kameni 1 Napisano Februar 26, 2008 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW C400GT Prijavi odgovor kao problematičan Dodje mi da otvorimo stranicu gde cemo upisati ime i prezime svakog poginulog motoriste, kao sto postoji mermerni zid u Americi sa imenima poginulih vojnika u Vijetnamu... :'( Napravi temu IN MEMORIAM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1432 Napisano Februar 26, 2008 Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam vise ni sta pametno da kazem. Vec je toliko cesta pojava postala da nas isecaju, guraju, gledaju sa ljubomorom i zaviscu, trube nam samo zato sto im "zauzimamo" traku i cini mi se kao da nemaju ni trunke obzira prema nasim zivotima. Ma nije to tacno da nas ne vide! Ma vise nema motora koji se vozi sa ugasenim svetlima, pa prosto ne mogu da verujem da nas ne vide. Tvrdim da nas u 90% slucajeva vide ali ih u tom momentu ZABOLE K*RAC sto smo tu. Koliko puta mi se samo desilo da me vozac u autu pogleda i posle samo par sekundi skrene prema meni kao da nepostojim...pa to je ljudi namerno sve. "Neka on koci" ... to im je logika. Nisam ga video je samo pokusaj da se opravdaju kad je kasno. Juce sam se vozao po NS-u i isti tip me je dva puta isekao u samo 100 metara U nedelju na autoputu za BG nas je pri grupnoj voznji obisao auto sa RU tablama i onda se ubacio izmedju mene i Aarnolda i nastavio da vozi izmedju nas Prosle nedelje je neki deda u autu ispred vozio 40kmh na mostu i svo vreme je pokazivao unuku na mene i nije hteo da se skloni da prodjem nego je jos i lelujao levo desno (u traci pored je isao neki kamioncic koji se i sa tih 40 mucio) Od nove godine su me dva puta NAMERNO izgurali sa puta, a u prvom slucaju je brat bio na motoru samnom...verujte mi da sam posle sustigao budalu i doslo mi je da ga ubijem Prosle godine me je dva puta u nekih 500 metara manijak u Reno taliji pokusao udariti (!!!) u voznji bulevarom po NS i pritom se smejao Nebrojano puta mi je oduzeto prventvo prolaza i pri tome su me svo vreme gledali a par puta su mi se i smeskali! Pre par godina mi je manijak sa Reno4 izleteo preko duple pune i zakocio ispred mene a posle mi se smeskao i KAO izvinjavao i to samo jer sam se derao kao majmun na njega Motor mi je davno doduse, neko srusio sa nogara ispred gradske plaze...drugom prilikom su mi slomili migavac...ukrali plastiku sa prekidaca svetla... Vise mi je PUN od svih njih i od njihovih opravdanja...sta cu ja imati od izvinjenja i gluposti ako nedaj Boze zavrsim metar pod zemljom ili kao invalid??? Jao ljudi...ma dodje mi da ugazim sledeceg koji mi se nadje na putu bio on kriv ili ne (znam da nije resenje niti bi to uradio, ali tako se osecam trenutno) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox021 0 Napisano Februar 26, 2008 U prolazu, 18 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Zao mi je decka znao sam ga iz vidjenja, ali drugari generalno mora da se uputi neki protest protiv taksi vozaca definitivno su najgori.. NOVUS momci, imaju osigurana kasko nova kola i voze kao kamikaze a i kola nisu njihova, jure da za svoju smenu odrade sto vise voznji i evo kako se to zavrsava naravno ni oni SOS i ostali nisu nista bolji ... pa evo ovo neka bude kao inicijativa za skretanje paznje taxi vozacima ako ima potrebe da napravimo jednu protesnu voznju,??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 607 Napisano Februar 26, 2008 drkadzija, 1224 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Nisam znao momka, al svakako saučešće njegovoj porodici.Taxisti nisu jedini ne pažljivi vozači ima ih mnogo i u civilnim autima, slažem se za protestnu vožnju, trebali bi to organizovati. Ali bi se nažalost i sami bi se trebali malo disciplinovati da smanjimo provlačenje izmadju auta po bulevarima a o zadnjacima neću ni da pričam. Šta reći na likove koji su u nedelju na punu petlju sa 100tinak motora i 20ak auta uletali u punoj brzini da bi na kočenju u masi dizali na prednji, gde je tu razmišljanje ? A da nespominjem likove koji zadnjače na istom mestu sa devojkom nazad a oboje bez opreme a vala i bez kaciga, šta je poenta toga, pa naravno Pozerisanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1432 Napisano Februar 26, 2008 Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Neka protestna voznja tipa "i mi smo ravnopravni ucesnici u saobracaju" nebi bila na odmet...ne samo u NS nego i u ostalim gradovima. Strasno je to da su ljudi zaista misljenja da su motorasi u najmanju ruku divljaci...OK, devojcice nas vole al brate treba li nam to? Bas zato sto tako misle o nama nas i ne vole, a zato ni ne paze na nas. A sami smo krivi jer se najvise primecuju oni koje je Grof naveo...************************************************************************ *************************************************************** obrisao sam deo teksta jer sam se samo iznervirao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Februar 26, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Od jednog taxiste sam sad cuo da je nastradali momak udario u taxi sa negde oko 180 km/h. Strasno. Taj put je skoro napravljen i ima 4 trake. Dve u jednom dve u drugom. Jako je izazovan za malo jaci gas, jer na njemu nije neka guzva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Februar 26, 2008 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Od jednog taxiste sam sad cuo da je nastradali momak udario u taxi sa negde oko 180 km/h. Strasno. Taj put je skoro napravljen i ima 4 trake. Dve u jednom dve u drugom. Jako je izazovan za malo jaci gas, jer na njemu nije neka guzva. Uopšte ne sumnjam da taxista provereno ZNA da Gilera DNA 180 može baš 180km/h da razvije (zato se i zove tako, jel?).... Kreten!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 607 Napisano Februar 26, 2008 drkadzija, 1224 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan prenošenje tudjih gluposti baš i nepomaže. p.s. taxisti su najveće tračare i "stručnjaci" za sve i svašta.Pa me i ovakva glupost nečudi. mali off...i onda mi se zaposleni žele kad ih kažnjavam za vožnju u kontra smeru u jednosmernim ulicama, prekoračenja brzine, okretanje preko pune linije , nepoštovanje saob.znakova .....a i oni su taxisti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Februar 26, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Od jednog taxiste sam sad cuo da je nastradali momak udario u taxi sa negde oko 180 km/h. Strasno. Taj put je skoro napravljen i ima 4 trake. Dve u jednom dve u drugom. Jako je izazovan za malo jaci gas, jer na njemu nije neka guzva. Ma daj... Đilera sa nitrom ************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************ I ja sam se samocenzurisao jer nije u duhu foruma ono što mislim i što sam obrisao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Februar 26, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Druze, ja kazem da sam sad tako cuo. I to od vozaca taxija koji je isto motoras. A juce mi je to drugar i video. Kaze da je prizor bio stravican. On je meni to opisao, ali ja to nesmem ni da napisem. Jos imao i opremu. Znaci da je bila jako velika brzina. Ali cuce se zvanican izvestaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1741 Napisano Februar 26, 2008 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Nije potrebna neka jako velika brzina za stravican prizor. Neko rece pre neki dan da udarac sa 60 km/h u nesto fixno je kao pad sa 4. sprata... Razmislite o tome... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Februar 26, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan ma u stvari ti detalji i sve ostlo vise nisu ni bitni. Najbitnije je da se mora otvoriti cetvoro ociju i da se mora razmisljati i za sebe i za poteze drugih ucesnika u saobracaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
čičak 78 Napisano Februar 26, 2008 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam definitivno za protestnu voznju.Da je organizujemo svi zajedno,i mi skuterasi i vi sa "pravim" motorima.Cisto da se skrene paznja na nas.Kultura saobracaja u Srbiji definitivno ne postoji i teba neko to vec jednom i da kaze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Februar 26, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam definitivno za protestnu voznju.Da je organizujemo svi zajedno,i mi skuterasi i vi sa "pravim" motorima.Cisto da se skrene paznja na nas.Kultura saobracaja u Srbiji definitivno ne postoji i teba neko to vec jednom i da kaze. Protest nego šta! A i druge aktivnosti! Ja bih delio flajere i vozačima, a posebno bih se mame mamine naj... svima koji bez opreme sedaju na sve što je na dva točka. I za jedne i druge treba napraviti iste flajere! Ko za decu u prvom razredu. Slika kako izgleda motor po vrstama, ilustracija koliko motoru treba da se zaustavi u odnosu na auto, slika kacige i opis čemu služi i na šta se natakne, pa slika rukavica, pojaseva, jakni, pantalona, protektora, cipela i sl. A na kraju upozorenje da je sve to džaba ako se vozi zatvorenih očiju mimo propisa, bahato i bezobrazno. A na kraju nešto kao slogan: Poštovanje propisa sprečava te da budeš ubica, samoubica ili oba!!! Razmisli i odluči! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kameni 1 Napisano Februar 27, 2008 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW C400GT Prijavi odgovor kao problematičan Protest ! I to na svaki motor staviti suvozaca da nosi nesto veliko i primetno, letak ce baciti, interesantnije je i vidljivije da nose nesto veliko tipa transparenta na kojem pise I MI UCESTVUJEMO U SAOBRACAU ili OBRATITE PAZNJU I NA NAS. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Februar 27, 2008 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mffffbgrh..... Meni ponekad dođe žao što nisam policajac, pa da zarezujem kazne za svaku nepravilnost... Prljava tablica? Daj pare! Nisi dao migavac? Daj pare! Telefoniraš dok voziš? Daj pare! ... Kad bi smo samo mogli da animiramo saobraćajnu policiju da radi svoj posao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano Februar 27, 2008 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan Ja se izvinjavam na tome sto sam izneo komentar koji ne pristaje u ovoj temi. Na zalost, tema je jedan u nizu tragicnih dogadjaja. Samo sam hteo da malo skrenem misli na nesto pozitivnije. Ali to uopste ne znaci da mi nije zao kada ovako nesto procitam. Naprotiv! I previse to utice na mene, ali to sacuvam za sebe sa velikom gorcinom i tugom. Posle se kajem sto sam uopste i citao. Ali ne moze se bezati od stvarnosti. Ivica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Februar 27, 2008 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Tako bi trebalo da bude... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano Februar 27, 2008 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan A kakve to veze ima sa temom, Gosn Uredniče??? Citat: Diskusija o nesrećama koje su se desile motoristima, o razlozima zbog kojih se to desilo i o tome gde je motorista pogrešio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Februar 27, 2008 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ako baš treba da ti crtam... Da policija bolje radi svoj posao, manje bi vozača kršilo propise, ergo - manja bi šansa bila da se neko sa 180 zakuca u nekog ko (pravilno ili ne) radi polukružno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Februar 28, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Sahrana Dušana Kešelja biće danas 28.02.2007. u 14:15h na Rumenačkom groblju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox021 0 Napisano Februar 28, 2008 U prolazu, 18 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pa drugari jedan od nas nazalost manje!! Ali sam se ja potrudio ne bas da izjednacim ali sam pocastio jednog taxi NOVUSA kod doma zdravlja na naselju sa tri samara, mozda tako nebih reagaovao ali.... Ja sam jos uvek da organizujemo voznjicu i podelimo letka zasto da ne!! u svakom slucaju bolje nego samare pogotovo kamikazama-taksistima.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Februar 29, 2008 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam, misljenja sam da tim rezonom trebam tuci pola grada... Naravno, to kazem sada dok nisam na motoru i hladne glave... Ali da mrzim taksiste i GRAS vozace jos od malena... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Mart 1, 2008 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Juce sam posle nekolko bliskih susreta sa taksistima za samo jedno popodne razmisljao o tvom postu... Nikog nisam samarao ali sam zestoko bio ogorcen koliko se ponasaju bahato! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grdoje 3 Napisano April 27, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno se bahato ponasaju, voze kao da su pod pratnjom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...