joda 0 Napisano Februar 26, 2008 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna gde bih mogao da balansiram zicanu felnu. Tacnije receno trebalo bi sve zice otpustiti i ponovo nastelovati, sa eventualnom zamenom dve, tri iskrivljene ( zvao sam Rodica i prodaju se samo u kompletu- sto mi ne treba). Citao sam predhodne poruke, gde se spominje biciklisticki klub Partizan, ali oni to ne rade. U pitanju je felna 21 - Yamaha xt 600 Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Februar 26, 2008 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan meni je na mz-u radio i prednju i zadnju felnu neki matorac iz obrenovca...popravlja bicikle i zadovoljan am uradio je odlicno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Februar 26, 2008 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan to mozes i sam ako imas strpljenja,ili vidi nekom ko popravlja bicikle.ja sam par puta radio sam i bio sam zadovoljan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m900 227 Napisano Februar 27, 2008 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Virovitica Motocikl: 916 SPS; M900;A35 AML Racing Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna gde bih mogao da balansiram zicanu felnu. Tacnije receno trebalo bi sve zice otpustiti i ponovo nastelovati, sa eventualnom zamenom dve, tri iskrivljene ( zvao sam Rodica i prodaju se samo u kompletu- sto mi ne treba). Citao sam predhodne poruke, gde se spominje biciklisticki klub Partizan, ali oni to ne rade. U pitanju je felna 21 - Yamaha xt 600 Pozdrav Ne prodaju se žbice džaba u kompletu , ako promjeniš nekoliko komada vrlo brzo desiće se da ti puknu druge i tako u krug . Zamjeniš lijepo sve i nakon nekog vremena ponovo dotegneš i sve OK . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...