Cope 215 Napisano Februar 25, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Nesto narandzasto mi se opasno vrzma po glavi ovih dana... Ima li ko neki savet, iskustva... Sve sto nije japanac za mene je potpuno novo iskustvo, i u tom smeru krece moje dalje istrazivanje... : ??? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Februar 25, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan cope imas pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 383 Napisano Februar 25, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Otkud sad to? Vidim da svi koji došli do Afrike, ne planiraju dalje, a ti i prodaješ onu svoju i još gledaš KTM-a? PS: Samo sam radoznao... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Februar 25, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Danas videh bar 5-6 KTM-ova. Bas je navalica ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Februar 25, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice LC4 agregata, dovoljno je reci da je Gorana menjaca istrpeo 50000 km, a on ga je stalno silovao,pun gas i vozio na tocku vise nego na 2 i prodao ga je.Kod LC4 agregata je mana frajlauf koji oce da ode,u promoto centru nov kosta 180E,mada mislim da moze da se nadje i jeftinije.Ali pitaj rboban-a,on zna mnogo o tom agregatu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
patak 108 Napisano Februar 26, 2008 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Nesto narandzasto mi se opasno vrzma po glavi ovih dana... Ima li ko neki savet, iskustva... Sve sto nije japanac za mene je potpuno novo iskustvo, i u tom smeru krece moje dalje istrazivanje... : ??? ??? ??? Nadam se da si dobio pp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Februar 27, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na odgovorima i pp-ovima. Dakle skupljam novce za mladji, a što se mazaže jajca tiče, preživeću - ima aftermarket sedišta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Februar 27, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan ...a što se mazaže jajca tiče, preživeću - ima aftermarket sedišta KTM-ovo GEL sediste za supermoto/enduro 640 kosta u Promoto centru 110E, e sad ne znam koliko kosta za Adventure. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Februar 27, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Da je ovaj KTM dobar, verujem ali da je ovoliko ruzan prosto nemogu da verujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Februar 27, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Otkud sad to? Vidim da svi koji došli do Afrike, ne planiraju dalje prosirio covek horizonte....video da ima i bolje od "honda je to".... Bravo Cope. Podrzavam!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Februar 27, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Cope, znas ko uvijek glasa za performanse na ustrb ostaloga GO FOR IT !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Februar 28, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Otkud sad to? Vidim da svi koji došli do Afrike, ne planiraju dalje prosirio covek horizonte....video da ima i bolje od "honda je to".... Bravo Cope. Podrzavam!! Ne diraj mi Hondu !! i još neka sličica nečega što mi ne bi palo na pamet da radim sa africom :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Februar 28, 2008 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan @Cope Mislim da bi trebao da menjas potpis uskoro. Adventure mi je od uvek bio "najcool" ktm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Mart 3, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Cope nasao sam ti jedan, samo da pitamo dal je na prodaju ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Mart 3, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Cope nasao sam ti jedan, samo da pitamo dal je na prodaju ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Fenomenalno !!!! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Mart 3, 2008 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Ma, nece on 950... on bi manje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Mart 3, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan e cope, bas bi ti lego ! pa mozemo da te zovemo cupi ! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Mart 3, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan e cope, bas bi ti lego ! pa mozemo da te zovemo cupi ! ;D Jaknu bi dobio gratis... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Mart 3, 2008 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan A meda, a meda?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Mart 3, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan A meda, a meda?? a meda na dupencetu ! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Mart 4, 2008 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nije meda budala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Mart 4, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Nije meda budala... Jeste kad joj je okrenuo leđa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Mart 4, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan ...umesto airbag-a njena... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dovlikus 0 Napisano Mart 26, 2008 U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Xmax 250 Prijavi odgovor kao problematičan E drugaru a ja cu da ti napravim neku zensku frizuricu i bices ko na slici. . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...