panthocrator 44 Napisano April 29, 2008 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Husqvarna SMR510 Prijavi odgovor kao problematičan Branko i ja smo sutra tj 30.04. na adi malo da se provozamo turisticki, boban mozda dolazi pa ko zeli nek svrati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano April 29, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Radni dan... Drugi put... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panthocrator 44 Napisano April 30, 2008 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Husqvarna SMR510 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedna s pocetka, kasnije nam se pridruzio i Ivan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1034 Napisano Maj 1, 2008 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Napravili smo 39 km na stazi.... Lepo druzenje i voznja! U petak da ponovimo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skijash 246 Napisano Maj 1, 2008 If in doubt, go flat out., 472 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM exc 300, Aprilia RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Jel mogu i ja da se priključim? Al pošto još nisam uzeo motor došao bih kolima... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1034 Napisano Maj 1, 2008 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan U 13h pa nadalje, naravno ako nas vreme posluzi.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
branimirgrozny 0 Napisano Maj 1, 2008 U prolazu, 27 postova Lokacija: bgd Prijavi odgovor kao problematičan ajd pa da ponovimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladaktm 0 Napisano Maj 3, 2008 U prolazu, 12 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM 990 SM Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav radni narode!!!! Moje ime je Vlada iz Novog Sada sam, interesuje me da li sutra ima neki traning dogovoren na Ada Huji i u koliko sati? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Maj 4, 2008 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Panthocratore stigao motor a? Pa sad neka je sa sreccom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1034 Napisano Maj 4, 2008 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav radni narode!!!! Moje ime je Vlada iz Novog Sada sam, interesuje me da li sutra ima neki traning dogovoren na Ada Huji i u koliko sati? Ako je to tvoj motor na slici, imacemo muke sa njim..... Ja imam slavu , pa put za umag, tako da me nema...\ Ali posle toga sam TU ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladaktm 0 Napisano Maj 4, 2008 U prolazu, 12 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM 990 SM Prijavi odgovor kao problematičan Ajde javite mi na vreme pa da se malo vozamo, a sto se tice motora moj je ;D Ali kao sto znate nije sve u motoru tako da mi je dzaba motor ako ne znam da vozim ;D Evo ti jos koja slika motora a ako nekog zanima mozda bi ga i prodao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
branimirgrozny 0 Napisano Maj 4, 2008 U prolazu, 27 postova Lokacija: bgd Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav vlado mene zanima motor,barem da pogledem,pa da znam dali da ja prodajem moj. ako mozes posalji mi PM sa nekim detaljima (godiste , km , stanje ...) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skijash 246 Napisano Maj 4, 2008 If in doubt, go flat out., 472 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM exc 300, Aprilia RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Meni niko ne odgovara Ne znam kakav dogovor imate sa onima sa staze, da li bih ja mogao malo da se vozikam kolima jer još ne kupih motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladaktm 0 Napisano Maj 4, 2008 U prolazu, 12 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM 990 SM Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav vlado mene zanima motor,barem da pogledem,pa da znam dali da ja prodajem moj. ako mozes posalji mi PM sa nekim detaljima (godiste , km , stanje ...) Pa ne znam sta te konkretno zanima ali evo ti moj br. pa mozemo i da se cujemo 065/8200000 Motor je u full stanju uradjen je konpletan tuning u Hrvatskoj i izasao me je kao sv Petra kajgana ;D Sve sto mozes da pomislis uradjeno je!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1034 Napisano Maj 4, 2008 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav vlado mene zanima motor,barem da pogledem,pa da znam dali da ja prodajem moj. ako mozes posalji mi PM sa nekim detaljima (godiste , km , stanje ...) Pa ne znam sta te konkretno zanima ali evo ti moj br. pa mozemo i da se cujemo 065/8200000 Motor je u full stanju uradjen je konpletan tuning u Hrvatskoj i izasao me je kao sv Petra kajgana ;D Sve sto mozes da pomislis uradjeno je!!! I kosta vise nego NOV, kakva je to muka.... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladaktm 0 Napisano Maj 5, 2008 U prolazu, 12 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM 990 SM Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da vredi svaki € ;D Budemo se i uverili!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale.. NBG 0 Napisano Maj 8, 2008 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan vladaktm motor ti je predivan!! mnogo mi se svidja SM!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladaktm 0 Napisano Maj 8, 2008 U prolazu, 12 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM 990 SM Prijavi odgovor kao problematičan vladaktm motor ti je predivan!! mnogo mi se svidja SM!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladaktm 0 Napisano Maj 8, 2008 U prolazu, 12 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM 990 SM Prijavi odgovor kao problematičan vladaktm motor ti je predivan!! mnogo mi se svidja SM!! Hvala!!!! Jedino sto mogu da ti kazem da se preorjentises na supermoto!!!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kiki-suzuki 2 Napisano Maj 14, 2008 U prolazu, 65 postova Lokacija: novi sad Motocikl: suzuki rmz 450 i drz 400 Prijavi odgovor kao problematičan jel neko dolazi u nedelju 18.05.2008 u kulu na stazu???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
branimirgrozny 0 Napisano Maj 14, 2008 U prolazu, 27 postova Lokacija: bgd Prijavi odgovor kao problematičan ??? nem-pojma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1034 Napisano Maj 14, 2008 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan jel neko dolazi u nedelju 18.05.2008 u kulu na stazu???? Batajnica, otvoreni trening.. Imamo 3 Sm-a... Pa ako si raspolozen.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RED POWER 24 Napisano Jun 5, 2008 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: NOVI SAD Prijavi odgovor kao problematičan da li iko zna ista o onoj trci sto treba da bude 16.juna na adi huji. zapravo da li je to i ove godine umrlo ili ipak ima price o tome!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RED POWER 24 Napisano Jun 9, 2008 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: NOVI SAD Prijavi odgovor kao problematičan bump!!!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kiki-suzuki 2 Napisano Jun 11, 2008 U prolazu, 65 postova Lokacija: novi sad Motocikl: suzuki rmz 450 i drz 400 Prijavi odgovor kao problematičan da li iko zna ista o onoj trci sto treba da bude 16.juna na adi huji. zapravo da li je to i ove godine umrlo ili ipak ima price o tome!? stvarno ajde daj nek nam neko nesto kaze u vezi toga...... ajde da ozivimo u nasoj zemlji SUPERMOTO!!!!!!!!! ko je uopste odgovoran za tu trku sto bi trebalo da se odrzi valjda 16-tog juna????? ajde ljudi pokrenite se malcice........... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...