Vozac 122 Napisano Januar 14, 2015 Svrati ponekad, 185 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem par kofera. A može i bočne nosače za Suzuki Freewind. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
speed 6 Napisano Januar 15, 2015 U prolazu, 4 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Kawasaki 600 zzr , Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav druze , imao sam Freewinda i nosace od zzr-a sam sam ih prepravio i odlicno su me sluzili . MOtor sam prodao mada mada jos uvek zalim . Orginalne nosace ces tesko naci ! Ako te bilo sta zanima u vezi prepravki mogu ti poslati slike ili nazovi na 063/8329-236 Sale . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fikacu 40 Napisano Januar 15, 2015 Svrati ponekad, 161 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imas kinekse kofere kod Lakija za neku smesnu cifru, meni su se solidno pokazali kao bocni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 15, 2015 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nosače kod Sebe da ti napravi a ako želiš kofere metalne kontaktiraj Fruitcakea Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 698 Napisano Januar 15, 2015 Drug član, 710 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozz. Bocni GIVI E41 keyless? Mogu uz njih da ti prodam i orginalne GIVI drzace namenjene za FZS 1000 pa se ti "igraj" i pravi sta zelis. Imam i zadnji kofer Givi mislim da je 46 lit. sa plocom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vozac 122 Napisano Maj 14, 2015 Svrati ponekad, 185 postova Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno. Dakle par kofera, nosač i ploče (ili zakačaljke). Moze odvojeno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...