Shesti 3 Napisano Octobar 18, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Ja se sad vratio, bio sam na stazi negde od 14h...ekstra Ja nazalost radnim danima radim do 5, a sad je vec hladno posle tog vremena...tako da tesko mogu radnim danima ...mogu u najboljem slucaju da budem na stazi oko 17:30...ali to je vec kasno... Ovaj vikend sam bio slobodan, ali to se nikad kod mene ne zna... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RED POWER 24 Napisano Octobar 19, 2008 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: NOVI SAD Prijavi odgovor kao problematičan E ovako sledeci vikend bi vam se i ja pridruzio ako bude sve kao sto planiram. samnom bi dosao jos jedan drug koji vozi isti motor kao ja,tako da ako bude ekipa od cetvrtka tu bice dosta zanimljivo,a i bice na bome podosta,sto mi se jako svidja jer kao da smo na pragu razvitka. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Octobar 19, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Pa nista...ako nas posluzi vreme i obaveze...eto planirajte, i ja cu se truditi da obaveze podesim tako da mogu da dodjem... E sad jedino vreme da nas posluzi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Octobar 22, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Evo gotovih slika sa zadnje voznje: http://s476.photobucket.com/albums/rr127/Evil_Zo/Ada%20Huja%20trening%20-%202008_10_16/?albumview=slideshow Kliknete na ovaj link i automatski u novom prozoru vam pocinje slideshow. Ima skoro 200 slika, tako da se samo zavalite i uzivajte, vrijedi P.S. Ima li zainteresovanih za voznju u petak sa pocetkom oko 13h ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan 24 Napisano Octobar 22, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Street Triple Prijavi odgovor kao problematičan Ja dolazim..odlicne su slike Lazo,rezi disk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Octobar 22, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Stefane, majstore, svaka cast na voznji! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Octobar 22, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne mogu u to vreme...alo ljudi, imate li vi kakva posla ili se samo vozate? :D (zavidni smajli...takvog nema ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan 24 Napisano Octobar 22, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Street Triple Prijavi odgovor kao problematičan Stefane, majstore, svaka cast na voznji! Hvala Maki..Dodji ako mozes u petak da vidimo moze li to tvoje cudo po Huji(verovatno bi celu stazu vozio u prvoj ) Ja ne mogu u to vreme...alo ljudi, imate li vi kakva posla ili se samo vozate? :D (zavidni smajli...takvog nema ) Uspavaj se za posao Shesti..ili kazi da te boli stomak ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Octobar 22, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Da znas da bih voleo...ali nisam u mogucnosti.. ...mozda kad promenim posao... ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Octobar 22, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Maki..Dodji ako mozes u petak da vidimo moze li to tvoje cudo po Huji(verovatno bi celu stazu vozio u prvoj ) Da znas da se razmisljam... problem je u tome sto mi je zadnja guma ala "Branko Kockica" pa se malo bojim da ga cepam, ali videcemo. U svakom slucaju gledacu da dodjem makar da vas gledam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Octobar 22, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Maki..Dodji ako mozes u petak da vidimo moze li to tvoje cudo po Huji(verovatno bi celu stazu vozio u prvoj ) Da znas da se razmisljam... problem je u tome sto mi je zadnja guma ala "Branko Kockica" pa se malo bojim da ga cepam, ali videcemo. U svakom slucaju gledacu da dodjem makar da vas gledam. I meni je zadnja za zamjenu, nema veze, dolazi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Octobar 22, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Nemojte me nagovarati, ja sam jako zapaljiv po tom pitanju, docicu tamo pa ce vam biti zao kad vas dva puta obidjem u jednom krugu! :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano Octobar 22, 2008 Ducatista, 2904 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Nemojte me nagovarati, ja sam jako zapaljiv po tom pitanju, docicu tamo pa ce vam biti zao kad vas dva puta obidjem u jednom krugu! :D Mogu li ja da ti budem suvozacica ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kiki-suzuki 2 Napisano Octobar 23, 2008 U prolazu, 65 postova Lokacija: novi sad Motocikl: suzuki rmz 450 i drz 400 Prijavi odgovor kao problematičan cujem neka voznja....kad i gde? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan 24 Napisano Octobar 23, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Street Triple Prijavi odgovor kao problematičan Ja izdajem za sutra ljudi..pomeren mi usmeni na sutra,tacno u 1 agonija se nastavlja :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Octobar 23, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Voznja otpada zbog nepredvidjenih okolnosti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Octobar 23, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Voznja otpada zbog nepredvidjenih okolnosti. Prevod: uplasili ste se od mene! ;D Jbg, bice jos prilike, bas mi krivo sto necu upoznati Supermoto ekipu sutra... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano Octobar 23, 2008 Ducatista, 2904 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Pridruzujem se razocaranoj ekipi. Aj ako budete pravili nesto za vikend javite, mozda vas i posetim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Octobar 23, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Ne tugujte momci, ako bude koji lijepi dan sledece nedjelje, vidimo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Octobar 23, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pa ovaj vikend ce biti super Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Octobar 23, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Onda Subota? Moze ko u subotu? Ja cu da idem sam ako staza bude slobodna... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Octobar 23, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Ja tradicionalno vikendom nisam tu, ali od ponedjeljka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Octobar 23, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Zeljo 'ajmo ja i ti, pusti ove sto su zauzeti vikendom, a preko nedelje su slobodni ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RED POWER 24 Napisano Octobar 23, 2008 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: NOVI SAD Prijavi odgovor kao problematičan Odgovara li nekom nedelja?? ja cu do tad malo razraditi motor,ali cu i na stazi razradjivati,pa 2,3 kruga dodam gas pa opet polako.?? jel ima zainteresovanih?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Octobar 23, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Uh...ja za Nedelju planirao Pescaru ...jedino ako se izjalovi, pa ne odem tamo (citaj: ako ne budem imao s' kim da idem :D ). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...