o Husqvarnama, pa ono, ako moze neki info od vozaca i mehanicara? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zloca ZXR 102 Napisano Januar 20, 2015 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Raca-Kragujevac Motocikl: Kawasaki ZXR 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mogu samo da ti kazem da sam poceo da pratim na YT RoyalJordanian-a samo zbog njegovog Husqvarna Nuda 900R. Kakav to zvuk ima! Mislim da ih je BMW kupio pre 5-6 godina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanNBGD 782 Napisano Januar 20, 2015 Tvrdo kuvan, 472 postova Lokacija: Blokovi Motocikl: mi je mnogo glasan. Prijavi odgovor kao problematičan Za zvuk imam motor, meni ovo treba za brda i doline. Jel izdrzljiv, jel se kvari, jel dovoljno jak, itd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Januar 20, 2015 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Мали оф, не знам за издржљивост и дал' се квари, ал кад те видим на тој F4i мислим да се нећеш пронаћи на 125, што због габарита, што због снаге. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zloca ZXR 102 Napisano Januar 20, 2015 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Raca-Kragujevac Motocikl: Kawasaki ZXR 750 Prijavi odgovor kao problematičan Visina sedista mu je 870mm, kao kod, npr. super tenere, sto ce reci prilicno visoko za nas omalene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanNBGD 782 Napisano Januar 21, 2015 Tvrdo kuvan, 472 postova Lokacija: Blokovi Motocikl: mi je mnogo glasan. Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice gabarita, spaklovacu se ja, ali mi ovih 15 konja ne ulivaju poverenje da ce me vuci uz brda i doline. A da, oce li taj ram, viljuske, itd moci da izdrzi mojh 100+kg, jer planiram bas da se zezam sa njom. Skakanje, tockiranje, jednom recju izivljavanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gagi-racer 568 Napisano Januar 21, 2015 Uvek moze bolje., 614 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Kawasaki ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Husqvarna je jako dobar motor. Taj od 125ccm je 2t, i tih 15ks je zatvorena verzija, ne mogu sada da nadjem podatak, na mobilnom sam, ali oko 28ks ima kada je otvoren. Nemoj porediti sa Yamahom ili necim slicnim sto je izvikano, jer nema sta Yamaha da trazi pored Husqvarne... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko1995 892 Napisano Januar 21, 2015 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ako hoces bas da skaces i tako to, tesko da ce ici sa SM-om, sto zbog guma sto zbog mekanih amortizera i tvojih gabarita.... Mnogo se to razlikuje od krosa iako je na izgled dosta slicno. Sto se snage tice nemas tu problema ide to ko ludo, gledao sam jednog na moto skupu na trkama ubrzanja (pobedio u kategoriji 125cc sve one trkalice) A tih 15 konja je u saobracajnoj da bi motor bio legalan za A1 (zapremina do 125cc i snaga do 15 konja)...Sto Gagi kaze ima to sigurno 28 ako ne i malo vise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanNBGD 782 Napisano Januar 22, 2015 Tvrdo kuvan, 472 postova Lokacija: Blokovi Motocikl: mi je mnogo glasan. Prijavi odgovor kao problematičan Meni treba konkretno nesto da mogu da skacem kod mene po placu i na vikendici, znaci da se ne raspadne kad skocim sa svojih 105kg sa visine od recimo 2 metra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1767 Napisano Januar 22, 2015 Drug član, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Ako mislis da se zaletis i napravis skok 2 metra to je ok, a ako hoces sa njim da uskocis u nesto te dubine manje brini za njega vec za sebe. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1767 Napisano Januar 22, 2015 Drug član, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Ako mislis da se zaletis i napravis skok 2 metra to je ok, a ako hoces sa njim da uskocis u nesto te dubine manje brini za njega vec za sebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Januar 22, 2015 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan sms125 i wre125 su civilne verzije i imaju 15ks, a pravi wr125 ima veci karb, nema rezervoar za ulje ni pumpu, drugačiji motor i bolje ogibljenje i najvažnija razlika je da ima 30+ ks. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...