orlovi 598 Napisano Januar 8, 2015 Stara Garda, 281 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Dali je neko imao iskustvao sa led sijalicama 21/5w...Naime..Nadjoh u oglasima sijalice 21/5w u led varijanti pa bih zamenio postojece u stop svetlu..Dali ima ikakvog poboljsanja tj, dali je neko vec probao da ne bacam pare dzabe... Hvala unapred.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 1002 Napisano Januar 8, 2015 Very Funny Rider, 1142 postova Lokacija: NBG Motocikl: GS LC 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ako kupiš ovo sigurno nećeš baciti pare. Imao sam na Transalpu i svetlela je kao blesava. Kad stisneš kočnicu još jače svetli. Nije jeftina ali veruj mi...VREDI!! Trajala je 2 god i onda sam prodao motor..verujem da i dalje radi..Sve jeftinije varijante neće dovoljno jako svetleti. Link: 1157 30W LED Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...