Hellboy 2 Napisano Februar 25, 2008 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan drugu na hondu crm 125 1992g. zove me juce,kaze ne mogu da je upalim, ja tamo da je upalim ona nece,ubacim u prvu da je na gurku upalim stisnem kvacilo krenem je ono kompresija kao da i ne drzim kvacilo pustim je niz jednu veliku stranu tako i ona upali,stisnuh je malo druga,ono nece,ja malo jace ona upade 3,4,5 6 svaka lagano i sve do prve,u prvu nece da upadne vratih se kod njegove kuce izbacih iz brzine, da usaltam nece ni u jednu niti krci ono kao da pokusava da se usalta ni nista, kao da je zakovo menjac e sta je tu problem nemam pojma sta moze biti! Pokusavao sam i sajlu kvacila da joj otpustim i stegnem i opet nece! Danas sam uspio da je usaltam u prvu i ugasi se,izbacuje iz brzine bez problema i skroz lagano, usaltao sam je danas u drugu opet,al isto malo teze,al upadne nekako! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hellboy 2 Napisano Februar 25, 2008 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan Moze li bar neko da pretpostavi sta tu moze biti ili da li je neko imao slicnih problema?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kameni 1 Napisano Februar 25, 2008 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW C400GT Prijavi odgovor kao problematičan Glupa ideja, kvacilo ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Februar 25, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan nesto je crklo u masini 100% Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Februar 25, 2008 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan nesto u menjacu je verovatno?dali ima ulja?dali je imao nekih problema pre? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hellboy 2 Napisano Februar 25, 2008 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan nesto u menjacu je verovatno?dali ima ulja?dali je imao nekih problema pre? Ne nije imao problema ranije ni covjek od koga ga je kupio prekjuce! On je pocetnik i ko zna kako ga je saltao, sve sam mu pokazao, imao je dobru obuku,al jbg kad je pocetnik! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Februar 25, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan nesto je crklo u masini 100% E stvarno si lupio da nema dalje. Izmislio si toplu vodu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hellboy 2 Napisano Februar 25, 2008 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan nesto je crklo u masini 100% E stvarno si lupio da nema dalje. Izmislio si toplu vodu. Pokusava covek nesto da nam kaze,al ne zna odakle da pocne!!! ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Februar 25, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan nesto je crklo u masini 100% E stvarno si lupio da nema dalje. Izmislio si toplu vodu. Pokusava covek nesto da nam kaze,al ne zna odakle da pocne!!! ;D ;D Ma mi mislili da je izduvala zadnja guma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 144 Napisano Februar 25, 2008 Zainteresovan, 763 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Ma kad upali i menjac je dobar moze da salta i bez kvacila aliiiii nema druge nego otvaranje masine . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Februar 26, 2008 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan ako je sve bilo u redu ne verujem da je uspeo da ga pokvari za dan...proveri dali imas ulja u menjacu i da se nije iskrivila osovina saltalice posto ste ga dovezli na boku..... mada posto kazes da kada je ubacis u brzinu,i stisnes kvacilo ona okrece masinu i sa kvacilom mozda ne odvaja kvacilo dovoljno pa ti mozda to pravi problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Februar 26, 2008 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan Taj motor nije mogao sigurno da pokvari za dva dana voznje ako nije bio predhodno neispravan.Nema nista gore nego kad kupis motor i on posle dva dana rikne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Februar 26, 2008 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan slazem se...ali sve ovo sto sam rekao je pod uslovom da je motor bio ispravan kada su ga kupili,a da nije bio skrpljen za prodaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Februar 26, 2008 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi probao da nastelujem kvacilo i nebi bilo lose promenuti ulje u menjacu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 920 Napisano Februar 26, 2008 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se sa Wice-om. Pre nego sto sve porasturate, proveri polugu koja ide od saltalice do menjaca, ona hoce da napravi takve probleme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hellboy 2 Napisano Februar 26, 2008 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan ako je sve bilo u redu ne verujem da je uspeo da ga pokvari za dan...proveri dali imas ulja u menjacu i da se nije iskrivila osovina saltalice posto ste ga dovezli na boku..... mada posto kazes da kada je ubacis u brzinu,i stisnes kvacilo ona okrece masinu i sa kvacilom mozda ne odvaja kvacilo dovoljno pa ti mozda to pravi problem Ne motor dok radi i dok je usaltan normalno se ponasa pod kvacilom ne mrda i radi na leru,nego kad sam pokusao da ga upalim na gurku,pa sam ga prvom palio jer je bila jedna velika a kratka nizbrdica i ja sam stisnuo kvacilo,usaltao u prvu i krenuo da se gurnem niz stranu da upalim ono daje kompresiju kao da mu i ne drzim kvacilo. Pokusao sam da zategnem kvacilo na 2-3 obrtaja sajle ali nista se nije poboljsalo,mozda treba jos,evo pokusat cu sjutra pa javljam rezultate. Menjac mu je bio extra kad sam ga probao prije kupovine,mnogo dobar, e sad posto je on pocetnik moze biti da ga je zeznuo lagano jer ko zna kako ga je saltao i da li je i stiskao kvacilo do kraja i ko zna kako ga je kretao pod kvacilom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Februar 26, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ako je sve bilo u redu ne verujem da je uspeo da ga pokvari za dan...proveri dali imas ulja u menjacu i da se nije iskrivila osovina saltalice posto ste ga dovezli na boku..... mada posto kazes da kada je ubacis u brzinu,i stisnes kvacilo ona okrece masinu i sa kvacilom mozda ne odvaja kvacilo dovoljno pa ti mozda to pravi problem Ne motor dok radi i dok je usaltan normalno se ponasa pod kvacilom ne mrda i radi na leru,nego kad sam pokusao da ga upalim na gurku,pa sam ga prvom palio jer je bila jedna velika a kratka nizbrdica i ja sam stisnuo kvacilo,usaltao u prvu i krenuo da se gurnem niz stranu da upalim ono daje kompresiju kao da mu i ne drzim kvacilo. Pokusao sam da zategnem kvacilo na 2-3 obrtaja sajle ali nista se nije poboljsalo,mozda treba jos,evo pokusat cu sjutra pa javljam rezultate. Menjac mu je bio extra kad sam ga probao prije kupovine,mnogo dobar, e sad posto je on pocetnik moze biti da ga je zeznuo lagano jer ko zna kako ga je saltao i da li je i stiskao kvacilo do kraja i ko zna kako ga je kretao pod kvacilom. pa otkad se motor pali prvom na gurku,,druga treca ako vec mora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Februar 26, 2008 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan 1-2 kruga ti ne znaci bas nesto mnogo....pokusaj vise da rastegnes sajlu tj da produzis stel sraf da bi bolje odvajao. a sto se tice paljenja palis ga u visem stepenu prenosa....cudi me da si uopste uspeo u prvoj pogotovo iako kvacilo nije dobro odvajalo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hellboy 2 Napisano Februar 26, 2008 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan e pa ajde mi kazite zasto motor ne smije to da se upali prvom brzinom,bas me zanima? palio bih ga ja drugom nego je nizbrdica bila svega 2metra,a jako strma! nije njemu problem paljenje nego menjac ili kvacilo! Necemo sad da skecemo sa teme nego da pomognemo momku ako mozemo,a ako ne onda bolje da se tema zakljuca! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hellboy 2 Napisano Februar 27, 2008 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan Njegov i moj motor se ujutru ceraju za pg kod majstora,pa cemo da vidimo ko je bio u pravu Moze lock!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...