voxpopuli72 4 Napisano Januar 11, 2015 U prolazu, 32 postova Lokacija: Innsbruck (okolina) Motocikl: BMW K1100LT, Kawasaki EL 250 B Prijavi odgovor kao problematičan U mogućnosti sam da dođem u posed Honde VF1000F. Motocikl je u dobrom stanju, ali me interesuje šta vi mislite o njemu, pošto mi nije baš neophodno da je kupim, jer već posedujem 2 motocikla, ali hteo bih i ovu Hondu da uvrstim u vozni park. Mišljenja molim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1641 Napisano Januar 11, 2015 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Bese ima problem za razvodnim lacem ili je to samo kod 750-ca i 500 ...ali za kolekciju i vikend vozlju po nekad, mislim da nije presudnog znacaja ako je u dobrom stanju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
voxpopuli72 4 Napisano Januar 11, 2015 U prolazu, 32 postova Lokacija: Innsbruck (okolina) Motocikl: BMW K1100LT, Kawasaki EL 250 B Prijavi odgovor kao problematičan Čitao sam, po kojekakvim nemačkim forumima, da je bilo problema sa motorom u prvoj generaciji tih motocikala, ali od 85. je to rešeno ugradnjom dodatnog hladnjaka. Ali, ostao je loš glas koji je pratio prvu generaciju. Da li neko ima iskustva sa ovim motociklom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Januar 11, 2015 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Znam da NIJE masina od VFR znaci nije uzubljena zubcanicima nego je puna lanaca... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6795 Napisano Januar 11, 2015 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan U jednoj knjizi koja govori o tehnickim resenjima na motociklima, gotovo na samom pocetku, u prvim pasusima, autor pocinje sa "U stara LOSA vremena...."....misleci na neke stvari koje su danas neuporedivo bolje, nego tih '70, '80, pa i '90 godina proslog veka. Naravno to neznaci da mora samo novo da se vozi. Nego, doticna nikada nije bila na glasu da je nesto specijalno super ekstra motor. U slucaju da je salonski primerak sa jako malo kilometara na satu dosla bi u obzir...da popuni prostor u napola praznoj garazi u kojoj su vec jedno 5-6 drugih jednako lepih...i boljih p.s. svako ko pomisli da je moja garaza u pitanju...prevario se 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...