nikola_bb 19 Napisano Decembar 28, 2014 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Skopje Motocikl: Pegaso Strada Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo treba mi savet okolu izbor kineza. Ja vec imam ovaj: 150kubika i sa samo 1800km izvozeni. Al sad mi nude ovaj: So 15 000km i ne radi mu bendeks. Cena je samo 400eura. A svigja mi se jer je 250cc. Dal da uzmem ovaj od 250cc ili da si zadrzim ovaj moj koi je tako reci nov Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Decembar 28, 2014 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi zadrzao taj noviji sem ako ne poznajem istoriju i odrzavanje ovog drugog. A i dosta je niska cena za 250, da li samo bendiks ne valja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola_bb 19 Napisano Decembar 28, 2014 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Skopje Motocikl: Pegaso Strada Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ga gledao u zivo jer je u drugi grad, istorija odrzavanja mogu samo da znam to sto kazu da je redovno odrzavan al nema to nisto na pismeno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12527 Napisano Decembar 28, 2014 Ne silazi, 7321 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Vrednije je i za tebe bolje da imas ispravnu i proverenu masinu. Takve vise vrede od onih brzih i raskantantanih. Ne mogu ti reci kako da postupis, nisam video motorice koje pominjes, samo ti dajem smernice kako da postupis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola_bb 19 Napisano Decembar 28, 2014 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Skopje Motocikl: Pegaso Strada Prijavi odgovor kao problematičan I na ovaj koi imam sam vtori vlasnik ali je kilometraza realna. Treba da vidim ovaj drugi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1641 Napisano Decembar 28, 2014 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Ovako nista niko ne moze da ti kaze...lepo odes, pogledas, provozas...Uporedis svoj motor za koji znas kako ide, kako se ponasa i ostalo sa ovim i procenis... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zidar 31 Napisano Decembar 28, 2014 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: okolina zrenjanina Motocikl: mz ts250/1 i qm250 cb450N pc14 Prijavi odgovor kao problematičan lepi, probaj da spustis cenu na 300 pa onda vidi.Raspitaj se posto je taj deo pa onda odluci, razmisli, na tebi je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Decembar 28, 2014 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Bolje nek ti poveca cenu al da popravi motor o svom trosku. Ti od 150cc sa jednim cilindrom jedva idu 80 a i MNOGO tresu. Bolje 250 cc ALI ISPRAVAN. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola_bb 19 Napisano Decembar 29, 2014 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Skopje Motocikl: Pegaso Strada Prijavi odgovor kao problematičan Meni vise odgovara ovako pa da ja popravljam, jer i onako to sam radim...al videcemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca bre 350 Napisano Decembar 30, 2014 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Sprint princ pa Yamaha virago 500 Prijavi odgovor kao problematičan mala ti je to razlika u cc a tvoj je nov i dobro ga poznajes.... samo je nov motor siguran motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 147 Napisano Decembar 30, 2014 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Honda PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je lepa razlika u voznji u korist 250 kubika, ali samo ako je dobar primerak..nista ti pametno necemo mi reci, sve zavisi u kakvom je stanju taj 250 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola_bb 19 Napisano Decembar 30, 2014 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Skopje Motocikl: Pegaso Strada Prijavi odgovor kao problematičan Neznam treba da vidimo jer ova 250ka nikad nije bila registrovana i ima samo fakturu i neki dogovor neznam dal to moze da bude legalno. Nude mi i ovaj http://www.reklama5....ails?ad=1351279 Stim da trazi da mu doplatim 700e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Decembar 31, 2014 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Ma reci mu da zajebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zidar 31 Napisano Decembar 31, 2014 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: okolina zrenjanina Motocikl: mz ts250/1 i qm250 cb450N pc14 Prijavi odgovor kao problematičan Pa na tebi je da odlucis.I ovaj od 250cc je lep, i raptor 350cc je lep a i tvoj je lep.Neznam koji je taj od 250cc, u svakom slucaju je kao i kod nas 250-tke.Ti odlucujes koji uzimas i koliko placas ili doplacujes.Sretno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola_bb 19 Napisano Januar 2, 2015 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Skopje Motocikl: Pegaso Strada Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam razmisljao i mislim da mi vise odgovara neki motor ko ovaj raptor. Da mogu segde da vozim, e sad dal cu ovaj od link ili neki drugi videcemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefans 15 Napisano Februar 7, 2015 U prolazu, 53 postova Lokacija: Zvornik RS Prijavi odgovor kao problematičan Da imam kineza kao što nemam, ja bih ga odmah prodao, i kupio nešto drugo što nije kinez. Po meni kinezi su propast od motora. Djubre i djubre. Ovo pisem jer sam popravljao vise kineza i sve sto sam popravljao bilo je u očajnom stanju bez obzira na godište. Ma ljudi bežite od tog što dalje. Bacićete pare kog god kineza da kupite. Njih vole samo pojedini majstori jer mogu da zarade, malo crkne CDI, malo opet CDI I OPET I OPET, i onda crkne SVE. Ospe se kako kula od karata. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M.T. 34 Napisano Februar 7, 2015 Drug Član, 370 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Ma daj ne razumem vas ljude koji toliko ocrnjujete te kineze,uopste nisu toliko losi. nije sve do motora,vec je veci deo i u vlasniku,kako ga vozi i kako ga odrzava. Ako je motor tokom cele godine stajao napolju ispred zgrade,leti trpeo vrucine i topljenje,zimi se mrznuo u snegu i voda mu ulazila u zice naravno da ce nesto da crkne.Pa nijednom motoru nije svejedno da li ce ga zavejati sneg. Jos ako taj vlasnik kupi kineza pa zato sto je kinez misli "ma sta ima da ga odrzavam,iovako nije nesto,svi pricaju da su kinezi losi,vozicu ga ja lepo dok ne crkne pa cu ga se posle resiti". Naravno nista ne podmazuje,ne menja ulje,filtere,svecicu,ostavlja ga stalno napolju,ne ponasa se prema njemu onako kako dolikuje bas zato sto ga bolji uvo,i posle 2 god dobije se raspadnut motor koji vise ne vredi nikakve pare,.... A znam da dosta vlasnika kineza tako rade,uopste ne servisiraju svoje kineze,nego voze dok nesto ne crkne,i onda naravno kazu krivi su kinezi,nisuleponapravili,los materijal,macisto djubre,. Pa da se neko tako ophodi prema bilo kom motoru sigurno bi crko,samo je pitanje vremena,aj da vidim nek neko ne menja ulje na r1 ili na cbr,pa da vidimo dokle ce da mu ide. neka neko ne doliva antifriz ne menja kocnice,ne steluje ventilie. Koliko bi onda trajao taj japanac/italijan? nikola bb,mislim da je bolje da zadris taj tvoj sto je nov,ako vec nemas para za neki noviji,ili da prodas taj rvoj i skupis jos neke parice i kupis noviju 250-tku,mnogo je bolja od 125,oseca se vucna snga lepsa i manje se muci motor.ne bih uzimao te sa pokvarenim bendixom,ako je samo to pokvareno sto on ne popravi pa vozi jos 18000km. jeste da su kinezi od malo losijih materijala ali ne bas toliko kao sto imaju neki koji pricaju,ali tako pri 20000km pocnu da crkavaju neke sitne stvarcice,alli to se jeftino popravi i posle se jos dugo vozi. taj bendix bi te izaso oko 100e sa nekim majstorom,ako bi menjao sam bilo bi ti jeftinije. ali posto je dosta presao trebao bi zbog tvoje sigurnosti da prekontrolises lezaje da kupis nove,sajl da vidis kakve su,da podmazes/zamenis u zavisnosti od stanja,svecice,sijalice,gume su verovatno potrosene,... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola_bb 19 Napisano Februar 7, 2015 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Skopje Motocikl: Pegaso Strada Prijavi odgovor kao problematičan Moje iskustvo nije takvo, sa redovno odrzavanje nisam imao problem sa nijedan kinez koi sam imao. A imao sam i tri dosad. I ovaj sad je 4ti...Inace uzeo sam Regal Raptro 350spt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M.T. 34 Napisano Februar 7, 2015 Drug Član, 370 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan E svaka čast, to je jako dobar kinez i lepo motorce,kolko je preso? Meni je ovaj apolo 3 kinez ni sa jednim nisam imao problema,samo redovan servis i sve je bilo ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola_bb 19 Napisano Februar 7, 2015 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Skopje Motocikl: Pegaso Strada Prijavi odgovor kao problematičan Presao je 13 000km, ali je odrzavan i u dobro stanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefans 15 Napisano Februar 15, 2015 U prolazu, 53 postova Lokacija: Zvornik RS Prijavi odgovor kao problematičan Vec sam gore pisao sta mislim o kinezima. Naravno razumem sve ljude koji voze i vole kineske motore. Čitajući dosta toga o njima došao sam do zaključka da je veliki uspeh ako neko ode sa kinezom do mora i vrati se bez problema. Neka mi neko navede neku ozbiljniju kilometrazu na kinezu npr. 50 000. Ja nisam čuo da je neki kinez toliko prešao. Imaju formu, lepo izgledaju ali ako ću ja kupiti motor da ga držim u vakumu da se ne bi pokvario ili slučajno pokvasio onda to za mene nije motor. Eto izvinjavam se ako kvarim temu, ali sam razočaran u te kineze i dalje od moje kuće. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srki Coyote 136 Napisano Februar 16, 2015 MC Coyote, 273 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda CBR1000 F Prijavi odgovor kao problematičan Vec sam gore pisao sta mislim o kinezima. Naravno razumem sve ljude koji voze i vole kineske motore. Čitajući dosta toga o njima došao sam do zaključka da je veliki uspeh ako neko ode sa kinezom do mora i vrati se bez problema. Neka mi neko navede neku ozbiljniju kilometrazu na kinezu npr. 50 000. Ja nisam čuo da je neki kinez toliko prešao. Imaju formu, lepo izgledaju ali ako ću ja kupiti motor da ga držim u vakumu da se ne bi pokvario ili slučajno pokvasio onda to za mene nije motor. Eto izvinjavam se ako kvarim temu, ali sam razočaran u te kineze i dalje od moje kuće. Sa Keeway Superlightom sam presao za 5 sezona malo jace od 50000 km. Presao sam Srbiju uzduzi popreko i nigde me nije ostavio. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefans 15 Napisano Februar 16, 2015 U prolazu, 53 postova Lokacija: Zvornik RS Prijavi odgovor kao problematičan Vec sam gore pisao sta mislim o kinezima. Naravno razumem sve ljude koji voze i vole kineske motore. Čitajući dosta toga o njima došao sam do zaključka da je veliki uspeh ako neko ode sa kinezom do mora i vrati se bez problema. Neka mi neko navede neku ozbiljniju kilometrazu na kinezu npr. 50 000. Ja nisam čuo da je neki kinez toliko prešao. Imaju formu, lepo izgledaju ali ako ću ja kupiti motor da ga držim u vakumu da se ne bi pokvario ili slučajno pokvasio onda to za mene nije motor. Eto izvinjavam se ako kvarim temu, ali sam razočaran u te kineze i dalje od moje kuće. Sa Keeway Superlightom sam presao za 5 sezona malo jace od 50000 km. Presao sam Srbiju uzduzi popreko i nigde me nije ostavio. Ti si prvi za kog znam, svaka čast, . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srrdjan 315 Napisano Februar 16, 2015 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Има нас још али поред ових тровача не долазимо до речи крш,лом,никада Кинез итд. Овог Кинеза видела Босна ,Црна Гора ,Хрватска .... сада ће опет тровачи да трују а ми ћемо да се возимо дакле да се не љуте остали ако лепо одржавате свог љубимца онда нема бриге а ако га штедите на уљу и потрошним стварима заборавите на вожњу и задовољство које можете са истим да доживите 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefans 15 Napisano Februar 16, 2015 U prolazu, 53 postova Lokacija: Zvornik RS Prijavi odgovor kao problematičan Има нас још али поред ових тровача не долазимо до речи крш,лом,никада Кинез итд. Овог Кинеза видела Босна ,Црна Гора ,Хрватска .... сада ће опет тровачи да трују а ми ћемо да се возимо дакле да се не љуте остали ако лепо одржавате свог љубимца онда нема бриге а ако га штедите на уљу и потрошним стварима заборавите на вожњу и задовољство које можете са истим да доживите Šta sad, ako nemaš isto mišljenje odmah si "trovač". Ajmo ljudi da budmeo malo iskreni, ovo čitaju i neodlučni bajkeri koji hoce za sebe pre svega dobar motor. Verujem da si mnogo proputovao sa svojim kinezom ali ajde napiši šta si sve menjao na njemu šta crkava? Da ne bude zabune nemam ja ništa protiv bilo čijeg motora, pričam generalno da su kinezi loši. Evo zašto nevolim kineze: Stalno nešto puca, drobi, grebe Jake vibracije pri većim obrtajima. Od sunca signalizacija gubi boju, pa ima umesto narandzastih, bele zmigavce CDI vrlo lako strada. Rdja ispod nikla. Rdja i po ramu, loše uradjena zaštita. Gume poprilično plastične Kod svakog je nešto otpalo ili se makar šarav zalomio. Hoće i da se pregreva. Omiljeni motor većine servisera. ... Poneki mi se sviđa izgledom. Imaju malu potrošnju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...